217

Скептик

преди 4 години

Четете бе хора,Ние сме на етап забавяне на разпространението във времето за:Да се даде време да се оборудват места за лечение, снабдяване изграждане и др...Да продължат да се пълнят здравните фондовеДа се даде време хората да се нагодятДа се предотврати саморазправа с управляващитеЗаразяват се всички. Боледуват 1%.Никой не ви говори за лекуване, излекуване...Има поддържане. Едни хора се шматкат в гащеризони да включват и изключват апарата на някой. Ако се оправи се оправи.

216

до 229

преди 4 години

И аз затова апелирам. Не разбирам нуждата от излизане до никакви магазини. Имам плодове, зеленчуци- траят по седмица и отгоре. Е айде една седмица ще изтрая без плодове (да не говорим, че ябълки, киви и какво ли не трае и по 3 седмици...). Всеки ден готвим различни неща в нас- няма нужда да излизам изобщо в следващия месец, ако се налага. И не, не съм се презапасявал с нищо, просто пазарувам умно. Например- имам 10 вида ориз, зряло говеждо различни стекове, кайма телешка от ферма 5кг итн

215

Истината 3

преди 4 години

Друго нещо - ако в една къща живеят четирима души и един от тях е болен (със или без симптоми), то това означава, че ефектът от карантината ще бъде нулев. Организмът няма имунитет и всеки ще се заразява от другите отново и отново. Карантината приключва и тези четирима души започват да разнасят вируса наново. Китайците вече установиха този проблем. И решението им беше да махнат карантината и да излъжат, че са "Победили вируса!!!"...

214

Анонимен

преди 4 години

Идват времената на съдебните изпълнители и без това ваще избранници в парламента подготвиха почвата, като вкара лобисткия закон дори да имаш едно жилище вземанията да не минават през съд въпреки искането на ЕС. Икономиката много ще пострада, да му мислят тия с ефтините кредити.

213

Георги

преди 4 години

70% от 7 000 000 са 4 900 000. при 2.5 % смъртност прави около 120 000. Плашещо, нали?

212

Анонимен

преди 4 години

До пепеНякои хора се заразиха повторно.

211

пепе

преди 4 години

Човека е прав. Вируса ще отмине единствено след като голяма част от населениоето изгради имунитет към него. Това става чрез преболедуване или чрез ваксина. Сега изолацията ще помогне но вируса ще се върне веднага след като карантината бъде спряна.

210

Истината 2

преди 4 години

На властимащите им е ясно, че това няма как да бъде издегнато. Една карантина не може да продължи вечно, защото икономиката ще пострада сериозно, но в същото време, ако оставиш милиони да се разболеят от този вирус, това означава срив на здравеопазване и на редица други институции. Както и да се процедира, загубите ще бъдат огромни. Въпросът е кое е по-важно? Парите или човешкият живот.

209

Анонимен

преди 4 години

Доста сте орязали от оригиналното интервю, неща като: "само една частна лаборатория прави тестовете", неефективен начин на тестване"," състояние на здравната система"" щети за икономиката" и т. н. т. иначе човекът е прав, просто трябва да се откраднат едни пари, който ще дойдат от работещите в реалната икономика.

208

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен 206: А UK може да излезнат и като нова империя от това :)За мен лично сами се стреляме в краката ! Ако ще е карантина то никой да не излиза никъде дори до магазин за 2 седмици и готово.Каква е тази карантина като в магазин някой ми кашля в/у продуктите и плодовете и после аз се заразя ?! Това не е никаква карантина а простотия ! Или го правим както трябва или да я махаме !

207

Истината

преди 4 години

Целта на карантината и всички подобни мерки е здравната система и свързаните с нея институции да не прегорят от напрежението. Разсрочване на болните, това е идеята. 70% от населението да го прекара, и ако 10% са тежки случаи, имащи нужда от хоспитализиция, това колко милиона души прави? И коя здравна система е подготвена за нещо подобно?

206

Край

преди 4 години

Прочетете цялото интервю с доцента. Няма го тук. Човека казва - не убивайте икономиката с повече мерки - убитата икономика също убива хора.Гешев да си гледа ГешеВтите и да не се меси във вирусологията.

205

Анонимен

преди 4 години

Да разрешим пушенето в заведенията за да подмогнем бизнеса. короната дали търпи цигарен дим?

204

Анонимен

преди 4 години

Англичаните били решили да развиват имунитет... Тяхната руса Златка се о*ра от шубе и зави на 180. Чак сега започват да въвеждат ограничения.

203

Плащай!

преди 4 години

Плащай, или идва частния съдия изпълнител и на улицата. И никой няма да иска да слуша - ама корона вирус имаше, фирмите затвориха, останахме без работа. Плащай, или жилището се продава щом нямаш работа да плащаш.

202

Анонимен

преди 4 години

Сдружението на заведенията: До 200 хиляди уволнени до края на март.

201

Анонимен

преди 4 години

Останете в къщи и не се тревожете как ще плащате сметките. Банките ще ви опростят кредитите, като останем без работа, като фалират фирмите, и НАП, и тока, и парното ще ни опростят сметките, а държавата ще дава пари да си живеем без да работим. Важното е да се спасим от смъртоностния Ковид!

200

Репичка

преди 4 години

Тъкмо из Банско русоробите ще си правят кекс и ще си доправят резбите от инчов на метричен....по СССР стандарти ГОСТ.....

199

Анонимен

преди 4 години

Смъртността е под 0.01%. Смята се само смъртноста на тестваните заразени, а са тествани по малко от 5%. Ако се тестват всички, ще се окаже че много повече са болни, а смъртността е същата.

198

Анонимен

преди 4 години

Аз-ът, сервитьорките и т.н да си идат по родните места и да садят, копаят и берат каквото си харесат.Тази държава ще се оправи, когато младите разберат, че в селското стопанство е бъдещето.Ако не бяха мутренските времена да съсипят на хората малкия селскостопански бизнес, тук щеше да е рай.