22

щек

преди 4 години

Няма лошо! Тъкмо младите малко да се осъзнаят, че има смисъл да се учи, а не както досега си казваха -какъв е смисъла да уча като мога да съм сервитьор и да взимам повече пари от инженер, лекар или дори нещо по-ниско квалифицирано. Живота не е един сезон и е супер тъпо да се ограничавате с професии дето всеки може да извършва.

21

Анонимен

преди 4 години

А дано не отворят скоро или наистина да се ограничат до 50% и да започнат да продават нормални неща

20

Анонимен

преди 4 години

Ами да фалират бе!!!Нас кво ни интересува?!Или искат народни пари да папат???????Аман от алчни лaпaчи !!

19

Смехурко

преди 4 години

Примирете се, че фалитът е неизбежен. Насочете се към друг поминък, например произвеждайте храна вместо да я продавате. Скоро клиенти няма да има, кризата ще е задълго. Запретвайте ръкавите и хващайте я мотика, я лопата. Няма да е оня рахат, дето беше, ама поне ще има какво да сложите на масата. И ще е изкарано с труд, не с шашми. Иначе - ГЛАД!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Т.е. Богатите още по-богатитеСредните и бедните аут

17

Анонимен

преди 4 години

Един фалира - друг ще го смени - и толкоз!Какво тук значи някаква си мутра?Нов бурята ще бъдат пак със ГЕРБ,защото се обичат.

16

Тт

преди 4 години

Неадекватни били мерките, казват същите тези заведения дето не издават касов бон и не плащат данъци на държавата...закривай.

15

Анонимен

преди 4 години

Работниците вече са уволнени. Кой ще фалира? Собствениците с мерцедесите и големите разходи за роднините?Ако са получавали по 10 хиляди лева на гърба на работниците, сега не могат с по-малко да изкарат месеца.

14

Съвет

преди 4 години

Няма лошо. Внуците им ще подемат бизнеса отново. Да не продават заведенията. Не че има кой да ги купи.

13

Клоунски Свят

преди 4 години

До az - имам безполезна диплома Мениджмънт Ф ТОризма.Още преди 15 години беше известно че мутрафоните съсипаха сектора.Сега това ще цъфне наяве.Маса хотели се препитаваха със труженички,които не работят сега - няма Джонсове от чужденеция - нема бизнис..

12

ЦИНИК

преди 4 години

Язе не вервам у наше село кръчмата а фалира.А у Софето и Филибето дека са праат се на големи тарикати,ми дреме ко ша стаа.

11

Анонимен

преди 4 години

Неадекватни ви бяха цените които искахте по заведенията.

10

Анонимен

преди 4 години

Нова кръчма се отваря за 3 дни.Нови сервитьори се намират за 2 дни.Клиентите са важни.

9

Елемаг

преди 4 години

Единственото свестно нещо в мерките е затварянето на кръчмите.И да премине,е пожелателно,да не се отварят.Другото е сгрешено.

8

Голям кеф

преди 4 години

Да се преквалифицират в лекари, там работа има.

7

Анонимен

преди 4 години

Кои заведения? Тези дето ми искат такса "стол" и се мръщят като двама седнем на маса за четирима ли? И тези дето разреждат алкохола, карат ме да си чакам поръчката цял час а после ми носят хранта студена? Тези, в които сервитьорките умишлено стоят с гръб като им махам? Да фалират, отдавна им беше време.

6

Анонимен

преди 4 години

Липсват ми кафенетата. Пусто е без тях.

5

Шойгу

преди 4 години

Да фалират, ще отворят нови

4

!

преди 4 години

Собствениците на заведения е хубаво да си помислят какъв продукт предлагат, какво обслужване и най-вече дали държат на персонала си! Ресторантьорството хич не е за всеки, още по-малко за хора без познания.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами да фалират!Нас кво ни засяга?Да тръгнем сега по заведения да ни дерат пак ли?Да стават копачи,сеячи,кравари,овчари и т.н.!Мене като ме изгони капиталиста това ще трябва да правя!