72

Киро Гела

преди 4 години

Искам всички работници да работят -не ме интересува ни грип ни дрип -сега ще звънна на Министерски съвет!!

71

Анонимен

преди 4 години

Ще има много заразени без симптоми но ще разнасят заразата. Това ясно ли им е. Те са най опасни. А това са млади хора които са най активни и бродят като улави по улици и заведения. Какви действия се взимат в такива случаи. В Италия точно тези млади хора разнесоха заразата без да имат симптоми и стигнаха второ място по заразени и починали след Китай. Още ли сте с 1000 бр. текстове икономисватели ги гледайте да не се охарчите.

70

Хахахаххахахахха

преди 4 години

С такива "лекари" България е обречена. Той не е виждал 1 такъв пациент, но говори убедено, с чувство за превъзходство. Все едно се връща вчера от Италия, а преди това е бил в Китай.

69

Анонимен

преди 4 години

Мангъров вчера го слушах по една телевизия и каза с голяма убеденост, че в България ще има епидемия от коронавирус. Такава самонадеяност и сигурност имаше в това изказване.

68

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да се подценява проблемът, за да няма паника! Покажете загриженост към хората, а не за бизнеса и икономиката и ще се върне доверието в добронамереността на действията!Лъжата и манипулацията ще нанесат непоправими щети! Вече видяхме какво правят държавите, които се грижат за хората!

67

дано не съм рпав

преди 4 години

Някой е отворил кутията на Пандора. По света ври и кипи, а тук явно дори нвма да се борим, а ще си кютаме като овце на заколение.

66

Анонимен

преди 4 години

Те и тестове нямат. Просто няма да тестват и кой умрял - ами от нещо друго ще да е, щото той коронавируса е лек. Така смятат да си я изкарат на магия, пари нема - действайте!

65

До Професор

преди 4 години

Има логика. Бъдещето принадлежи на машините. Повечето хора не произвеждат и не допринасят с нищо за света, а единствено работят като обслужващ персонал и консумират. Ще остане един малък свръхбогат елит, който ще живее на гърба на роботите и на малкото останали живи "гои". Мечтата на евреите.

64

Анонимен

преди 4 години

Доц. Мангъров ще изкара корона вируса по безобиден от грипа хаха Започвам въобще да не му вярвам на дохтора,

63

Леле до 63

преди 4 години

Ужас!!!

62

ами

преди 4 години

А защо чак сега се сетиха нашите управници да шият защитни облекла и маски , и да спират износа . Преди това не ни ли трябваха ?България ще е пример/ дано все пак бъркам/ , как една държава не може да се справи с подобна епидемия / ако се стигне до такава /

61

Ха-ха

преди 4 години

СтранджатаДо IliОтговарям ти вместо Борисов.Съвсем скоро разбрахме за евромилионите отпуснати за борба срещу вируса, та затова и до скоро мълчахме..............но започваме да усвояваме сериозно.==============Абе Манджа, отпуснаха евромилиони и за интеграция, а видяхме и резултата!?Потънаха в джобовете на управляващите, на които се кланяш!

60

до леле

преди 4 години

Не е само този. По телевизии, сайтове, медии всичкото "професор" е мобилизирано да успокоява.Явно това е директива от горе. Принудени са да говорят така.

59

Цецо Мен

преди 4 години

Италия се сцепват , а при нас казват, че нещата са добре. А вдругите 20% от случаите каква е смъртността и трайните увреждания докторе?

58

съгласен

преди 4 години

И аз мсиля, че ако вируса е силно заразен в комбинация със слаба симптоматика това е лоша новина. Много хора ще са носители без да го знаят или да ги интересува.Може би вече са.....Дано да открият ефективно лечение.А нашите тиквеници мислят само за жалката си пропаганда. Да не се вълнува стадото.

57

Леле

преди 4 години

Как не го е срам! От вчера се разпространява отворено писмо на италианските лекари до всичките им колеги по Света- как трябва да се подготвят защото епидемията е страшна! Обясняват как всички лекари са мобилизирани за коронавируса и може да се стигне до смърт на хора от т ъп апендикс просто защото няма кой да ги оперира! А този наш (самоцензурирам се!) обяснява как всичко е ок и да си седят вкъщи, да не ходели в болницата! О, Свещена Просто тийо!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Мангър, що труповете в Китай се горят, а в Иран се погребват без присъствието на близки хора? Ъ? Айде спрете вече с тея лъжи, никой не ви верва, изчерпахте се.

55

АНТИ

преди 4 години

Хората взеха мерки(някои късно), но дебелокожото балканско ***, от мерки, ред, дисциплина не разбира.Даже днес Биби НетаняУ се обади, да види как върви Геноцида в колонията.Българи, тежка съдба ни чака ,след толкова кражби в родината ни.

54

Ф.С.В.

преди 4 години

Няма смисъл да говорят че това е грипен вирус -истинските думи за това коварно създание са-Човешка Чума!!

53

размишления

преди 4 години

До "Професор" 42 Ако наистина се сбъдне подобна прогноза , какво да се панира човек Ще оцелеят хората със мегаздрава имунна система . Икономическата, политическата и социалната система ще са рухнала почти навсякъде Богатите ще си създадат места за обитаване , а останалите - все тая