120

Анонимен

преди 4 години

До Бате ГойкоЯвно вицепремиера на РФ знае по-малко за положението в Русия от "Бате Гойко".

119

Анонимен

преди 4 години

До до умника преди мен 100Знаех си, че у българите вече 30 години насаждат лицемерие, злоба, нихилизъм и всякакви други нещастия, но да стигнем до такъв цинизъм, да се подиграваш с жертвите на руския народ в една война, КОЯТО НЕ ТЕ СА ЖЕЛАЛИ, а целия "цивилизован" запад и такива като България, която и тя даже е взела участие в това вероломно нападение.........това вече минава всякакви граници! Срам ме е за такова уж-младо поколение...неграмотно, дебелокожо и цинично! Дано да сте малко!

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Не "плюят по Русия". Като реалността е на прага ти, колкото и да си *** няма как да се завъртиш на другата страна. Това време е надошло за голяма част от руснаците, тавариш, тъй че и официозите на Путин не могат вече да си мълчат. И вицепремиера на РФ ли "плюе Путин"?

117

Анонимен

преди 4 години

Стига сте лъгали. Путин каза, че 16000р са средна класа. Щом той го е казал, значи е закон! Какво казаха кримчаните от Тагил - Хоть камни с небо, мы на родине! Кво искате от руснаците? Ами те ядат камъни.

116

Бате Гойко

преди 4 години

"Между другото, познавам много руснаци и нито един от тях не живее в мизерия. Семействата с деца получават такива стимули от държавата, за каквито в доста страни могат само да мечтаят."Колега, няма смисъл да си правиш труда. И аз съм го обяснявал много пъти, но хората познаващи Русия само от новините, си знаят тяхното. Де факто е без значение кой какво мисли. Лошото е, че социалната политика в България е на светлинни векове от руската.

115

Анонимен

преди 4 години

Рускините ще преживяват на патешко

114

Анонимен

преди 4 години

До демократЯвно вицепремиера на РФ е замесена в хибридната пропаганда. И официозите на Путин също. Ц,ц. Само българския рушнофил е прозрял през цялата конспирация и е готов да громи враговете.

113

промо

преди 4 години

то тук в USA е супер, затова ни лекуват по парковете в палатки !!! никакво здравеопазване няма, ааа да а за България даже не са чували колегите, вие се карайте из Интернет !

112

Илиян Бъчваров

преди 4 години

До Анонимен Дааа, Няма мизерия в любимата Русия..От Ленин и Сталин е заложено....няма мизерия. За едно дете се дава кола, за две деца - автобус....към заплатата - по 1000 евро на месец на калпак....Дано да мине по бързо и с по малко жертви в целия свят....

111

демократ

преди 4 години

яка хибридна пропаганда, личи си от далече ... русофобите-българопредатели ще изкарат по някой цент !

110

русофила

преди 4 години

Много от пишещите нямат чувство за хумор. Прочетете пак коментар 91 на русофила.

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Какво включва "хуманитарната помощ"? Колко от нея е изпозваема? Колко от нея е по-предназначение?Питам, защото предния опит беше трагичен, та да знаем дали има смисъл да казваме нещо.

108

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 106Два вестника, които плюят Русия са официози на Путин?!То и по останалото ,което пишеш личи, че си от друга реалност.

107

Adil

преди 4 години

Странно. Как мизерия в рая на земята - россия. Тук другарите ежедневно ни убеждават как Русия е рай за всички. Разбира се, седнали удобно някъде в западна Европа, работещи за прогнилия капиталистически запад. Това трябва да е долна пропаганда. В Русия няма бедни, Путин се грижи за всички, по отделно, лично!

106

Анонимен

преди 4 години

До mg42: Дали пък коронавируса няма да изиграе ролята на "Надпревара във въоръжаването" от преди 40-тина години:))))------------------------------------------------------------Тежък транспортен руски ВКС, натоварен с хуманитарна помощ, се приземи в УСА.Руснаците уж нямали пари да преживеят самоизолацията, но могат да си позволятда подарят на супер богатия бай Дончо спецоборудване за борба с вируса.

105

Анонимен

преди 4 години

До до умника преди менТи безспорно си по-умен от умника преди теб. Ако беше на мястото на руснаците през ВСВ, сигурно би се предал. Това ли ги съветваш?

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен""Московский комсомолец" и "Комерсант" явно не го знаят"Мдааа. Два от официозите на Путин (заедно с Росийская газета) "не го знаят". Сигурно и вицепремиера на Руската Федерация "не знае" като говори за огромно мнозинство мизерстващи семейства с деца".Отчаяни сте, но, както обикновено, това не променя реалността.

103

Анонимен

преди 4 години

В Русия се вземат мерки за подпомагане на хората както никъде по света, но "Московский комсомолец" и Комерсант" явно не го знаят или по-скоро не искат да го знаят.Между другото, познавам много руснаци и нито един от тях не живее в мизерия. Семействата с деца получават такива стимули от държавата, за каквито в доста страни могат само да мечтаят.

102

Полковник Гундяев

преди 4 години

Русия скоро ще внася бензин от Европа.Правете му сметката за какво става въпрос!

101

Анонимен

преди 4 години

сорос агитацията отново заработи няма почивкание не можем да си набавим едни маски .тръгнали да коментират руснацитедето банкянския мошеник преди месец им се молеше за респираторите сорогербрастите мозък нямат ама вие имате линие не сме се оправили тръгнали да коментират другитесороон.ан.нистчетата са ясни на тях им е нужен материал да могат да се изпразняти цял ден лъскат бастуна - защото инак няма надницаза управнициците да не говорим- разсилни на МВФ и краваршингтон- и честито заем