18

Анонимен

преди 4 години

Като ходеха по футболни мачове десетки хиляди по същото това време не беше проблем, така ли?Айде стига глупости, че едно събиране на вярващи е причина Франция да е така.

17

Анонимен

преди 4 години

Covid 19- фалшификацията на века.Само безмозъчни вярват вече.

16

Анонимен

преди 4 години

Ей лъжци гадни а не докараха ли заразата хилядите италиански футболни запалянковци дошли да си гледат тъпият селски спорт футбол след тва се напиха като диви селяни да им мине грипчето онова грипче да изпопикаха,изпосраха,накихаха и накашляха половин Франция и си тръгнаха.От 18 февруари се заразили и 2 месеца по-късно се разболяли.Как така само там 60 дни латентен период а навсякъде казват между 3 дни и 1 седмица.Много рядко повече.

15

Бау

преди 4 години

Църквата за пореден път ще затрие хиляди хора ... 2020 :(

14

Анонимен

преди 4 години

Ще ви държат заключени с месеци.Ако си мислите, че вируси и статистика ги интересуват, сте доста ***.статистиката и вирусите са само за вас.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе добре бе, в тия моменти църквите да провеждат молебените по интернет. Папата в Италия се оказа разумен човек, не прави такива неща да ги събира на площада.

12

Църквата виновна

преди 4 години

Абе не се ли чувствате поне малко неудобно да пишете такива глупости? Пълно е навсякъде със заведения тип аквариум, максимум 3х3х2 метра, и вътре мутри и мутреси пият, плюят. Обаче в България са затворени паркове, градини и църкви, а майките бътат количките да разходят децата между колите.Може и да са се заразили някъде, точно пък църквите са доста по-просторни от едно кафене.

11

мръсна Франция

преди 4 години

ее как ли не съм учуден бе.Французите намериха виновният-християните на лъвовете.Не ислямистите,християните.

10

атеист

преди 4 години

До АхахахаСпоко те се надяват, че шефа им горе гледа кои са вярващите и няма да ги повика ще отидат като на заколение.

9

Анонимен

преди 4 години

Кажете НЕ на великденските служби за този Великден, кажете КРАЙ на епидемията, ДА на СТАРТ на икономиката!Богохулниците ще ни подпалят така, както дори и безродните гастербайтери не успяха!

8

турчина

преди 4 години

хахахахаха,отиват да се молят на бог,а ги наказва с covid-19.По света има много *** хора

7

Анонимен

преди 4 години

До азВ Италия се сещам как в центъра на Рим бяха застанали едни китайци и призоваваха хората да ги прегръщат ( и им се получаваше).За САЩ януари и февруари всеки ден влизаха по 14 000 китайци в страната.

6

Гробокопач

преди 4 години

Християни, със Силата на Господа Вашего, Иисуса Христа прогонете от съзнанието си дяволите-евреи от ДНЕС БГ, които ви манипулират! ТЕ СА ЕВРЕИ - СЛУГИ НА ТАМА ТАРХАНЪТ ЯГА АЛБАСТЪЙ! СМЪРТ НА БЕЗБОЖНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ! Защото, дори Тама Тарханът Яга се подчинява на Тангра, а дяволите-евреи - не!

5

Анонимен

преди 4 години

Ако ви е дошло времето и Бог иска да ви прибере, нищо не може да го спре.Само може би молитва.Щабове и карантини не ще ви спасят, дори да ви сложат 24ч охрана.

4

Анонимен

преди 4 години

Щабът да затвори църквите МОМЕНТАЛНО, не можем да си позволим да пламнем заради група психясали сектанти, набожници и прочее чалнати индивиди.Заради тях току виж удължат до средата на юни извънредното!

3

аз

преди 4 години

Те и в Италия и Америка от такива тръгнаха.

2

Анонимен

преди 4 години

Нашите висши попове с чинове от Синода дали четат това?

1

Ахахаха

преди 4 години

Великденци четете ли бе?!