121

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турските дронове са турски но двигателите са от Украйна. Електроника и корпус са турски. Моторите са от Украйна.

120

ХА- ХА- ХА-ХААААААА

преди 4 години

Аз съм феноменално простХахахахахаха

119

Отец Петър Гарена

преди 4 години

АЗ ПОМНЯ ЧЕ БАЙ ТОДАР (ЯШАР ЯШАРОВ ЖИВКОВ) ...БЕШЕ НАРЕКЪЛ ----'''ЧЕ КОМУНИЗМА Е НЕДОНОС...., ИЛИ БЕШЕ '''''Социализъъъма ееее едно неедоносчеее''''' на 16 май 1987 година !ЯШААА , БАЙ МАРИНЕЕЕ !

118

Анонимен

преди 4 години

България излиза от ЕС и НАТО като бежанците я заобикалят. Гърция ги приема от Турция докато НАТО и ЕС помагат на Турция да свали Асад и засели нови турци в ЕС. Това е разумниях ход за спасение на България от исляма.

117

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

На Турския Народ - не му Пукка за Личността,Правят си Каквото си Искат, Те са свободни Хора , Имат си Ердоган, И не им Дремне Нито за Тръмп, Нито за Путин, Нито за Меркел - за тях тези хора са - Никой и Нищо ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

116

Анонимен

преди 4 години

Някои народи имат достойнство и не искат лудата Меркел да им се разпорежда. ЕС е заприличал на диктатура. Ще превърнат България и Гърция в бежански гета. Как Ес може да стане една държава като тук има десетки народи с различни езици, култури, религии. Химери на левичaри. Норвегия като е извън ЕС никой не я е завладял или изял. Ако се разпадне ЕС, НАТО все още ще съществува. Германия и сега с нищо не ни пази, дори армия нямат. Само взима и нищо не дава, един завод неще да построи. БГ умира

115

До 123

преди 4 години

Мене тая история не ми харесва. Тракийците са били превзети от иранците, ше станеме халифат с Персите.

114

ХА- ХА- ХА-ХААААААА

преди 4 години

Продавам марули, за количества-отстъпки.Хахахахахаха

113

Анонимен

преди 4 години

Препоръчват се същите хапчета като на Ердо.Не че много помагат.

112

Радвахте се

преди 4 години

кагата се разпадна СССР и очаквахте земният рай, но ето какво ни сполетя. Докато траеше студената война между СССР и САЩ, светът беше в покой, нямаше войни както сега. След разпада на СССР, американците навириха нос и запалиха света, обзе ги духа на Хитлер и решиха да плячкосват. Затова и се получиха тези катаклизми!

111

Анонимен

преди 4 години

След раздвоението почва диарията.

110

Fenasi Kerim

преди 4 години

До 123Гърция няма начин да се справи с тях. С куршуми не могат. Чисто демографски също. Гърците са двулични лицемери и си заслужават съдбата.

109

Анонимен

преди 4 години

Целия турски народ има раздвоение на личносттаНационална особеност.

108

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

На Ердо не му Пукка Бежанеца от Сирия ли е , от Афганистан ли е, от Марс ли е ,* Аз няма да ги спирам, те са свободни хора,Да ходят където искат *Р.Т.ЕрдоганХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

107

ВЪПРОС

преди 4 години

Дали няма да се изпълни пророчеството - в която Империя или Съюз е влязла България - тази Организация се разпада за няколко Години ?

106

ХА- ХА- ХА-ХААААААА

преди 4 години

Аз имам раздвоение на личността. Простете ми селяни!Хахахахахаха

105

Анонимен

преди 4 години

А пък наскоро му купиха стол с дупка. Много удобно.

104

Анонимен

преди 4 години

До Fenasi KerimЕРДОГАН ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА ДА АТАКУВАТ ЕВРОПА. НО ГЪРЦИЯ ГИ СПРЯ КАКТО В ДРЕВНОСТТА СПРЯ ПЪЛЧИЩАТА НА ИРАН!

103

Анонимен

преди 4 години

Ми, за да сме силни, сплотени и политкоректни...дай да обявим, че приемаме който дойде, даваме социал и жени на корем....и ще видим как цяла Африка и арабския свят се опитва да се навре в ЕС. Баси цирка ще стане :))) Ние пък може да идем в Африка и да оставим *** в Европа...поне е топло и има интересни животни :)))Лошото е, че онези ***, като опоскат и изсмучат каквото има за изсмукване, ще тръгнат да се връщат :)))

102

Анонимен

преди 4 години

И като се разпадне ЕС, за някого това ще е добре, така ли? За кого по-точно? Може би САЩ ще спечелят от продажба на оръжие като през 2-та СВ? Или Русия си мечтае отново да прегази Източна Европа? Или евреите искат да се върнат в концлагерите? А защо не предположим, че хаосът в Европа ще доведе до хаос в целия свят и светът ще свърши? Не си въобразявайте, че нещо добро ще произлезе от всичко това за някого си. Не си играйте с огъня. А Блумбърг си казва всичко с имен ето си. Юдейска агенция.