44

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоЗначи ти си в бройкат на 40+ годишните и описваш себе си.

43

До 27

преди 4 години

Много ти е къса паметта, или пък не ти изнася да си спомниш, че армията се включваше при природни бедствия. Ама нищо, пак ще дойде време да си го припомниш. И след като всичко мине, пак ще забравиш И така до следващия път. Ако съм на тяхно място и пръста си няма да мръдна, ако ще да се давиш или да гориш чред очите ми.

42

Бизнесмен

преди 4 години

И 60г. да я направите- все тая! Младите бягат щом вземат основно образование и се изнасят от тази безперспективна държава навън в Германия и по далечни дестинации никой нормален човек млад ако има какпа мозък в главата не трябва да остава и си разрушава живота и здравето с фатмащина като пушечно месо и да стои за 500 Евро мизерия да бъде командван от замирисали на смърт дъртаци и cмет от военни хрантутници и кауни.

41

обява

преди 4 години

търсим плешив, 120 килограмов, със шкембе сякаш е с близнаци в 9-ти месец, едвам подвижен, да защитава родината като Редник в Армията!

40

царската алмия

преди 4 години

До селянинСамо здрави и силни селски вомчета!

39

офицерска служба

преди 4 години

Студена храна и заспала жена!

38

Анонимен

преди 4 години

Ако бях министъра щях да наема някой 70 80 90 100 годишен пенсионер с 200 лв пенсия за него ще е добре 800 лв заплата или там колкото е към пенсията ,защото някой 30 40 годишен образован безработен не би се съгласил да се хване за тия смешни пари

37

селянин

преди 4 години

над 75 земат ли

36

До 34

преди 4 години

Про.сти ли са турците? Задължителна военна служба /наборна/ до 50 годишна възраст. Даже и Али Агджа, дето беше в затвора и той не се размина.

35

До 33

преди 4 години

Да, ама и да имаха 2500 лева заплащане военните, като нямаме танкове, самолети, кораби, артилерия.Те ще са скъпи чиновници. Това ще са военните. Пък и ф-16 беше добра военна сделка, защото получихме и тактически атмони бомби. Но да, грипените бяха по-добрата сделка като цяло. Завод за самолети не е имало тука от временот на Борис.

34

клетвата

преди 4 години

До БНАДен да мине - комат да загине! Огън!-служба не остана!

33

наемник

преди 4 години

Само за еничари и платени наемни легионери ставаме! За чуждестранен легион

32

Анонимен

преди 4 години

Наберете 70 80 90 100 пенсионери поне да допълнят пенсията

31

БНА

преди 4 години

До царската армияТя ни научи взаимно да се крадем и набавяме имущество и да се топим помежду си!

30

Анонимен

преди 4 години

Направо да набират 50-60-годишни. Отбили са си редовната военна служба още когато имахме армия като хората и, в случай на нужда, ще се сетят какво трябва да се направи. Няма да е нужно тепърва някой да ги учи.

29

Анонимен

преди 4 години

Вместо покупката на Ф-16 трябваше да се увеличат шоково заплатите на служещите в българската армия. Парите които похарчихме за самолети напускат българската икономика и отиват да хранят американците. А ако бяхме вдигнали заплатите щяхме едновременно да изпълним желанието на НАТО за 2% от БВП за отбрана и едновременно тези пари щяха да стимулират местното потребление и местната икономика. Обаче българите вместо да мислят така, една година спориха дали Су или Ф или Грипен е по-добре. Тикви.

28

Анонимен

преди 4 години

Брей както е тръгнало,и ние 50+ годишните ще се включим скоро!!!

27

Анонимен

преди 4 години

До Зозо 14След като 40+ годишните са такива твоите родители към кои спадат от всичките които си изброил: пияндурници, зависимости или какви???.

26

До мен

преди 4 години

Още ли не си разбрал, че дипломацията е основен метод за поддържане на мира в наше време.А сега си представи дипломация без военна сила. С това ви мислене, че в мирно време армия не ни трябва, доведохте войската до пълна пародия.Скоро ще разберете, че някой яко ще ви клати.И не ми казвай, че с нашата армия не можем да се опрем на агресори.Явно не знаеш защо малките държави трябва да имат армия.Няма и да ти обяснявам това, което що-годе запознат с историята средноинтелигентен човек знае.

25

царската армия

преди 4 години

До Ред Никза да си полковник задължително с побелели коси и лампази на бричовете!