49

Браво!

преди 4 години

Днес вероятно получават процент от обажданията на въпросния платен телефон, затова изтриха истинския номер, на който хората в истинска нужда могат да поискат помощ, без да плащат за обаждането.Засрамете се малко!

48

Вето

преди 4 години

Руменчо тоя сладур мамин нема ли наложи ВЕТО? Скоро не го е правил...

47

Анонимен

преди 4 години

Абе чакат някой да си свали маската за да яде или да пуши и веднага му лепват една глоба. Родната полиция ни пази!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

С тия маски,очила защитни няма как да не обере някой банка поне.Няма разпознаване.

45

Товарищ Морозов

преди 4 години

Досега се обадих три пъти на телефончето, един комшия вече си поговори с полицията. Беше ми хубаво, гледах от прозореца и докосвах малкия Павлик.

44

Турист

преди 4 години

От българина по-калпав нема ! Това е най-недоволното млекопитаещо на планетата !Не стига, дека е неук ми е и кух като дамаджана...А от всичко разбира и знае ! Племе сме били и племе ще си останем . Лъжете децата, че сме били велик народ лъжете ги още ! хахахахахха

43

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Софиянци да не се...противят.Когато Фандъкова ви беше в...ръцете и само трябваше да отидете до кварталното изборно бюро,за да...приключите сметките с нея,повечето се разсеяхте и ви...домързя.Така е бумеранга,сега удря най...много вас.В провинцията по села и градчета,хората си работят по дворчетата и дишат чист въздух.Все им е тая,потърпевшите сте вие,заврени в панелните комплекси и в една градинка ви забраниаха да подишате.

42

Анонимен

преди 4 години

Между властта и народа трябва да има доверие,за да се получи спазването на карантината. Правителството без заплахи,трябва постоянно да се обръща към хората да спазват правилата докато трае карантината,а не да преминава в полицейщина,защото хоратакато усетят това,веднага губят доверие във властта.

41

Анонимен

преди 4 години

Загубите за градска мобилност са 6млн.затова се пускат зоните а щяха да са безплатни до края на извънредното положение. Да не е свършило извънредното положение а ние да не сме разбрали?

40

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Бойко дали е оправял и тая "кака"?

39

Анонимен

преди 4 години

До Така си е ...Тук не сме индия, бре. Тук сме европа. Нали уж демокрация било. Егати демокрацията. Терор и репресии. Бихте Живков от всякъде бе. Вие които се имате за демократи е добре да се погледнете в огледалото - може да се уплашите.

38

До 29

преди 4 години

Шал предпазва повече от нищо. Хирургическа маска пази повече от шал.Маски н95 липсват навсякъде. Търсиш си извинения да избегнеш малко неудобствокато хлапе.

37

Анонимен

преди 4 години

Скоро хората ще останат без пари и ще започнат да обират масово магазини.Полицията няма как да хване цяла тумба обирджии.Мерки ли?Гладен мерки не спазва!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

как ме е яд че гласувах за вас.. нищо скоро идват новите избори

35

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Браво Данче... - изпрати двама полицаи да проверят и Майчето - костинбродката...

34

Анонимен

преди 4 години

Благодарим калинко Фандъкова за това, че следиш изкъсо за спазването на заръките на Вожда. Чудесна диктатура си спретнахте и май ви се услади. Калинка до калинката, милиционер до милиционера, гербавия рай е факт.

33

Анонимен

преди 4 години

Полицията не се справя, те са слаби и безпомощни . Само намесата на армията може да помогне под ръководството на гл прокурор Гешев !

32

Така си е ...

преди 4 години

За племе като българина мисля, че това е напълно нормално. В Индия бият с тояги по улиците! И тук трябва да е така, бой по каските на ''народа'' в кавички, защото това не е народ в истинския смисъл на думата. Това са мега задръстени хорица с претенциите да са знаещи и можещи и всеразбиращи. Пу !

31

Въшлив Бълхарник

преди 4 години

Готино ли ти е автобусите и тролеите празни ***?!Кво си се ухилила, като наръпана краставица - радваш се, че няма граждани и няма кой да ти дудне за ремонта на Графа и мизерния градски транспорт, нали? За дупки, мръсен въздух и кво ли още не.Признай си ***! Прическа

30

Крисчън Бейл

преди 4 години

0 700 17 310 ли е телефона, ако видим някой, който не си е бил серума?