6

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

Лекарствата не са "Китайски" - Китай няма акъл 1 лекарство да измисли, това са Западни Лекарства, произвеждаще се в Китай. Така, че Запада сам си е Виновен, че се ДеИндустриализира и премести Производството си при Комунистите, че да му го откраднат!

5

ФАКТ!

преди 4 години

Аад тъпчовци къде сте аз за кво говоря.Пръскайте си мозъците че не стават за нищо.Хората ви го казаха.А можехте да изнесете производството в Мексико Колумбия Чили и тн.

4

ББ ПП

преди 4 години

Ваксини няма но чиповете вече са готови,на работа ще се върнат всички със чипове,другите ще стоят под карантина.Да ва светна за голямата игра ,че ми писна да ви чета глупостите.Всичко това ще стане чрез закон Пандемичният патриот.Филантропа Бил Гейтс ви праща поздрави

3

29017

преди 4 години

Не само фармацевтика, почти цялото си производство европейските капиталисти изнесоха в Китай заради евтината работна ръка. Лищиха от достоен труд сънародниците си, лумпениираха цели поколения със социални помощи и Европа деградира за кратко време, затъвайки с празнословие, лозунги и поквара. Това не е влиянието на Азия или Русия - това е безумната алчност на глобалния капитал. Берем отровните плодове от човеконенавистни политики.

2

Нов Китаец

преди 4 години

Подгответе се психически за новия свят, в който велика сила ще е Китай.Как ще стане ли? Ами докато Запада тъне в мизерия и рецесия, заради хаоса от Ковид-19, Китай ще започнат да пускат по Лъжичка спасение за всеки, докато не го направят неин Васал.Защото Китай са в отлична форма в момента, а Запада е в истерия и паника. Буквално.

1

Годжи

преди 4 години

Гастербайтери, елате при нас!!!