154

Анонимен

преди 4 години

Тиквата ли ги излекува?Или марионетката му - говорителката Годжи?

153

Анонимен

преди 4 години

Погребалните агенти пак започнаха с паниката и лъжите.

152

Дамян

преди 4 години

Гледайки общата картина по света, тези цифри ми изглеждат твърде съмнителни. Ама де да видим, дано аз да греша.

151

схема

преди 4 години

До УжасСега от Банско ще вадят по стотина на ден, в продължение на седмица. Където за сега "болни", потърсили лекарска помощ - НЯМА! А мина месец - два пъти инкубационния период, откакто е въведено ИП.Току-виж, на 13 юни ни пуснали...Бройката е важна, бройката, за да се оправдаят "мерките", на които ние сме само функция. СИСТЕМАТА Е ВАЖНА (коя ли система?).

150

Анонимен

преди 4 години

Броят на излекуваните е много по-голям. Просто се броят за излекувани само хоспитализираните, които са били в средно или тежко състояние. Над 500 заразени се лекуват в къщи и никога няма да разберем дали са излекувани, просто защото не се правят тестове. Забелязали ли сте, че се обявяват за излекувани само изписаните от болници?

149

РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ

преди 4 години

Какво ме интересува колко са починалите - мен ме вълнува да не се отложи парадът на красная плосшчад...

148

Христо Христов

преди 4 години

200та от кораба могат да останат на котва па километър от брега за 3 седмици. Какъв е проблемът?

147

Анонимен

преди 4 години

Не са 6 нови случая, а само 1 след предишното съобщаване...

146

Скептик

преди 4 години

А за това момче дето "пристигнало твърде късно" с бронхопневмонията ще поемете ли отговорност от Щаба. Нали това са вашите препоръки. Дословно, чакайте докато почнете да имате проблем с дишането, после личен лекар, после се вика екип и накрая си заминават хора на 38. После се пише вирусът отнася и млади. По-скоро НЯМАТЕ ОТГАНИЗАЦИЯ ЗА БОРБА С КОВИД.19 Да не говорим че половината българи работят далеч от дома и личния лекар. Това отчели ли сте го?

145

6

преди 4 години

Не могат да ни барнат бе още утре си сменям адреса по местоживеене на вилата и си пътувам къде си искам и когато си искам. Само 2 адресни карти нищо друго.

144

АНТИ

преди 4 години

Когато цъфнат герберугите,за Еврозона се готви.Ще бутнат лошо Борда другитеи Лева с Евро ще смениш.

143

Винету

преди 4 години

Генерал майор Годжи се разписва за 2872 лева на месец. Заплатката му върви от вашите данъци. Той ви призовава. Останете си вкъщи-вие които нямате никакъв доход този месец. Останете си вкъщи. Следващите две седмици са най-важни да устискате. Както и следващите 2 седмици, след тези 2 седмици, както и 2-те седмици след първите 4 седмици, които започнаха след първите 4 седмици, които вече минаха. Останете си вкъщи да ви дойде акъла.

142

???

преди 4 години

И чия е вината 38-годишният човек да са го приели твърде късно? Вие, кукувци, сами искате да се самолекуваме и не приемате в болница докато не е ТВЪРДЕ КЪСНО. А тези другите жертви по колко пъти ще ни ги казвате? Снощи пак съобщихте за жената от Хисаря...

141

Иванов

преди 4 години

Мутафчийски е следващият президент на България.

140

-

преди 4 години

Германия работи по национален план разработен преди и прилаган ОЧЕВАДНО успешно!В България е разработен план за пандемия и са харчени пари ежегодно за готовност по него, но НЕ се приложи! Затвори се държавата и се контролира информацията за заболяванията за да се извлече максимална ПОЛИТИЧЕСКА изгода, а не медицинска. Защото по медицинска технология е нужно масово тестване и анализ, който ще покаже друга картина- неудобна за определени лица! Умните хора разбират, по неумните просто вярват!

139

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва човек да е "болен" в главата, че да твърди ,че този вирус е измислен от Бойко Борисов за да краде милиарди...?Щото вероятно Бойко няма пари или не може по друг начин да си ги осигури...То бива ограничено мислене, но чак пък толкова...

138

Анонимен

преди 4 години

Предвиденият от НОЩ за 24 април пик просто няма да го има. Но до края на следващата седмица генералската хунта ще ни тероризира да носим маски, да стоим в къщи, да не стоим на слънце, да не може да се зарадваме пълноценно на пролетта и естествено да ни почернят и Великдена!Но Господ вижда и ще ги накаже!

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Излез навън, ако ти стиска да видиш кой ще бъде пребит с тояги.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 183Много си глупав.Тръмп и Путин сам взимал решенията без съветници.Два грама мозък нямаш.

135

Анонимен

преди 4 години

Оставка и бой с тояги за правителство и щаб . За безумни мерки на некадърници.За прикриване на кражби със сезонен грип.За всяване на страх и паника.И не на последно място за фалита на бг.Те откраднаха вашите пари и искат да вкарат еврото, за да откраднат и 40млрд резерв .Трябва служебно правителство от експерти , а не крадци и калинки.