64

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко получава коремен хирург от капацитета на Мутафчийски в Швейцария ? А той седнал тук да ви спасява живота , а вие да го обиждате - ще му писне и Чао !и тогава радев ще ви лекува или изпраща към бакърена ф-ка

63

Анонимен

преди 4 години

EЙ ЗАРАДИ ТИЯ ОТ ЧУЖБИНА ПЛАМНА ДЪРЖАВАТА ! НАЛИ ИЗБЯГАХТЕ ОТ НЕЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТОЙТЕ СИ В АНГЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ИТАЛИЯ,ИСПАНИЯ И ТН ! ТУКА НЕ ВИ ИСКАМЕ !

62

Анонимен

преди 4 години

Според мен другата седмица на разпети петък не трябва да има брифинг.

61

Анонимен

преди 4 години

до 71 ИстинатаХайде спри да дрънкаш глупости!Комунисти са всички начело с Бойко ,Менда,Цецка и т.н.Спрете да заблуждавате хората,че ГЕРБ не са комунисти!Всички са комунисти и ДС и БСП и ГЕРБ и ВМРО и АТАКА и ДПС абе всички!!!Десни няма във властта!

60

Ганьо

преди 4 години

Още ли вярвате на тоя плешивец? Отговаря само на каквото му е удобно и се държи като диктатор

59

Е

преди 4 години

Този пич ще остане в историята,че спаси с мерките си хиляди български животи!А вие мишоци тролски си църкайте по вестниците!

58

аз-ът

преди 4 години

Е как в 24 са се увеличили, след като вчера бяха около 635, т.е. увеличението е 13, два пъти по-/малко. що лъжете бе, затова ли ни ги пускате по два пъти да застъпите и вчерашната бройка. Нещастници!

57

да

преди 4 години

представяте ли си цирк - човек починал и им трябват 2 дни за да припишат смъртта му на вируса

56

нюордер

преди 4 години

Мнз и МВР предупреждаваСтойте си в къщи .

55

да

преди 4 години

Коронавирусът е у нас от близо месец и половина, но сме били "още в началото на епидемията" :)))))тоя д'ебил говори едно и също от 1 месец...аааа,да..вече се "изкачваме"..изкачваш се в на м'айка си оная работа, Мутафчийскине ставаш, н'екадърник..а, между другото пик има,но не на заразени,а на оздравели - 14 човека за 24 часа..но на тоя к'апут това не му харесва

54

Тома Неверни

преди 4 години

Защо на починалите от болест (каквато и да е), Дженерале ГоджиБери им казва ЗАГИНАЛИ? Първия път помислих, че е грешка, но дупнишката Икона го повтаря ежедневно.Едва ли е от лоша езикова култура, звучи стряскящо, угнетяващо на психиката, изобщо - РЕЖИСИРАНО!И сега хорово са ревнали, че по празниците ще има стълпотворения в храмовете, т.е. - трябва да сме подготвени за ИП до Петровден (края на юни).

53

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски ако толкова иска да се предпази да се затвори във военна килия понеже е генерал ще има всякакви удобства пиене и жени.

52

Fate

преди 4 години

Този вероятно ще остане като символ на измамата за доста дълго време заедно с другото създание което му навива пружината

51

ЧумоПроказа Китай

преди 4 години

позитивни новини има ли или Комунистически Китай ни Смаза - Физически, Икономически и Психологически?!

50

Анонимен

преди 4 години

И от какво умряха?Автомобилна катастрофа ,повреден вентилатор или самоубийство?

49

Истината

преди 4 години

Комунистите изтрещяха от злоба,че в България има само 25 жертви на китайската чума!Жадуваната власт пак им се изплъзва!

48

Анонимен

преди 4 години

Малко са пробите,трябва поне 3000 или 5000 проби на ден.Какви са тия 300 проби?С това темпо 4-5 години ще ни трябва извънредно положение.Ние не знаем докъде сме стигнали с толкова малко проби.Това е мотаене на властите.Седят и се озъртат като прасета в тръстика!

47

Анонимен

преди 4 години

Изтрайте до 13-ти май, но ако искат да продължават с ограниченията и след това Президента трябва да сложи вето и Герб да подава оставка

46

Анонимен

преди 4 години

до 46 Оф майкоооууу...те младите изгарят от желание да засаждат каквото и да било. Ти и пари да му даваш то не иска да вижда ни лопата ни мотика.

45

Анонимен

преди 4 години

Карайте се,карайте се...китайчето ръга нова порция прилепи.