98

До странджата

преди 4 години

Борисов ще измисли ваксината ,за да обере българския народ

97

Анонимен

преди 4 години

Типично за неукия и *** човек е да вярва в конспирации !

96

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Борисов има къща в БарселонаБорисов има остров в Егейско мореБорисов има текстилна фабрика в ТурцияБорисов е собственик на три офшорни фирмиБорисов има 15 милиарда долараБориспв пусна коронавируса... - дайте още нещо дрогаре, че не мога да се сетя...

95

Анонимен

преди 4 години

Абе те бяха и убедени,че самолетите пръскат,но уви пет дена без полети облаците над България са си в същата конфигурация и стил .Снимал съм !!!

94

Анонимен

преди 4 години

Ти сам се сети за какво са им цели планини с кофчези, побиращи 5-10 човека! Може би за същото, за което в Аушвиц са им били нужни крематориумите---Именно - режими, планиращи да убият милиони хора, не им поръчват предварително скъпи ковчези. Ползват масови гробове и крематориуми. Намерих въпросните ковчези и те не са това, а пластмасов контейнер за укрепване на гроб, който се ползва за стандартни погребения, и в който влиза само ЕДИН ковчег.

93

Анонимен

преди 4 години

Кънчевци и райчевци как построиха голф именията?Със социологическите си заплати?

92

о, да ..!

преди 4 години

предполагам, че вина за това има и ..... ПП ГЕРБ!

91

Каскета

преди 4 години

A?ЗА БУНГАЛОТО В БАРЦЕЛОНА?К'ВО МИСЛЯТ?

90

Анонимен

преди 4 години

Учудващо... Никой още не написал, че ГЕРБ и Бойко Борисов са създали този вирус.?

89

Бау

преди 4 години

Българина много обича конспирациите. Всички го крадат и мамят. За това е беден, не за друго. Това, че има основно образование и никакви умения е без значение!

88

Не извратен тип

преди 4 години

Заразяване-филм 0т 2011г,,Децата на хората -филм от 2006 г,гледайте ги и не се чудете има ли човешка намеса във вируса.Два филма чието действие е във наши дни

87

Софиянеца

преди 4 години

Има човекшка намеса, разбира се! В лицето на човешкото невежество!

86

Анонимен

преди 4 години

Ние българите сме най проницателни и веднага схващаме ситуацията но при избори се лъжеме като деца в детската градина и избираме самомошеници да ни управляват

85

МНЕНИЕ

преди 4 години

Коронавируса е Болест която се лекува .Проблема с нея е друг - бързо се прихваща .Прилича на Туберколоза и Пневмония - има Лечение .Проблема в САЩ , Китай и ЕС е че няма достатъчно Лекари и Лекарства .Представете си че имате Пневмония или Туберколоза - Отивате на Лекар - НЯМА , ВИКАТЕ БЪРЗА ПОМОЩ - НЯМА - Умирате за 3 в Агония и заразявате всички покрай вас .ПРОБЛЕМА е в ОРГАНИЗАЦИЯТА на ОКАЗВАНЕ на Навременна Лекарска Помощ - Лични Лекари и Болници - за съжаление вече няма такива - БИЗНЕС.

84

Анонимен

преди 4 години

Най-големите митове и легенди:Мит номер едно: Китай са си хвърлили вируса сами върху себе си.Мит номер две: САЩ милеят за добруването на света.

83

Анонимен

преди 4 години

Много американци вярват, че правителството им е бутнало кулите-близнаци за да има повод да започне войни в БИ и да смуче петрол. Ако се върнем по-назад ще видим, че виетнамската война също започва с оправдание, че виетнамците били нападнали американска лодка. През втората световна САЩ безпричинно налагат ембарго на Япония, а в учебниците пише че Япония е агресора. Сега се опитват да ни убедят, че Китай си е хвърлил вируса сам на себе си и то в индустриалното сърце на страната - Ухан.

82

Анонимен

преди 4 години

До 71Ти сам се сети за какво са им цели планини с кофчези, побиращи 5-10 човека! Може би за същото, за което в Аушвиц са им били нужни крематориумите. Като им свършат кофчезите, ще си построят крематориуми, ти не ги мисли тях :)А самите камари кофчези в лагерите на Фема, са били снимани многократно и има много видеа в мрежата...както и на безкрайните редици от сгради, наподобяващи немски клнцлагери, пазени стриктно от армията и го ещи всеки, който се приближи.

81

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че са извънземни - малки учтиви зелени човечета - 1.52

80

ха ха ха

преди 4 години

До Анонимен 80Къде я има в супата от плъхове ли?

79

Анонимен

преди 4 години

До хехеЕто го един от цитата за 80% на любимия му червен професор.