112

мак

преди 4 години

Всички сме засегнати, работодатели, работници, всеки бранш. Ще помогне ли държавата на всички? Едва ли.

111

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е необходимо държавата да помага. Камо ли на богати спортисти

110

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 117 Да , ама тези които си изброил имат милиони . А нашите с потупване по рамото и ободряващ шамар зад врати.

109

Анонимен

преди 4 години

Коментарите ви показват само колко елементарно ви е мисленето. Точно преди корона вируса медиците седмици и месеци наред искаха някой да им обърне някакво внимание. Същите които сега плюят по спорта и културата и тогава плюеха по медици, но сега вечер им ръкопляскат от балконите. Не знам дали осъзнавате колко сте жалки.

108

Пенсионер

преди 4 години

Ковид -19 уби живота на хората в целия свят , благодарение на китайците.Да им благодарим, както благодарихме на СССР след Чернобил. Но нали са наши братя , комунисти. ..Кво да ги правиш , съдба !Подариха ми ми лично на мен един хубав рак на простатата.Благодаря им от сърце.Сега се чудя как да се самоубия .Борисов няма никаква вина.

107

Анонимен

преди 4 години

Оплакват се *** около творците, но не че са на загуба а за пропусната печалба.Наглеци.

106

Анонимен

преди 4 години

Културата Спорта Ресторантьорството, Хотелиерството и Туризма са свързани по между си отрасли. На Раковска театрите обикновенно са пълни - там работят не само актьори но и гримьори и сценични работници. Рок фестивалът в Каварна пълни хотелите и ресторанте в града. Край Бургас, Казанлък и в много други градове също има културни фестивали пълнещи ресторантите и хотелите с туристи. Нормално тези отрасли захранва бюжета с данъци.Култура далеч не означава заплатите на няколко актьора.

105

Анонимен

преди 4 години

Ами да продават бентлитата, майбасите къщите за гости.Някой ще ги купи и ще им продължи делото.Тея какво искат само те на кацата с меда.Не става така браТчеди -и не става. Това е пазарната икономика дето вие я искахте.Интересното е ,че не може все да си отзаДЕ случва се и да си отпреДЕ.

104

Анонимен

преди 4 години

По цял свят музиканти, певци, творци се включиха с безплатни стримове за подкрепа на хората а у нас реват за субсидии.

103

Анонимен

преди 4 години

Те повечето културтрегери цял живот са на държавната софра и първи ревнаха за пари. В случая не се отнася за интервюираната, защото те са си частни фирми, които си плащат данъци, осигуровки и тнт. Дано се отсее плявата и да получат помощ, тези които наистина допринасят за Културния живот с труда си, но не за сметка на други плащания.

102

Анонимен

преди 4 години

Аааааааа "Давидова"..... Яснооооооооо.Не, мерси.

101

Четете книги

преди 4 години

Точно машината за пари уби и спорта и културата,но авторката няма как да го разбере.Човек трябва да се върне към книгите и здравословния начин на живот.Да обърне внимание на хората около него и собствения си град,а не да скита из света безцелно за да прави безсмислени селфита.Пази Боже ако не извлечем поуки от тази чума на века.А трябва.

100

НЕ НЕ НЕ

преди 4 години

отговор - НЕ , съвсем други са интересите на "държавата"

99

най

преди 4 години

добре които печелеха най много харчеха и сега да искат от държавата е малко неудобно

98

Четете книги

преди 4 години

Пълни глупости.Авторката трябва да се срамува от статията си.Реалността е друга.И спорта и културата бяха стигнали дъното.И то от десетилетия.Те бяха се превърнали в своята противоположност заради машината за пари ,която обслужваха.Спомнете си даже нашия смешен преход.Всеки бандит си купуваше я спортен клуб ,а спонсорираше т нар "култура" на простотията и после не плащаше данъци.За туризма и хотелите какво да кажа,там се виждаше най -ясно как ни пращат за зелен хайвер .Няма да ни липсват.

97

Ще. е като през 45г

преди 4 години

Бащицата вместо да се загрижи за обикновеното бг семейство с директна помощ за всеки с бг лична карта и дете ,затъна като патър в калчища във сложни комбинации банки за развитие търговски,браншови и други врътки и ефекта накрая ще са бунтове щото неговите пари никога няма стигнат до обикновените хора които ще са безработни доста време.....според даването на пари излиза ,че само полиция и здравеопазване са му мили ,добре те си вършат работата ,а другите ще си седят гладни и ще се радват..

96

До 102

преди 4 години

ноЙ?

95

SS

преди 4 години

В USA дават хеликоптерни пари на всеки,за да може да оцелее! Тука ще дадът ли?Няма да мине много време и по традиция всеки ще се оправя кой както може!Дано не съм прав.

94

Анонимен

преди 4 години

Не си спомням държавата някога да ми е дала и един лев, а някои типове опитват непрестанно да я цоцат и то за щяло и нещяло.

93

Цоньо

преди 4 години

Малеййййййййййййййййй, мислил ли си е някой какво ще стане, малеййййййй, апропо, за кога се очакваше Второто... да не го казвам?