309

Анонимен

преди 4 години

До до 315Не излизат защото властите са зазидали входовете на блоковете...

308

Анонимен

преди 4 години

Има толкова много и стари и млади с хронични заболявания Има деца с диабет Аз не искам да мисля помислете вие които пишете глупости Помислете първо за децата си после за себе си

307

Тонката

преди 4 години

Пак питам,защо Радев искаше да събере тълпи от хора на Шипка само преди 5 дни?:):):):)Друг е въпросът,че не успя::):):):)

306

Ф.С.В.

преди 4 години

Свидетели сме (а може и жертви) на една глобална заплаха. За съжаление филмите от Холивуд станаха реалност!!

305

Поручик Ржевски

преди 4 години

Чудя се каква стратегия ще измисли мисир председателя за града без вода, жертва на герберски проекти?Как в Перник ще си мият ръцете непрекъснато със с а п у н? Кажи бе Лиляно, кажи бе физкултурник? Кажете бе лауреати на пожарната и на вишето у Свищов?

304

Анонимен

преди 4 години

въпреки нареждането, Музикален Театър Стефан Македонски ще има представление тази вечер, т.е. ако някои реши на своя глава да не отиде няма да му върнат парите! Служителката заяви по телефона, че нямали постъпила забрана и щели да работят нормално. Кажете ми това нормално ли е!

303

до 315

преди 4 години

в Китай по консервативни сметки поне 7 милиона кремираха и пак не стигна да спрат вируса напълно. в китай никой не смее да излезе - добре,че всеки държе по 1 чувал орид вкъщи, дето ти стига за 1-2 години.

302

Пешо

преди 4 години

Началото на края.

301

gf hf mf :>

преди 4 години

До 286,Добре е, че си ги чел. Не че съм най-големия параноясал фен на конспирациите, но сега април излиза новия документален филм на Стивън Грийър. Според него следващия big thing " e "false flag alien invasion", за който говори от години. Или иначе казано, нещо от рода на Син Лъч.Трябва да отбележа, че щом хората се паникьосаха толкова бързо за корона вируса, а той дори не е убил милиони все още, нищо чудно да се вържат и на това, след което следва НСР. :)

300

Анонимен

преди 4 години

Много комунист *** тука брей. Къде блее този коронавирус та не си върши работата.

299

До 310

преди 4 години

Припомни си че скоро имаше случай на починала жена в Полски Тръмбеш която се е върнала от Италия . Нищо не казаха за аутопсията и...щяха да правят и ..тишина ...

298

лична хигиена

преди 4 години

Днес Бойко кашля няколко пъти на министерски съвет, защото вчера прегърна стотици за селфи. В момента е самоходно биологично оръжие, ама знае ли човек той си има пряк канал към "шефа".

297

ТТТТТ

преди 4 години

И кво, уж е тръгнал от прилепи тоя корона вирус, но аз много се съмнявам! През комунизма в Китай ядеха само ориз! Представяте ли си колко прилепи, змии, гущери,кучета и всичко което е протеин са яли по онова време ! Пък нямаше никакви зарази през комунизма.

296

Анонимен

преди 4 години

На държавата мерките са ясни. Видяхме ги. Лъжлив генерал, некадърни лаборанти- оставям на вас да прецените. 2 от 3те проби на човека или какъвто е там от Плевен на един и същи материал били положителни. Супер. А защо едната е отрицателна? Да не навлизаме в тия детайли как изведнъж се откриха 4 случая (реално са 3000+). Напомня ми на Чернобил- not great, not terrible.

295

Анонимен

преди 4 години

не се залъгвайте, че вирусът ще изчезне от само себе си с покачване на температурите. в Сингапур и Южна Корея вече е 30 С и вирусът продължава да се разпространява, дори с по-големи темпове. положението е много много много сериозно и се подценява многократно от СЗО, държавни институции и лекари. всичко това ще свърши супер зле, защото мерките са смешни и са тотално закъснели. като при Чернобил. милиони може да заплатят скъпо и прескъпо.

294

Анонимен

преди 4 години

Нова дъвка за народонаселението!Вместо да се занимава с нещо важно, като Барселонската афера, или здравеопазването те ни облъчват от сутрин и вечер с глупости.Вируси е имало и винаги ще има, на имунната система това ги е работата, а този вирус е по безопасен и от грипния.Но е удобен за политиците.

293

Банско...

преди 4 години

В банско ще е шоу-то ;) Но кой затваря курорт?

292

Анонимен

преди 4 години

А децата в училище ги събират по 4 класа във физкултурния салон. Защото задължително имар по трипати в седмица физическо. 4 по 26 деца е 104 деца събрани на едно място трипъти седмично. Няма да обяснявам какво е в съблекалните. Едно от тях да е болно, сещайте се. А по закон могат да отсъстват само 10 дни в срока, иначе ще държат изпити по всички предмети. С такива закони и образователна система очаквам пандемия.

291

В.Узунов

преди 4 години

За следващият месец когато получават пенсиите няма да има опашки оти ще ги натръшка до тогава)

290

до 308

преди 4 години

точно, а медицинската сестра го е хранала от някой от умрелите пациенти - та пациент 0 е 2 метра под земята в този момент!