48

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът НЕ е диктатура,а дисциплина,самоконтрол,гражданска съвест,уважително съзнание ! Не знам тая каква е,ако е турист изобщо никаква милостиня,дори и жишище не е трябвало да й предлагат ! От началото на месеца се тръби и апелира да се избягват подобни мероприятия и почивки.Ситуацията е твърде динамична,за да се правят трайни прогнози.Какво дири там ? Жизненоважно ли й беше да си почива в Банско точно сега ?! Супер кух@ п ! Там до края Ония французи на поляната как не се оплакаха бе....

47

Анонимен

преди 4 години

А така наречения журналист защо не зададе най-важния въпрос в случая: къде си тръгнала на забавления *** по време на световна пандемия?! Ние си седим кротко у дома и спазваме правилата, но дайте на п*рцалестата да прави каквото си иска, защото не е на кеф. Я си седи там в карантината както всички останалите седим!

46

Анонимен

преди 4 години

Съветвам жената, ако чете да се успокои и слд карантината да заведе дело .Гроб ще побъркат народа от психоза и глад!!!!!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Bulgaria ON AIR, мислих ви за по-сериозни. Престанете да ни занимавате с тази....В следващите дни няма да става по-добре! Банско е блокиран!!! Още ли не осъзнаваш, какво става?

44

аман

преди 4 години

Правилно прави държавата. Да е мислила преди да отиде. Дадоха им 24 часа , да се е изнесла преди това. Сега ще седи 2 седмици. Никакви компромиси. Другият път да мисли преди да прави каквото и да е било.

43

Мечо

преди 4 години

Тази Ко ми я вратите от 3 дена по телевизии и сайтове. Писва вече. Да си седи там в колата кат иска. Да не е ходила да си прибира техниката. Уродска работа ей

42

Анонимен

преди 4 години

Няма дрехи - купува, плаща. Няма храна - купува, плаща. Щом иска на топло - плаща. Щом иска на почивка, докато *** се крият по домовете си - плаща повечко от обикновено, и си я има почивката в град под карантина.

41

Анонимен

преди 4 години

При карантина е така. Пуснат ли един трябва да пуснат целия град. Тези родни туристи къде изобщо са тръгнали по време на една безпрецедентна криза в Европа? Те да си правят каквото си искат, а останалите да си седим у дома. Ами не става така. Да си седят кротко в карантина. Банките си работят, та ако се наложи някой роднина от друг град да им прати финанси. Храна има в магазините. Всичко е отново балкански манталитет. Има си забрана, но дайте да "искаме'' и да тропаме с крак като мутреса.

40

Анонимен

преди 4 години

Тази още ли не се е успокоила? Доброволци се опитват да помагат на нуждаещи се, а тази не спря да врещи! Страхотен егоист!!!

39

до 37

преди 4 години

Глупости. Дадоха им 24 часа да се изнесат от Банско. Тая залухавата въпреки забраната отишла да си оправя бизнеса и на връщане не я пуснали. Сега да постои там още 10 дена заедно със скиорчетата дето решили да си изкарат цялата почивка вместо да се приберат.

38

Анонимен

преди 4 години

Не се знае в Банско дали са само 3 случая,но там сега е по-безопасно заради карантината. Няма струпване на хора и се излиза само по необходимост за храна,до аптеката и работа за тези които е наложително.Така че Гергана да си нналяга парцалите в Банско и да се радва на относителната безопастност.

37

Шенол

преди 4 години

Ам тя Гергана не искал да седи. Я сопата, да яде трева, сега избива. Като не иска да се настани в осигуреното от общината общежитие. Дамата навярно се мисли за ВИП. Така и се пада

36

?

преди 4 години

Някой да ги е принудил тези същите да тръгнат на почивки и забавления по време на световна пандемия ? Много добре са знаели рисковете, но разчитали че отново по български ще им се размине. Не и тоя път както би казал генерала. Та сега да рискуваме живота на останалите граждани (които спазват карантина) за да ги "спасим".

35

Анонимен

преди 4 години

До 39Не е нужно, да имаш деца, за да разчита някой на теб, но едва ли си направил нещо за някого в живота си, че да знаеш.

34

Анонимен

преди 4 години

До 37Карантината, не значи "да оставим тея под нея, да умират и да гледаме, да им е гадно"

33

Сократис

преди 4 години

Толкова усилия от страна на медиите да помогнот на някого да заобиколи закона...Каква страшна трагедия!Тази млада жена няма лично семейство и деца, но видите ли, толкова много хора разчитали на нея.Търсят се доброволци в болниците!Да кандидатства и ще я приемат, като едновременно с това, да е полезна, ще уплътни и времето си.

32

Анонимен

преди 4 години

На българин в криза гръб не обръщам ... Защото не знам, далеч няма да тръгне с нож!

31

Анонимен

преди 4 години

При карантина е така. Никой не те предупреждава. Иначе, ако кажат, че се въвежда карантина от следващия ден например, всички ще тръгнат на някъде и ще разнасят заразата. Карантината е за всички и тази жена няма как да е изключение. Лош късмет, че е била там. Там ще си стои докато не вдигнат карантината.

30

Анонимен

преди 4 години

До 28Аз имам брашанце, защото за разлика от съвременните граждани, не съм предал традициите ни! Гледна си земя, даже и магаренце си имам.

29

избирател

преди 4 години

Паниката е МНОООГО,по страшна от ВИРУСА!!!Глада,който ще настане,след вируса е МНОООГО,по страшен от самия вирус!!!