168

Вежливия Лос

преди 4 години

Възможно ли е ББ (Бойко ***) да не е взел навременни мерки за предотвратяване на епидемията и с това си бездействие носи криминална отговорност?

167

Анонимен

преди 4 години

Гербаджии, дето правят ремонт на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта на ремонта... Щели да мобилизират нацията? Това Бибитко се е шегувал по селски, нали?

166

Анонимен

преди 4 години

Брюксел отделя 140 милиона за борба с корона вируса, може да дадат няколко милиона да дадем на Домусчиев да прави маски, нали откри фармацевтичен завод, даже Борисов го откри, да му се даде поръчка за 10-20 милиона да направи маски за народа, трябва да си помагаме хората и бизнеса, бизнеса може да ни помогне с маски, може и разтвор за дезинфекция с алкохол да прави с тези 10-20 милиона, добре че има бизнес в България.

165

Ха-ха

преди 4 години

"Не е лесно да си премиер на умствено изостанали същества."============Да, не е лесно да си премиер като си прочел една книга през живота си!Естествено, умствено изостаналите същества го подкрепят!п.с. Няма нищо случайно на този свят.

164

Работодател

преди 4 години

Добре е да има епидемии, нещастия и природни бедствия, народът се мобилизира, спира да недоволства и да мрънка и се обединява да работи здраво. Работете здраво и не се оплаквайте, защото виждате какво става - болести, вируси, климатични промени, бедствия, икономически кризи, рецесии, дори в Германия има рецесия и няма излизане. Работете здраво и не се оплаквайте иначе оставате без работа - а без работа как ще си плащата сметките, съдия изпълнитялят ще ви изхвърли на улицата да просите, работете!

163

Анонимен

преди 4 години

От къде кацна тази корона в Плевен и Габраво? За де се стигне до тях има път. Не може в средата на държавата да има корона,а по входовете на държавата не.

162

Анонимен

преди 4 години

Имам складиран от казармата калашник, де набутах едни колега за него ... сега ще влезе в употреба!

161

Анонимен

преди 4 години

До KugelblitzНа тес ноштастия им дай само почивчица ... студенти ... и ко кат са студенти!

160

Анонимен

преди 4 години

ЦСКА МРАЗИ БОЙКО!!! ББ ПП,ББ ПП

159

Анонимен

преди 4 години

Да се мобилизират командно гербаджии като по избори. Нацията не я търси вече след като причини всички възможни нещастия на обикновените хора.

158

Kugelblitz

преди 4 години

В СУ се мобилизираха. Затвориха университета до края на април. От утре.

157

АНТИ

преди 4 години

Щом като няма,цивилни с каски,веднага трябват,военни скаски.

156

Анонимен

преди 4 години

ПАНИИИИКАААААААААААААААААААААААФАТАМНОИСОЛЕТА И КОТ МОА ЩАМКРАДААААААААА

155

Анонимен

преди 4 години

Тука вече покрай паниката започнаха да нападат магазини, да палят коли ... аз си Райфайзен една 68 инча плазмичка лийй не г знам кво там, в паниката. В смисъл видях две момчета да я мълнат, ама с братчеда с палките го поканихме и си га прибрахме.

154

Смешник

преди 4 години

Ако нацията можеше да се мобилизира, отдавна да си в миманса!

153

Миро:

преди 4 години

Що те,тебе,Бойко,хвана?Вирусът ли е, нам кажи!Що ли в ТИКВАТА останас тези глупави лъжи

152

Анонимен

преди 4 години

До 154 АнонименМа ти за умен ли са имаш бе другарю Гендар Сороски ?

151

Анонимен

преди 4 години

До 146Аз за тва напуснах вече :)

150

Тонката

преди 4 години

Кой изпада в паника бе?:):):):):)Изкави се на вас другарите от БСП да има паника,но няма.И днес моловете в София пращяха по шевовете въпреки указанията за сигурност на кризисния щаб:):):):)По заведенията няма свободни места по случай 8 Март:):):)След около час отиваме една голяма компания да ни почерпят жените:):):):)Смятам да изпия минимум шише Пломари да не ме лови Коронавируса:):):):)

149

Анонимен

преди 4 години

До 153 ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТебе май те е хванал вируса ! Сигурно е от новия ти мъж от Африка