12

ОСТАВКА за шайката

преди 4 години

Защо от вкъщи, след 13 май няма ли време..........или Боцко се бетонира за ЦАР със незнайно колко продължаващото извънредно положение?

11

И без това нищо

преди 4 години

не научават в училище, защо направо не им подаряват дипломите, маса пари ще спестят на народа? Нали ги виждаме, уж висшисти, а неграмотни, защо са харчили парите на държавата?

10

Анонимен

преди 4 години

Зараняват излизането от областните градове от петък до понеделник.

9

Анонимен

преди 4 години

Учебната година ще свърши когато реши Бацо! Ще свърши, когато се свършат ирационалните му страхове! А той видимо е един архистрахливец!

8

bg

преди 4 години

какви западни университети. Мад 50% от потенциалните студенти тази година няма да отидат в университетив чужбина...То полети още няма, карантини навсякъде. Кофти за сегашния набор, ам годината ще е нулева

7

Анонимен

преди 4 години

Деца от бедни семейства, които нямат iPad-и и MacBook как да се обучават?Ако учителите нямаха компютри (някои вероятно още нямат), как да преподават?Държавата можеше ли да осигури СТОТИЦИ ХИЛЯДИ устройства, ако хората нямаха?Не. Нямаше да може. Образователната система щеше да се срине. Късмет извадиха, че хората са грамотни и имат компютри.

6

Анонимен

преди 4 години

То работата вече приключи да края на годината в бюрото по труда

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Или всеки да се оправя както може! А реалността е че АБСОЛЮТНО НИЩО не върви. Децата от 6-7 часа имат максимум по 2 до 3 и не че в училище научаваха кой знае какво, но сега положението е ПЛАЧЕВНО!

4

Анонимен

преди 4 години

Аз само да попитам, а какво се случва с НВО-то, или и то дистанционно! А ако по време на изпита ти спре интернета какво правим или служебна двойка независимо, че детето няма никаква вина за това и може да е страхотно подготвено! Кой може да ми отговори на тези въпроси???

3

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Некомпетентни учители НЕ използват подходящи платформи, за водене на учебни заниятия. Някои настояват заниятията да се водят във Facebook Messenger, учениците експлоатират слабостта на некомпетентните учители и правят каквото си искат!Виновни за тази ситуация са МО, които не пускат адекватни разпоредби на директорите.Слаба държава. Калинки ни управляват. Неспособни са.

2

Анонимен

преди 4 години

ТО И БЕЗ ТОВА ВИСЕНЕТО В УЧИЛИЩЕ НЯМАШЕ КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ЕФЕКТ!

1

Анонимен

преди 4 години

"Дистанционното обучение върви, всеки се оправя както може."