385

Анонимен

преди 4 години

До Не пия витамин дКомунистите що сътвориха из България, короната само може да си мечтае за такива разрушения.Българина преживя комунизма, короната е като почесване по топките.

384

Анонимен

преди 4 години

Панелните хора и римляните ако не се спрат и да си седят по домовете ще стане още по-зле.Икономиката тотално ще се срине, а панелните гета ще обезлюдяват и в празните жилища ще се настанят оцелелите маргинали, които ще правят набези за да си осигурят храна, наркотици, жени.Заради неразумните ще страдаме всички.

383

Не пия витамин д

преди 4 години

Гответе се за по-лошо. Говоря от 30 годишен демократичен опит.

382

брао

преди 4 години

До 425, е като го мина вируса умря ли, кво стана ?

381

Анонимен

преди 4 години

Италия затвори граници, блокира градове, летища. Разултат- 50 000 болни, почти 5 000 починали.Британия се събират по 250 000 на конски надбягвания. Резултат- 4000 болни, починали 220. Вие като кои искате да бъдете. Само да уточня, че в Британ има много повече китайци и чужденци, които влизат в страната отколкото в Италия.

380

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 422Кой бе, *** ли ще прави размирици???Този който е коленичил 500 години пред турците?!ХА-ХА-ХАСмешен си.Нали изкупихтИ тУалетнЪтЪ хАртия..........

379

Жорката

преди 4 години

До АнонименЕвала мисъл.

378

Анонимен

преди 4 години

Свърши хубавото време!А, може пак да почне. Спираш си нета и купуваш само официозите и ще се върнеш пак там :) Даже ще имаш и банани постоянно, ще ти е бонус.

377

Анонимен

преди 4 години

След короната ще останат много безработни, факт. Но това какво ги касае рубладжиите, които са безработни от време оно та го използват за опорка.

376

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 411Не е важно дали си млад или стар а дали си пребуледувал вируса.Ако беше юел малко повече щеше да знаеш ЗАЩО !!Аз минах вируса, а тИ ***?!

375

Анонимен

преди 4 години

с някой съграждани просто няма смисъл да се тормозиш да им обясняваш ... да изкарват армия и който видят навънка без причина - бой и вкъщи без много обяснения

374

Анонимен

преди 4 години

До Божков от ОАЕБожков да върне парите,които е окрал от данъци и от населението!

373

Анонимен

преди 4 години

В учебника по история пише, че кризите в повечето случаи се разрастват и преминават в размирици и граждански войни като в Сирия и Украйна. Докато всико е разрушено до нула. После се почва от начало.

372

ами

преди 4 години

До Анонимен 399 Ами точно Борисов го каза:"Отизлишък вече сме на 3.5 млрд. дефицит, защото бюджетът не се попълва, авсеки месец отиват милиарди за пенсионната система"Или просто никога не сме имали реален излишък , а всичко е било някаква игра с числата , за да се показва ,ч е сме супер икономически

371

Анонимен

преди 4 години

Италианците не просто са наблъскани като сардели в тоя район, ами имат и много гастарбайтери китайци. Освен това, в самата им култура е да се докосват много и да пътуват много до работа (примерно да си от Болоня и да бачкаш във Флоренция и обратното). Като добавиш и мърлящината им... Идеално за който и да е вирус, не само за този.

370

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ аз искам да се върне щастливия соц,ама няма!Край! Свърши хубавото време!

369

Божков от ОАЕ

преди 4 години

Aйдe бe, дoкaтo тъпитe бугaри cи мълчaхa прeз пocлeднитe10 гoдини и ce ocтaвихa дa ги "дoят" тумбa oт ceлcки тaрикaти/нaчeлo c Пaдишaхa/, ceгa eднo нищoжнo вируcчe щe им "cкриeтoпкaтa" нa тeзи хaйдуци !Дa живee СОVID-19 !

368

Анонимен

преди 4 години

Парите са по-важни от живота на няколко болни стареца които имат неблагоразумието да щъкат насам натам въпреки предупреждението. Всикчи нормални здрави хора в работна възраст трябва да продължат нормалния си ритъм на работа и забавления. АКо някой се разболее просто си остава у тях за седмица и после отново е на линия(ако случайно не умре).

367

Анонимен

преди 4 години

Щях да си живуркам в сигурния соц, щях да си хвана някоя засукана мома и да си живея в измисления червен мехур.Чернобил показа на всички ни, че някои неща не признават мехури, брат. Вирусите също са едни от тях. Единственото хубаво в твоя случай щеше да е, че щяха да ти пишат роднините починали от пневмония примерно (Незнанието е блаженство, нали така).

366

Анонимен

преди 4 години

Само въпрос на време е ситуацията да ескалира и стадото да се изнерви до степен да вземе бухалките и да нахлуе в министерски съвет а после и в парламента.Скоро!