6

Скептик

преди 4 години

Мисля, че е редно Гл. Прокурор да разпореди аутопсия на двете жертви на на Ковит19 и да публикува медицинската експертиза - сравнение с експертизите от Ухан и Милано (ако такива има). Ако не са починали от този вирус следва да се подведат под отговорност известен брой хора.

5

Ужасите

преди 4 години

Всъщност такъв вирус не съществува... Всичко е измислено от "чичо евреин", за да предизвика световна финансова криза, после под такъв предлог ще започнат да се намаляват заплати и т.н.

4

Анонимен

преди 4 години

Човеците са доста късопаметни. В последните 2 години се държаха все едно 2007-2008 не се случвало. Балоните се раздуха в пъти. Сегашната ситуация, когато и ако премине ще доведе до известно отрезвяване и поуки, че сегашното стълпотворение в мегаполиси ще е пагубно и за в бъдеще. Качеството на живот е смешно, въздуха мръсен, задръстванията ужасни, зелени площи няма, но ние си купуваме жилища по 2000евро/м2 щото и Гошо си купува. Жалка работа....

3

Щерю

преди 4 години

Животът става все по- малко сладък и безгрижен...

2

Анонимен

преди 4 години

Ще рупаме мегабайтове.

1

gf hf mf :>

преди 4 години

В ерата на интернет, как се очаква да издържи до септември целия свят? Основната тема по медиите и интернет е корона вируса. Всеки ден броим заразени/починали. Така ли ще го караме месеци наред, в страх? :)