25

Анонимен

преди 4 години

Да го съдят за расизъм.

24

Анонимен

преди 4 години

Да се отнеме на вируса Нобеловата награда и да се обяви за антинаучен!

23

А

преди 4 години

И при нас в Столипиново скоро се очаква подобна ситуация.

22

Влогър инфлуенсър

преди 4 години

Ама как така повече чернокожи? Нали уж въведоха равнопоставеност между расите и половете?

21

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ БЪЛГАРИЯ ПРОБЛЕМА НЕ СЕ КАЗВА КОРОНА ВИРУС А БОЙКО БОРИСОВ ВИРУС!

20

Айше

преди 4 години

това много лошата новина дъ знайте

19

ами

преди 4 години

СПИН също засяга африканците повече и да не забравяме, че Уханската Чума(SARS-CoV-2) има 4-ри протеина от ХИВ, не само това но 100% еднакви, което е възможно само при Лабораторна Рекомбинация, а не естествена мутация, където грешките в генетичният код при мутация не е възможно да дадат 100% идентичност. Обаче, всичко това не е изненада, защото Вирусолога Zhengli Shi още 2008 публикува статия за смесване на ХИВ със SARS в лаборатория, след това 2010, 2013 и т.н. Zhengli Shi е Шефа на Лаба в Ухан!

18

чарли

преди 4 години

Сега в Китай за първи път ли ядат прилепи ?

17

До 7

преди 4 години

расист - човек който държи на расата си.Голямо престъпление, няма що.Не ми пука за никой в САЩ.

16

Анонимен

преди 4 години

Точно тези хора са научени да бъдата жертви цял живот и винаги белия човек да им е виновен, че са репресирани, дискриминирани и т.н. Сега масово ще започнат да обвиняват белия вирус за расизъм, просто така са отгледани и научени.

15

АнонимеН

преди 4 години

ТОЧНО ОТ ПРИЛЕП Е ТРЪГНАЛ А ПРИЛЕПА СЕ КАЗВА КОМПАНИЯТА БИОНТЕХИ В ФАЩ НЯМАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНА БЦЖ ЗАТОВА ТАМ ГАРАНТИРАНАТА СМЪРТНОСТ Е 10%

14

Хуманист

преди 4 години

Така е проектиран вируса-да облекчи социалната система в САЩ...

13

Джо

преди 4 години

Много е просто, всичко се корени в културните особености на тази раса в Сащ. Огромно количество са с наднормено тегло, масово нездравословен начин на живот, да не говорим за ниската дисциплина като общество, кореняща се в липсата на каквито и да било семейни ценности (близо 70% от децата растат в домакинство без баща). Постоянно полицията се налага да пръска тумби от такива хора, които не спазват никакви правила. Може би трябва и при тях да пратят вездесъщите медиатори

12

Еми...

преди 4 години

културата на ядене с ръце - без прибори, джънк фууд са особенно разпространени сред афро американците, там ядеш като при-мат дирекно с ръцете, като периодично си почесваш носа, накрая си облизваш пръстите един по един, почесвас се по косата и чак тогава си избърсваш ръцете в салфетка. Лошото е че тази култура вече е пренесена в Европа.

11

онбашията

преди 4 години

въведете квоти !

10

Анонимен

преди 4 години

Тази новина не се отнася за нас.Моля, да се пускат материали, който доказват че е много опасно за бели хора и особено за жители на балканският полуостров.

9

Анонимен

преди 4 години

Умират много чернокожи, защото в гетата не могат да ги научат на ред и всеки си прави, каквото иска - няма дистанция, не слагат маски, не си мият ръцете често... Въпрос на усилие е, но някои хора просто отказват да го полагат. Вирусът е нещо като естествен подбор за човеци - по-осъзнатите оцеляват. И все пак - не всичко е точно черно и бяло - има и доста случаи на по-млади хора, без заболявания, които спазват правилата, доколкото могат, но пак се разболяват, а някои и умират.

8

аз-ът

преди 4 години

Мен лично, ей тва най много ме тревожи. Ужасно е.

7

EldritchAbomination

преди 4 години

А казаха ли нещо за убитите вегани, транссексуални и нелегални емигранти?Биготизмът и дискриминацията на вируса са изключително тревожни, и предлагам да сезираме Хелзинския комитет, фондация "Отворено общество" и Feminist Frequency.

6

Елемаг

преди 4 години

И какъв е проблема?такава надеждатаим и ние тука в Бг?