13

доктора

преди 4 години

Същото правят и в Италия,затова там жертвите са толкова много.Но една диабетна кома е остра форма на декомпенсация на Зах.Диабет и най-често се причинява от инфекций или други остри състояния като например инфаркт.От друга страна диабетноболните са с отслабена имунна система.Ако имаше само пневмония или само диабет или не беше в напреднала възраст може би не би починал.ето защо е много спорно в момента каква е реалната смъртност от Ковид 19. Германците сега започват проучване по този въпрос

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен10А след теста не се знае също, дали си здрав или болен. Може да си здрав и да те изкарат болен и обратно.

11

до 7 и 3

преди 4 години

Наистина ли? щом човека е възрастен направо да мре?!Вие сериозно ли? Няма ли да достигнете тяхната възраст или ще си останете вечно млади и красиви?!!

10

Сиганин

преди 4 години

Прав е бил човека да си изпуши последната цигарка за този живот...

9

УЖАС

преди 4 години

УЖАС! Спасете ни от корона вируса, моля ви спсете ни, не искаме когато станем на 81 години с диабет, холестерол, сърдечна недостатъчност, артеро склероза и високо кръвно да умрем от корона вируса. УЖАС! УЖАААААСССС! ПРАВИ СМИСЪЛ ДА СЕ УДЪЛЖАТ МЕРКИТЕ ДО 1 ГОДИНА, САМО НИ СПАСЕТЕ ЖИВОТА, МОЛЯ ВИ!

8

Анонимен

преди 4 години

Браво на медиците, ето това са истинските герои, а не оня измислен генерал.Даритковидова дето обиждаше медицинските сестри също трябва да се махне и без туй е болна.

7

До отпадъка номер 7

преди 4 години

Колега, няма да те лъжа ... и аз изпитвам голям кеф, когато налагам *** като теб. Ако искаш бих рискувал 5000 да ти докажа колко си жалък със или без да се криеш в интернет

6

Анонимен

преди 4 години

В диабетна кома. Но умрял от вируса.Четете ли си простотиите.Умрели от инфаркт и диабет на 100 г ги пишат жертви на вируса!!!Докато младите си губят работата. Масови съкращения има заради 11 умрели старци за 4 месеца!!!!!!!

5

гост

преди 4 години

Таман време за отказване от цигарите!

4

Анонимен

преди 4 години

милимола бе, какви промили :D

3

Анонимен

преди 4 години

Когато изпушиш една последна цигара и си болен от диабет, но пишат covid-19 :))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 4 години

Тая "чума" дето и викаш, що не се разпространява в Източна Европа както си требе?

1

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига простотиич да седна да рева за дъртите. Наживяли се.Млади на 30 г умират рак. Деца болни от рак и в инвалидни колички. Защо не пишете за тях???