51

Анонимен

преди 4 години

То и сега 70% от всички продължават да работят. Тези които фалираха за 2 седмици ,най добре да сменят професията.

50

Майна

преди 4 години

Евала само на журналиста от 7/8,другите ги е страх! И пак не отговори кога ще има 1 милион теста Бойчето

49

ДО 54

преди 4 години

Най вероятно и двете.Лукашенко в интервю казва че е измама за да се фалират държавите.

48

К

преди 4 години

Сега разбирате ли,че и да искат герберите,не могат да паднат от власт?Трябва да се въведе машинно гласуване,но машините,да не са от дясна партия,щото те са заедно,а да са доставени от ДПС или БСП.И изборите да се контролират много дисциплинирано и строго,за да няма нередности, насилие,купуване на гласове,заплахи или измами!Цялото общество трябва да се организира!ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ,ДОРИ И ДА ИСКАТ,ЗАЩОТО ГИ КОМАНДВАТ ОТВЪН!

47

LosHo

преди 4 години

Ако процентът на заболели намалява така още една седмица, задължително трябва да падне извънредното положение или поне половината забрани да паднат !

46

Анонимен

преди 4 години

На изборите ще се види кой прав и кой крив.

45

К

преди 4 години

Не разбрахте ли,че ГЕРБ няма да падне от власт,щото Цвък организира изборите и манипулира чрез натиск,заплахи,измами,а обществото не се организира сериозно и гласува масово,за да ги измете? И не Бойко,а Цвък е проблема.Но много важно е и коя партия е коалиция с ГЕРБ,когато ГЕРБ са във властта!Сега разбирате ли,че и да искат герберите,не могат да паднат от власт?Трябва да се въведе машинно гласуване,но машините,да не са от дясна партия,щото те са заедно,а да са доставени от ДПС или БСП.

44

Анонимен

преди 4 години

До ДО 48Вариантите за два. Или БЦЖ пази или има Голяма Световна Измама, с която Лукашенко не се съобразява...

43

Анонимен

преди 4 години

Не може цяла държава да зависи от мрънкането на гергани за баровете им, на таксиджиите защо нямало пияни по дискотеките и защо *** не могат да се събират да пият и пушат до малките часове в градинките. Дори и да падне утре карантината аз в ресторант 2 месеца няма да стъпя. Тия са готови развалена храна да се готви от болни хора, само на печалба да са.

42

Анонимен

преди 4 години

В България няма да има пик. Видяло се е.

41

Няма

преди 4 години

Няма да съкратят срока на ИП, защого рейтингът на бб трябва да расте! А Ангел Кунчен като е останал без заплата да изгегли безлихвен заем, както предлагат на народа!

40

ДО 48

преди 4 години

Явно БЦЖ пази от вируса иначе досега да са пламнали и там.

39

До 45

преди 4 години

Лукашенко е "диктатор"! И като такъв "не разрешава" на хората да се даряват, ги кара да работят...

38

Сериозно

преди 4 години

Много кашля... Да вземат да Му направят тест и да го слагат под карантина, щото тая агресивна глупост не се трае.... Както и целия щаб и мисирките, щото не се спряха да се събират на тесни пространства...

37

ЕДИН ОТ ТЯХ

преди 4 години

До До ЩабаПрав си ! Наистина криех доходи и не плащах на тази държава данъци, защото тя ги раздаваше на ромите.Сега обаче се убеждавам колко прав съм бил да не го правя.Държавата ми затвори бизнеса от началото на март и вече втори месец нямам никакви доходи. Аз отдавна знам, че на тази държава не мога да разчитам.Ако не бях укривал данъци, сега нямаше да имам един лев и нямаше да имам с какво да нахраня децата си.Слава Богу, че не съм гушил тази държава !И пак така ще правя !

36

Анонимен

преди 4 години

Население на Беларус към 10 милиона.Без никакви предпазни мерки досега към 6 април заразени 861 души починали 13. Справка-уикипедия

35

1 до До 1

преди 4 години

Сетих се, че.това е метода, но довечера ще кажат "днес има 18 болни общо за деня...." - 18. Утре сутрин тези 14 от днешния ден ще ги съберат с тези от нощта и ще станат 14+x за денонощие. Така се заблуждават хората, че бройката заразени е по-голяма от действителната.

34

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли,че ГЕРБ няма да падне от власт,щото Цвък организира изборите и манипулира чрез натиск,заплахи,измами,а обществото не се организира сериозно и гласува масово,за да ги измете? И не Бойко,а Цвък е проблема.Но много важно е и коя партия е коалиция с ГЕРБ,когато ГЕРБ са във властта!

33

МИ5

преди 4 години

Човек с лампазите, тези около него и боко тиквата трябва да бъдат съдени. Това са престъпници.

32

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни натрапвате този терорист?