82

Анонимен

преди 4 години

Бау, ти си само *** и си самодостатъчно глупаф. Ще умреш от инфаркт ако продължаваш, като кучето на тъщата.

81

Анонимен

преди 4 години

Защо да си стоя вкъщи?Дори и да съм носител, ако пенсиите с 2 байпаса и нерезите с инфаркт си стоят затворени няма да има и половин пукясал.Карантината е за тях. Бойко и него броя, ама като гледам не се е заключил маркуча.Грип има всяка година, измират хиляди, но никой не вряка. Ако сте напълнили гащите и имате цироза или счупен бъбрек си стойте вкъщи, не наричайте останалите ***. Ние просто бачкаме за да има какво да яде всеки един от нас като цяло.

80

Патрик Суейзи

преди 4 години

И отново към Медицинската сестра горе от статията. Нали си в Италия от 1994 ?!?! А какво ще кажеш за "БУМА" от Свински и Птичи Грип преди 10 - 12 години ?!?! Според изключително много специалисти и здравни портали и форуми - НИКАК НЕ ПО БЕЗОПАСНИ от този вирус сега. Тогава РЕВА ли ?!?! Как беше ?!?! И най важното - Тогава защо нямаше Извънредни мерки и голям "рев" в Световен мащаб , след като също е имало значителен брой жертви на тези два щама ?!?! Май сега има нещо друго , а?

79

ССС

преди 4 години

До ЪъъСъгласен съм, че да идеш на Витоша е полезно, но сам ли ще идеш? И можеш ли да гарантираш, че всеки ще иде сам, а не с още 2 приятелски семейства?

78

Бау

преди 4 години

До 79Щом казваш :D Дълбоко съм обиден!

77

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази църква бе, оставете Църквата на мира. Ако всички ходеха на зърква с вяра, това нямаше да се случи. Виждате ли какво става сега, нищой не може да ни памогне, в бежнадежността си поне да се обърнем гъм Бога. Той ни дава изпитания за изправление, не може да търпи беззаконията и безумнато консуматорство, сремеж към печалба без никакви скруполи. Размърдайте си мозъците, не бъдете стадо.

76

Анонимен

преди 4 години

Бау, кучето, долния пост е за тебе.

75

Анонимен

преди 4 години

Кучето на тъщата умря в кухнята. Легна на една страна и свърши на момента. Тъщата много плака. Заровиха го на двора под едно дърво. Всеки ден му пали свещи. Това се сетих от заглавието.

74

Елин Пелин

преди 4 години

Климатичната пропаганда е за мирне времена. Тази прокарват стотици закони, с които ни заробват не за десетилетия напред, ами за векове. Не знам дали гледахте имаше публикации преди един месец, пропаганда, където пишеха колко чисто било морето и въздуха без хората. И една дозина слабоумни отдолу се самоубиждаха и как е нужно да умрем всички. Дами и господа, играта не просто е уредена срещу нас, ами вече и част от самите хора искат да се самозатрият за някаква си кауза там.

73

Бау

преди 4 години

До Solar PowerПродължаваш да не можеш да чатнеш.... Те може да са длъжни ама просто няма да могат... Няма да има място. Не си само ти осигурен. Ако продължи да се игнорира проблема болниците ще са пълни с хиляди осигурени умиращи. Да не мислиш, че ще ги изгонят заради теб? Плащал си бил той ... Единствен ... Шматка.

72

Патрик Суейзи

преди 4 години

До Медицинската сестра горе от статията .... А БОЛНИТЕ ОТ ТЕЖКИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ , ЗНАЕШ ЛИ КАК УМИРАТ , А ?!?! А ХОРАТА С ДРУГИ ТЕЖКИ ДИАГНОЗИ ?!?! За тях ... Остават ли ти сълзи ?!?! Щото , на ден , умират доста повече хора от онкология , аборти и ГЛАД - отколкото от Корона вирус! За тях що НЕ ревете и НЕ пишете всеки Божи ден ? ОНКОЛОГИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ГЛАДЪТ също са с размерите на Пандемия! Питам - Що НЕ ревете всеки ден за тези хора?

71

Анонимен

преди 4 години

E, vie na grupi, companii, korporacii li predpochitate?

70

ИСТИНАТА

преди 4 години

ШВЕДИТЕ СА КОМУНИСТИ!

69

Христо

преди 4 години

Вие пък като мишкувате във вас кво мислите ще ви се размине ли? Ще живеете 1000 години? Не излизате ли до магазин поне на 5 дена бе, там няма да се заразите или някой кашлял преди вас в асансьора или входа, а? Или след тея циркове няма да излезете и да ви лепне?! Спете спокойни! Мишоци!

68

Анонимен

преди 4 години

Все едно чета за окупирания Ленинград през Втората Световна. Само че, там не е имало нито ток, нито парно, нито храна. Само сняг, боеприпаси и заблудени немци. Айде по-полека със сълзите и со.полите.

67

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно - няма да се оправят скоро. Мисля че ще стане като в Сирия, но без стрелба.

66

Анонимен

преди 4 години

Според Руми голямата грешка на италианците е, че не са взели необходимите мерки веднага. И че много хора първоначално не са обърнали никакво внимание на предупрежденията. "И така пренесоха вируса в цяла Италия"А шведите като изобщо не спазват такива мерки защо имат толкова малко жертви и болни и още не са се изпонатръшкали? Или утре ще се изпонатръшкат, ще видят те! А да не би пък шведите да са комунисти, и да разстрелват болните?

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Много правилно се чудиш,но жалкото е,че повечето хора носят глава само да я решат или за равновесие...

64

da

преди 4 години

Това е за българите, вечно мрънкащи и недоволни, да прочетат, да помислят, да замълчат...

63

Анонимен

преди 4 години

Такъв цирк разиграха за едни пари, пък то излезе истина. Сега не ти щем парите, ни нищо. Искам само да живея.Къде останаха либералните ценности???Нещо за мигрантите и климата, а?