32

Торбалан

преди 4 години

Яжте си имотите сега,ама онзи ден купувахте храна и тоалетна хартия ,не имоти,така ще е още много време защото идват гладни времена, а не строителни, ще се продават апатаменти за един пакет брашно и захар.Купувайте земя поне гладни няма да сте ,ако не ще умрете от глад в 200кв.м в центъра

31

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност ще паднат.Кой е луд да купува и тегли кредити в това кризисно време.Който има много пари,одавна си е купил имот.Останалите ще свият разходите,още повече,че се очакват хиляди безработни с неясно бъдеще.

30

Нема хора

преди 4 години

Освен в София пазарът на наемите се свива непрекъснато, защото 1. Няма какво да се работи и 2. Няма хора. Обезлюдяването определя пазара!

29

50 нюанса глад

преди 4 години

Гладен-по-гладен-още по-гладен-съвсем изгладнял-примиращ от глад-виещ от глад...брокер.

28

Анонимен

преди 4 години

Време е за трето, пето и десето жилище, да има малко по-високи такси. Да, Тея дето са ги разхвърляли измродними, ще им се размине, ама вече има хора с по 25 апартамента.

27

Гладен Брокер

преди 4 години

Аууууу от глад умирам ! Взеха да ми се привиждат сделки на зелено чак.

26

до 16

преди 4 години

Ммммм да виждам колко ти е капацитета, аз пък ти пожелавам поне наследствената панелка да си ремонтираш като паднат цените на материалите, че и затова нямаш кинти. Мен не ме мисли аз отдавна съм си опекъл нещата, ама виж за тебе имам съмнения. И да знаеш лошите и злобни хора никога не успяват винаги са утaйката на обществото. Църцър цър

25

до 24

преди 4 години

Иска ти се и на тебе да опънеш някоя хилка от комисионна, ама краят на мача е свирен.

24

дедо Ташунко

преди 4 години

Цената може за известно време да се задържи, но в даден момент отново ще потегли нагоре. На голтаците и мързеливците много им се иска цените да се срутят, но няма да ги огрее. А тези , които притежават недвижими имоти, имат време и възможности да изчакат по-добри времена. Не забравяйте, че който има брада си има и гребен. Кой разбрал - разбрал!

23

Qwerty

преди 4 години

Според актуалните цени на борсата цените на недвижимото имущество по-света са паднали с 30%!!! Айде да не ми обясняват, че никой не може да каже какво ще стане с цените в България.

22

Анонимен

преди 4 години

Само да ви кажа че САЩ и Ес пускат печатниците. Следователно ще има инфлациика. Лихвените проценти са или 0 или даже на места отрицателни. Ще се налива в бизнеса. Та тия дето имат кеш най-са го закъсали, цените може да имат корекция, заради паникъори или такива взети със заем но неможещи да го плащат. Имота на хубаво място ще има неаматели, щото на село ептен няма работа, да може малко да паднат, но ще изкарват пари за разлика от кеш-а. Та не се надяваите много.

21

Анонимен

преди 4 години

До 14Без "истинските инвеститори", щеше да е по-евтино. Това ти го казвам, като човек, който има пари в подобен инвестиционен фонд. Купуват по 50-100 жилища на няколко пресечки, и държат нарочно високи цени. След 5 години повишават цената на целия квартал, следва или масивен дъмпинг, или яко се злоупотребява с наемите, в зависимост от условията на пазар и какво позволяват местните закони.

20

Анонимен

преди 4 години

Да, ще паднат цените на коптopите. За нещо читаво - забравете!

19

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Разбира се, че няма да паднат!Просто ще гръмнат и ще се сринат!

18

Анонимен

преди 4 години

Ще паднат с около 50%... Не повече.

17

Анонимен

преди 4 години

Пари излизат постоянно! Това че вие стоите 10 години на една заплата, изобщо не касае играчите. Те правят пачки и в най-лошите условия, защото са играчи, а вие - бачкатори. Елементарно е.

16

до 14

преди 4 години

Жалко брокерче, глад, криза и мизерия за теб! Дано и болест, че си набутал сума народ с пренадути откъм цеин имотчета.Ти също оставаш в калта!

15

Анонимен

преди 4 години

Платени статии на видни брокери, който започват да огладняват. Надуха балона, излъгаха народа да тегли заеми за цял живот, сега и те ще си сърбат супата..

14

Анонимен

преди 4 години

Много злоба от жалки индивиди. Неуспели в живота хора, искат само разруха, мизерия, и спад. Вместо да искат растеж и благополучие. Имам лоша новина пак няма да имате пари да си купите даже и панелка в Обеля. Качествените имоти на добра локация никога не падат, а и истинските инвеститори ще изчакат 1-2г и пак ще се върнат с още по високи цени, да му мислят тия дето са взели крдит та да вземат апартамент и да плащат от наема.

13

Пясък между зъбите

преди 4 години

Интересно ми е коя лyдa банка в близката година, ако не и години би отпуснала ипотечен кредит. Който има пари, отдавна си е купил, брокерчетата разчитат на масата, а тя ще си брои стотинките за хляб и кисело мляко. Този бизнес приключи задълго. Цените категорично ще се сринат както на жилищата, така и на наемите. Трябва да си много силно заинтересован или пълен т.ъ.п.aгap, за да не го виждаш.