209

аз-ът

преди 4 години

Няма дискотеки и заведения,,няма ходене по молове,,,няма ги гъзАрите по пътищата,,,гурбетчиите се върнаха на бегом,,,самальотите не летят,,,трошките по пътищата изчезнаха,,,въздухът стана кристален,,,,престъпността намаля с 65% и хайдутите вият от глад,,,леките жени ги удари криза,,,всеки си стои у дома и т.н.---За пернционерите 60+ може и да я яко, ама на някои от нас сме млади и ни се живее. Теб след 10г. няма те има, ясно е че не ти пука...

208

Анонимен

преди 4 години

Идват страшни времена. Чака ни жестока икономическа криза и може би нов народен съд.

207

stiling

преди 4 години

Тук не се разбира нещо фендаментално. Всички мислят, че ако правителството свали всички мерки, всичко ще се върне на работа и всичко ще си потече както преди. Как ще стане това като ние сме вапълно отворена икономика и зависим изцяло от всички около нас и ЕС. Там като не падат мерките, тук каквото и да правиш все тая! Чужденци няма да идват кой ще ти напълни хотели, летища ресторанти и кафетата по Витошка. Страха ще витае поне 6 месеца и дори да оворите няма да имате клиенти да харчат пари!

206

Анонимен

преди 4 години

значи няма измъкване от този омагьосан кръг, докато всички не го преболедуваме..------Не всички, изчислено е 2/3 според днешния модел на разпространение. Такава е стратегията - 1/3 стари и болни да не се заразят. Затова те трябва да са в изолация след карантината. Такъв е планът за екзит стратеджи.

205

Ф.С.В.

преди 4 години

Ако имаше пари в резерва досега държавата трябваше да ги раздаде на хората, за да се справят с кризата. Щом държавата не дава пари на народа, значи резерва е празен, както отбеляза и президента. На всичкото отгоре искат заеми да теглят? Поне от тези пари да раздадът на народа.

204

Анонимен

преди 4 години

освен короната има още един вирус който не може да бъде спрян с десетилетия.СПИН . така че свиквайте.милиони са здрави носители и пак живота им продължава .

203

Year 2040

преди 4 години

Годината е 2040. Румен Радев пръска нивата с Грипена. Бойко Борисов пак се вози на Фалкона.

202

gf hf mf :>

преди 4 години

До wtf,В Китай пак започва да върлува вируса. Не знам дали го внасят, но ако не го, тогава положението е още по-страшно. В ютуб има пропагандни видеа от Китай, за завръщане към земеделието, но ако вируса върлува и карантината не дава резултат, значи няма измъкване от този омагьосан кръг, докато всички не го преболедуваме... :)

201

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли че в Пекин короната наново се активизира. Това вирусче изобщо нее безобидно както ни обясняваха.-------Никой не е твърдял, че вирусът ще изчезне след карантината. Мерките са само за да забавят разпространението и да предотвратят колкото може колапса на здравната система. Вирусът трябва ба се пребори от 2/3 от населението за да изчезне. Запиши си това и не питай по няколко пъти всеки ден.

200

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Защо "събитията",които се случват последните месеци и години ме връщат във времето преди 89г.!!!!!Приликите са изключително много за съжаление!!!!!Но когато "елита" е от "наследниците" на БКП няма да дойде ПРОСПЕРИТЕТ!!!!!В това бъдете УБЕДЕНИ!!!!!Интересен е "двубоя" между "добрите" и "лошите" "комунисти"........

199

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяколко вируса са. Вчера Китай съобщиха за първи починал от нов вирус.

198

Анонимен

преди 4 години

В бг всичко е менте. Избирателите уж страдат от ГЕРБ но ги избират пак.

197

ПРОСВЕТЕН до 129

преди 4 години

Ти ако миеш улиците в България е отделен въпрос!!!!Когато не разбираш нещата недей се излага!!!!!Има много успели Българи по света,ако въобще си чувал за тях,в което се съмнявам.....

196

wtf

преди 4 години

До 204Въздуха стана кристален за 1-2 дни. Сега пак сме под похлупак.

195

Хмм

преди 4 години

Много ми харесва как всички си мислите, че икономическата криза е само от 31 години. Всъщност кризата е отпреди това. Ако не беше дошла "лошата" демокрация сега щяхме да сме цъфнали като КНДР. Със страхотна икономическа изолация и всички извън големия град щяха да ядат трева. Да не говорим за свободите, които щяха да са още по-малки отколкото под карантината.

194

Анонимен

преди 4 години

Спасяване поединично няма.Целият свят е принуден да вземе кредити от МВФ и да ги връща през следващите 20-30г от данъците на работещите. А в бъдеще няма да е толкова лесно да се правят пари от въздуха, защото Китай е оглозган, освен ако засмучат по яко Индия и Африка.

193

Анонимен

преди 4 години

Бързо, бързо му форматираха мозъка на средностатистически българин.Най-лесно се управляват хора изпаднали в животински страх за битието си.

192

А така

преди 4 години

Няма дискотеки и заведения,,няма ходене по молове,,,няма ги гъзАрите по пътищата,,,гурбетчиите се върнаха на бегом,,,самальотите не летят,,,трошките по пътищата изчезнаха,,,въздухът стана кристален,,,,престъпността намаля с 65% и хайдутите вият от глад,,,леките жени ги удари криза,,,всеки си стои у дома и т.н. Свиквайте с този живот.

191

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли че в Пекин короната наново се активизира. Това вирусче изобщо нее безобидно както ни обясняваха Годжи и оня от заразната. Това си е живо бактериологично оръжие изпуснато или по невнимание или с умисъл. Без Антидот това така наречено безобидно вирусче никога няма да ум, ре. Установили са че може да ум, ре при 75 градуса което означава никога.

190

wtf

преди 4 години

До 195Може да звучи апокалиптично, но всичко което трябва да се направи е да се раздава ДЪРЖАВНА земя и финансиране на хората които желаят да се занимават със земеделие.Така ще сме първата държава която ще се спаси от глада.