67

Анонимен

преди 4 години

Като се вземе в предвид как действаха при безумния слух за взимане на децата от училища, не ми се мисли каква анархия ще настане в гетата при първият случай там( Не дай Боже!)Стаден инстинкт+пълно незачитане на правила и ограничения+невежество+склонност към миграция.Как ще се контролира гето от 10-15 000 човека?Че и по-големи има.И то даже не е нужно да го има. Видя се ,че и само слуха е достатъчен.

66

Пижо

преди 4 години

Еднаквите мерки, означават еднакъв брой изследвания!!! При 10 000 изследвания на ден в Италия срещу 30 в България! Ей на това му казвам "еднакви мерки".Но пък, защо да го корим, човекът видя нова възможност за точене на пари от Еврофондовете. Защо да не я използва, все пак има къща в Барселона, която трябва да поддържа!

65

Неа

преди 4 години

Като се понатръшкаме всички ,много ще оправим икономиката . Борисов на колко е години ? Не се ли притеснява че ще се зарази ? Да влезе да преподава той ,за демострация ..

64

Анонимен

преди 4 години

"Изключително важно е светът да се напрегне и да намери лекарство за коронавируса, заяви премиерът Бойко Борисов"Баце, това ти отне цял ден за да го измислиш, нали?

63

Балканския капацитет

преди 4 години

Изключително важно е светът да се напрегне и да намери лекарство за коронавирусаТова звучи като евтин комунистически лозунг:да работим повече ,повече да работим ,много повече да работим.Толкоз за умствения багаж на бащицата.

62

Неа

преди 4 години

Какво толкова ще изпуснат от учебния материал ? Нищо . Все едно лятото да изпускат нещо като 2-3 месеца не ходят ...Айде сега ...

61

Хайдрих

преди 4 години

Значи по видиовръзка. Иначе ако е за лента ще иде лично. Ами хайде бегай корона вируса да му резнеш лентата или те е страх да не ти сложат филията на гърдите.

60

Алена

преди 4 години

Барба Ганьос пак не се е обръснал. Звездите и Сатурн му го казват.

59

Анонимен

преди 4 години

Бай *** се бори с коронавируса!Почвайте да проверявате за антитела на вируса! Ама няма кой. С 3-*** доктори коронавирус не се бори. От януари до сега трябваше да са взели посевки от всичко де що е измряло в инфекциозните отделения.Ситуацията е същата, като с умрелите от сърдечни проблеми - 2/3 са умрели от алкохолизъм, но статистиката друго казва.

58

Анонимен

преди 4 години

Вижте как са публикували гръцкото издане на Бай ***...........

57

Неа

преди 4 години

Има много уязми групи деца обаче - ром0Ве, със сърдечни проблеми ,астмаци и др . Не може така да се гледа на парче на нещата . Освен това учителите са възрастни ,родителите,бабите ,дядовците и другите близки ....Какво правим ?

56

Анонимен

преди 4 години

Ами нали тези деца са вирусноносители, гайдата едни да с под карантина други не е никаква

55

Анонимен

преди 4 години

Наистина не виждам защо детски градини ,училища и университети трябва да работят.Дисертацията на някой ли е по -важна от живота на всички.Да се обяви ,че всички минават в следващ клас,а в университетите нулева година и готово.И без това вече сме март.До октомври ги пуснете и си вържете гащите.Щото представете си не го направите,и след 10 дена да пламнат всички училища и университети.

54

Анонимен

преди 4 години

Разбрал бай *** от солидарност.Докато другите се приготвяха той махаше крачоли по чужбина и у нас по села и магистрали.Сега се пени ама е късно либе за китка.

53

Анонимен

преди 4 години

мнго сме известни и уважаваниПълен превод на Бай *** се предлага от октомври 2019 г. в гръцките книжарници. Дело е на преводача Костас Барбутис, публикуван от издателство Одос Панос, съобщи сайтът Площад Славейков. Прави впечатление корицата на книгата. Вместо някоя от познатите ни илюстрации, на корицата на Барба Ганьос (така звучи на гръцки) е Бойко Борисов пред Народното събрание.

52

Анонимен

преди 4 години

"Изключително важно е светът да се напрегне и да намери лекарство за коронавируса, заяви премиерът Бойко Борисов"Дайте му Нобелова награда за гениалната идея, как никой не се беше сетил за това по-рано.Понякога се чудя дали тоя съществува само за да хаби въздуха.

51

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ми се струва, че след ден-два нещата ще излязат извън правителственият Пи-Ар и ще има истерия, ако продължава така. Такива мерки се взимат, но не се оповестяват публично, докато не се разбере състоянието на хората в дома. До това е най-застрашеният контигент от хората, но не трябва ли за всяка една стъпка да се вдига медиен джумбуш?

50

Анонимен

преди 4 години

До INSIDERХоландия е с 16 милиона население, територията и е 2.5 пъти по малка от България.Преди да пишеш глупости, трябва да ги знаеш нещата, между впрочем холандците са и големи расисти, айде обвинете ги в Хага...ха ха хах.

49

Анонимен

преди 4 години

Кофти ситуация.С прасетата беше лесно ,ама сега.

48

Анонимен

преди 4 години

До АНТИПрестанете с мантрата че българия е "малка" държава....проверете картата с просто око и вижте кои държави са малки и на кои им е "малко мисленето" в празните тикви