54

Анонимен

преди 4 години

Това нее обикновено вирусче че да има общ имунитет. Този вирус заразява поголовно. Най лошото е че има продължителен живот извън организъм. Мре при 76 градуса. А кажете ми че нее изпуснат от лаборатория.

53

ДртПрч

преди 4 години

До Mr . STARBUCKSСтраховката ти дали покрива КВ19? Прочете ли ситния шрифт?

52

Анонимен

преди 4 години

До СкептикВъпроса не е докога... а как ще се живее отсега нататък... Защото нищо няма да се върне, както беше до преди 2 месеца Но ти и това даже не си разбрал...

51

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

До Анонимен 42Не се притеснявай за мен,аз спазвам указанията на властите.Иам достатъчно средства , да си позволя по дълга почивка в къщи.Плюс това , имам life insurance за $2 милиона. С две думи.... моята филия е намазана.

50

Анонимен

преди 4 години

До ТарикатДо сега плюхте лекарите, зъболекарите и аптекарите, затова се налага да ви лекуват други лица, че дано ви излекуват, тарикатите..

49

ДртПрч

преди 4 години

Срещнал ходжата чумата.- Къде отиваш ***, чyмо?- В Багдад.- Колко души ще вземеш?- Хиляда.След известно време, чумата отнопво срещнала ходжата на връщане от Багдад.- Защо ме излъга ***, чyмо? Умряха 25 хиляди.- Аз взех само хиляда. - отвърнала чyмата - Другите умряха от страх.

48

Скептик

преди 4 години

В момента никъде не се правят истински изследвания на терен. Всичко е по документи. Всички мерки са базирани на документи. Много ясно че като знаеш че работиш с неверни данни ще разчиташ на изолация. Въпросът е докога? Пак не знаеш,.защото всичко е фалшиво.

47

Анонимен

преди 4 години

Бай *** ще прочете само заглавието и ще се... умори...Така, че просто няма смисъл... В празна и пробита манерка... вода не се налива... Лично трябва да му се случи...

46

Анонимен

преди 4 години

Само като прочетох каква смъртност цитира този и експерт и ми стана ясно колко разбира. Абсолютно ненужна статия, можеше да цитирате всяка една баба пред блока, щеше да има същата стойност.

45

Анонимен

преди 4 години

На следващите избори ще провеждам карантина и социална изолация .Предлагам и цяла България към всички партии да постъпи по моя начин. Време политиците да отиват на бщрото на труда

44

Станой от Софстрой

преди 4 години

Мерките срещу вируса, ако продължат повече от три месеца, със сигурност ще унищожат човешката цивилизация, нещо, което не е по силите на хиляда вируса, шубето е голям страх, на война сме, без жертни не може.

43

Анонимен

преди 4 години

Старбъкс, мреш ли у вас от страх в хамериканската си дупка, а? Ще имаш ли пари нормално да те погребат или ще те слагат в масов гроб? Щото вече в масови гробове ви хвърлят и заравят у великия ви САЩ.

42

Тарикат

преди 4 години

Медицински журналист. Вече такива ли ще ни лекуват.

41

Т

преди 4 години

Този е за затвор. Какви 10%, хората ти казаха, че реалният брой заразени е 10-20 пъти по-висок а оттам - процентът на смъртност. Т.е. реално е 0.5-1% (което пак не е малко)Карантина, докога бе, експерт? Нали има карантина и пак десетки хиляди заразени на ден (реално - стотици хиляди ама както казах, само малка част биват тествани/улавяни)***. 'Медицински журналист' е па не знаех, че и такова животно имало.

40

ТОДОР

преди 4 години

ЛЪЖА!!!Вчера в немската провинция Хайнзберг обявиха че смъртноста е 0.37 %, вижте в гугл

39

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

За нашите *** няма COVID-19.Грип било.Като искат да излизат навън, да излизат.Ама първо подписват декларация ,че ако им се лепне короната ,нямат право на медицинско обслужване и грижи.Айде всички дружно при Ленин и Сталин.

38

ДртПрч

преди 4 години

Дори всичките 7 млн българи да се заразим, при 0,075% смъртност няма да умрат повече от 5250 човека. За година по данни на НСИ си умират по толкова, пък и голяма част от тези 5250 така или иначе биха си отишли в рамките на годината, така че това дори не би се усетило. Толкова жертви трази година е взел и сезонния грип, но никой не ви съобщава тази статистика.

37

Анонимен

преди 4 години

Абе вие сте многоумни бе. 100 000 от 1 500 000 е 6% процента. Я земете един калкулатор преди да пишете. И то няколко пъти... Проста работа. И стига с тоя геип и теория на конспирацията. Повярвайте че има нещо което ще бутне пясъчните ви замъци и ще живеете по леко.

36

Анонимен

преди 4 години

"но към днешна дата виждаме, че някъде смъртността надхвърли 10%"А ако тестваш само починалите, може и до 100% да го докараш. Статистиката е удобна, хлъзгава наУка, която може да изкривиш както ти е угодно. Аз пък изчислявам, че в световен мащаб смъртността е 0.00000419% спрямо жителите на земята. А сега де?

35

Ludoto Lenche

преди 4 години

.gluposti na tarkaleta !!! Kolkoto I da se kriem...v kraina smetka shte izlezem I pak shte go hvanem.samo agoniata I zablujdeniata sa po dalgo vreme ! Vreme v koeto shte obedneem I shte ozvereem ot glad I nishteta !!! Rezultata ot tova shte e zadlajnialost I bogatashite shte ni izkupiat ! Nai-veche poslednoto koeto ni e ostanalo ...ot predishnia " loshia" ,"ne demokratichnia " Jivot .(zemiata I sobstvenostta ) !!!