37

Анонимен

преди 4 години

Нито украинците нито руснаците ще свалят нарочно пътнически самолет на който не е забранено да пресича въздушното им пространство.Остава открит въпроса кой е убил холандците?

36

Въпрос

преди 4 години

Какви опции имат руснаците като ги осъдят? Или те вече плуват с рибите на дъното на някое езеро с бетонни блокчета на краката?

35

Боян Кралев

преди 4 години

Как сме ги търпели московците 45 години, просто не знам? Такава азиатска жестокост, ние славяните такива изродщини никога няма да направим.

34

ognyanz

преди 4 години

Украйна е виновна със сигурност за едно: за това, че е насочила пътническият самолет по маршрут, който преминава над зона с активни военни действия. Някой да е обвинен за това?

33

Лора Колева

преди 4 години

Нормално е при толкова много доказателства да ги осъдят. Плюс това има 13 свиделеля. Жалко само за загиналите.

32

ХЛ

преди 4 години

На днешно време няма скри-покрито. Камери на всеки ъгъл, всеки *** има смарт телефон...Доказатеслва и снимков материял колкото искаш. Ще ги осъдят.

31

русофила

преди 4 години

Русия не е свалила самолета. Свалили са го руснаци. Либийска история и накрая се плаща.

30

Анонимен

преди 4 години

Много украинци са всъщност българи и много българи живеят в Украйна. Украинския е много близък до българския. Украйна е българска държава, там е била стара Велика България. Русия унищожи Волжка България, съсипа Дунавска България и сега мачка и краде територии от Украйна. Украинските жени са по-красиви от руските. Руснаците искат да унищожат украинската държава. Време е САЩ да дислоцира атомни бомби в Украйна като в Турция.

29

Анонимен

преди 4 години

Престъпника, дал заповед да се свали този самолет и да убие холандците трябва да бъде осъден!Тези лъжи в статията, си ги ползвайте за оправдание,но те не струват пукната пара,искаме истинския убиец да бъде хванат,а не да заблуждавате хората с тези лъжи в статията горе!

28

Йоана

преди 4 години

Украинците определено имат вина защото не са затворили въздушното пространство над Донецк но това не оневинява руснаците.

27

Моето мнение

преди 4 години

Руснаците щяха да си признаят досега но нямат добро обяснение какво е правил техния Бук в Украйна. Това е проблема.

26

Анонимен

преди 4 години

Ракетата не не се казва "Бук". Така се казва целия комплекс. Ракетата се казва 9М317М и е с далечина на полета максимум 70 километра. Та къде намерихте руска военна база в Украйна откъдето е изстреляна ?.........................Ха сега давайте обяснения и кажете кой заповяда на украинците да убият холандците!

25

Анонимен

преди 4 години

*учудващо, съжалявам за грешката.

24

Ники Варна

преди 4 години

Про1етете първоначалния доклад на холандското следствие. Там всичко е документирано, като се започне от руското поделение откъдето е тръгнал Бук-а, дата, час и място на преминаване на границата, мястото откъдето е изстреляна ракетата, телефонните разговори на обвиняемите, десетки свидетели и т.н.

23

Анонимен

преди 4 години

Искаме виновника за смъртта на холандците да бъде осъден и наказан,не ни пробутвайте тези лъжи горе в статията,а разследвайте истинския убиец дал заповедта на украинците да свалят самолета!КОЙ Е?

22

Анонимен

преди 4 години

Българските русофили-майцепродавци така отричаха и за атентатите в църквата Св. Неделя. Русия - терорист. Няма нищо очудващо. Повръща ми се как се опитват най-нагло да обвинят "братята" си украинци. Братя са ти руснаците докaто им лижеш пoдметките.

21

Анонимен

преди 4 години

Според пораженията върху самолета, поразилата го ракета не е от системата БУК, а от тип въздух-въздух.Останалото е политика.

20

Петров

преди 4 години

Браво на разледващите въпреки огромните пречки от Москва успяха да съберат необходимите доказателства. Не прави чест на руснаците да отричат очевидното.

19

Анонимен

преди 4 години

Експертите им казват кои са извършителите, но нашите платени и заслепени русофили отричат и лъжат и се потят като комунисти на разпит. Боже, кога ще ни спасиш от смъртоносната руска любоФ.

18

Нинова

преди 4 години

Работата е ясна, ноо защо руснаците продължават да упорстват пред лавината от доказателства. Дори и иранците имаха по-вече достойнсво и си признаха на втория ден.