114

Комунист д-р

преди 4 години

Странджа -Ще те чакам на Русенското легло в Арена Армеец!А може и в Правителствена болница!

113

избирател

преди 4 години

Тук,поредния всезнайко,се изрази,че в Швеция е КОМУНИЗЪМ.........Аз,като един добър самарянин и ПАТРИОТ,пожелавам,на всички Българи,подобен КОМУНИЗЪМ!!!

112

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се създаде, щом в него участват калинки, провалът е гарантиран. Както тръбата от Големо Бучино до Перник гърми и ще гърми постоянно, така и другото пипано от калинки!!!

111

Анонимен

преди 4 години

Швеция 17.3 случая на 100 хилХоландия 20,89 случая на 100 хилКитай 5.7 на 100 хилБългария 2.44 случая на 100 хилХоландия и Швеция решиха да не предприемат мерки срещу вируса. Няма извънредно положение, няма карантини, хората работят нормално, магазините и ресторантите също. Предприамат се само наблюдение и засилени грижи за рисковите групи.

110

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

В дни на безпрецедентна криза... - за всички стана ясно, че единствените, които спасяват България са тримата големи "тенори"... - Борисов, Гешев и Мутафчийски... - а между тях се мотка и едно сопранче, откъм "Дондуков" 2, което пее супер фалшиво...

109

Анонимен

преди 4 години

Другари, спокойно. Работи или не работи груповия имунитет ще ни се демонстрира от рoмските мaхaли, защото там контрол не може да бъде наложен, колкото и да ви убеждават.Тоест, имаме една тестова група от около милион рoмaле. Дайте им месец, месец и половина. После ще имате нагледно данни работи или не. По книжките пише, че работи. Кофти за рисковите групи, но работи. Сега ще се тества и на практика написаното.

108

Анонимен

преди 4 години

България е с най-висока смъртност в света без никакъв вирус. С вируса нищо няма да се промени. Трябва да се обърне особено внимание на рисковите групи и за тях да се отделят средства, младите хора могат да прекарат вируса на крак, повечето дори вече са го прекарали без да знаят.

107

Анонимен

преди 4 години

Дай неколко милиона от твоите спестяванията за медицинска техника,както направиха шиши,домус и слави.Бълха те ухапала.Съветите обаче са безплатни.

106

Анонимен

преди 4 години

Единствено им трябва преводач, в сайта на СЗО пише абсолютно всичко. Симптоми, медикаменти за лечение, препарати за дезинфекция. Няма нужда да откривате топлата вода, хората вече са го направили.

105

Анонимен

преди 4 години

Проф Костов - Италия дава винаги най-много жертви от грипсезон 2013-14 жертви в Италия 7000сезон 2015-16 жертви в Италия 15 000сезон 2016-17 жертви в Италия 24 000ковид 19 в Италия жертви до сега 4825Значи някой избива европейците тихо и подмолно с грип всяка година,но сега се бие тъпана за болест,която взима по-малко жертви,но е с дългосрочни последцици за изкаралите я. сезон

104

Разходи отново

преди 4 години

Като знам, че когато се създава комисия, на всеки член е по 10 хилки заплатата, сега и тук ще правят пир по време на чума. За какво им е експертен съвет, нещо ново ли ще измислят, като топлата вода. В Китай и Русия вече казаха кой лекарства действат, да ги купят и просто да лекуват хората, а не да ги обдишват до умирачка.

103

АнонимеН

преди 4 години

УСЕЩАМ , ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО С ВСЕКИ ДЕН СТАВА ВСЕ ПО НЕДОВОЛНО И СЪС ИЛИ БЕЗ ВИРУС НАДАЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖИ ПСИХИЧЕСКИ ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНО БАЙ БОРИСОВ НЕПРЕКЪСНАТО УДЪЛЖАВА СРОКА НА КАРАНТИНАТА ТО ТАКА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА МОЖЕ ДА ОТКАРАМЕ, ЧЕ И ПОВЕЧЕ!

102

Българин

преди 4 години

Оппа ! Баце БОЙКО вездесъщия започва да скляпа!Бойко - като за начало започвай да връщаш парите от офшорките към Българския медицински персонал !

101

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА в България възрасните хора не измарат ли?

100

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Най-сетне истински лекари, а не началници, непипвали пациент от десетилетия.

99

Демократ

преди 4 години

Социализма е антихуманна и нечовешка идеология. Социалистическа Швециа избра групов имунитет и остави населението си да измира от смъртоносния корона вирус.

98

Анонимен

преди 4 години

Някой ако мисли че ще е по-умен от този експертен съвет моля да отиде да поеме нещата в свои ръце.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Като се знае че възрастните и болните ще измрат

96

Анонимен

преди 4 години

Българските учени упорито работят над ваксина за Ковид-19, но непрекъснато се получава ракия.

95

Анонимен

преди 4 години

А тръбата за Перник що пак се спуска?