9

Анонимен

преди 4 години

Финландия вече дава по 500 евро месечно гарантиран доход на всички безработни и си стоят вкъщи.

8

Re:

преди 4 години

"Който избира сигурност пред свобода, най-често губи и двете"

7

Край

преди 4 години

Това са викинги - умре ли отива във Валхала - дреме му на ..заШвеция е много рядко населена това е другото предимство и са много студенокръвни и дистанцирани. Не са като нашего брата още по-малко като братчедите.Волво обаче не ми харесва - няма копчета по-таблото а всичко на тъчскрина - бая народ ще се изтрепе доде си пусне климатика.

6

Чесън

преди 4 години

То те и Англия, Холандия, Щвейцария и Щатите щяха стаден имунитет да развиват, ама нещо тихомълком се отказаха май.

5

Анонимен

преди 4 години

I v sveti blaz e taka, vseki raboti v komfortnia si palace za rabota.

4

Анонимен

преди 4 години

Но няма да успеят да си запазят икономиката. При положение, че целият свят ще потъне, при това по-лошо отколкото през 29г. (когато само САЩ се сриват, но това повлиява на целия свят), просто няма как и там да не се появи безработица. Светът полудя и накрая и малкото останали нормални също ще страдат.

3

Анонимен

преди 4 години

Швеция е бъдеща ислямска държава та няма значение.

2

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

* Има човеци - има проблеми,Няма човеци - няма проблеми*Йосиф СталинШвеция е Демократична държава,Който е тръгнал към отвъдното - прав му път,Няма да го спират - демократичен изборХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

1

Анонимен

преди 4 години

Не, няма да го промени. И накрая като се направи равносметката ще имат най - малко жертви и ще са си запазили стандарта на живот. Седенето вкъщи месеци наред разваля имунитета и ще доведе до повече жертви, само дето при нас ще е по - бавно и няма да има много умрели наведнъж.