71

факт

преди 4 години

с гърците внимавай да не ручаш жабето!?

70

Анонимен

преди 4 години

Тактиката трябва да е по-близо до Лондон и по-далече от Масква.Ама они излезоха, нищо.По-близо до Брюксел с европарламента и по-близо до Франкфурт с ЕЦБ.

69

Анонимен

преди 4 години

До 67:Зозо ама много си ***, горкото дете. Съжалявам те понякога, дано се оправиш но затова трябва да си взимаш хапчетата

68

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхте толкова озлобени рб към гещяхте да осъзнаете, че гърците само могат да завиждат, че ние имаме толкова хитър политик като ББ. Тяхния кaун какво направи? Вкара ги в нова бежанска криза защото Ердоган го призоваваше да седнат и да се разберат по различни теми, а онзи отказваше и се заяждаше.

67

Валентин Тодоров

преди 4 години

Приликата между двамата на снимката е много повече,отколкото личи на пръв поглед.Като например,че и двамата нямат топки, морал, собствени възгледи, собствени критерии за нещата , реални знания плюс каквито и да е други умения извън демагогията и лъжата чак до факта,че са претопявани и после излети в един калъп,преди да бъдат натрапени на нормалните хора,този на ХДС и фондация "Аденауер.

66

Петю

преди 4 години

Защо Турция не насочва имигрантите към България,ами защотото ако затворим КПП Капитан Андреево откъде ще минават тировете им например-може би през Гърция ли.Ето затова си пазят пътя към Западните държави отворен,а не зашото някой е отишъл някъде.Ако беше Гърция на наше място затварят пътя с тракторите например и ще си пекат надениците там и пият узото и не знам какво щяха да правят умните турци.

65

Зозо

преди 4 години

Боко такъв, онакъв, ама кьорав мигрант няма на границата. Другото са комунистически брътвежи. Знам, че сънуват нахлуването на мигранти в БГ и дестабилизация. Като не може червената армия, поне мигранти може да праща Путин, като бомби в Идлиб.Жалки ***!!! Отживелица сте!!!

64

Ужасс

преди 4 години

Осман парче, *** вирус в действие!

63

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНедей да завиждаш за къщата в Барселона, и без това не знаеш испански

62

Анонимен

преди 4 години

България е била съюзничка на Германия и Османската империя по време на Първата световна война. През втората световна Турция е неутрална и се включва в самия край на войната колкото да захлеби и да се пише и тя победителка. Но не ни напада в гръб. Ататюрк е живял в България и се говори, че е имал любовница българка. Незнам дали е вярно. Но е факт, че от всичките ни съседи най-добре с Турция се разбираме. ЕС са лицемерни, не може Турция сама да държи на плещите си 5м. бежанци.

61

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

А Кyрнела и Миков причаквали бежанците до устието на Марица... - с червени книжки в ръка... - готвят се за конгреса дрогарете...

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Подценяват Борисов, защото може да пълзи и то кротко.Не случайно е премиер, може да се измъква тихо и пълзейки от всяка неприятна ситуация за него.Иначе какво даим покаже на Урсула фон дер Лайен и сие, сладки приказки за лека нощ.

59

Мръшляци сме си...

преди 4 години

Страхлив и глупав, Бойко е достон представител на целия ни народ.

58

Анонимен

преди 4 години

Гърция има достойнство и пази суверинетата си срещу Турция затова има проблеми.Излиза по думите на васала Борисов ,че всички трябва да сме васали да сме за пример.

57

Наблюдател

преди 4 години

Със свалени *** и надупени друга политика не можем да водим!

56

Анонимен

преди 4 години

Борисов като се здрависва и целува с толкова делегации проверява ли ги за корона? Кога ще захрани Турция със средства?

55

Анонимен

преди 4 години

Бокич, каква е тактиката за къщата и детето в Барселона? Имаше и една офшорка управлявана от бащата на тази, дето за една нощ от водопроводчик стана милионер.

54

Анонимен

преди 4 години

Прочети малко история при съединението ни помага Австро-Унгарската империя, която си прибира Босна. При Балканската война воюва половин Европа против Турция, включително имаме и първата военна авиация може би в Европа. Сегашните ни сюзници срязаха миговете за скрап и чакаме 2030та да имаме 8 стари самолети... Какво ни е останало освен да де гъзим на всички???

53

Анонимен

преди 4 години

Като Борисов отиде при Ердоган се ръкуват и прегръщат, а после Ердоган го пита леко ли е преминало пътуването. Ердоган го черпи кафе и баклава, говорят си и се смеят. България подрепя Турция, а Турция подкрепя България. Тези братски отношения с мощния ни съсед ни е спасило от не една или две кризи. Сърбите и гърците и сега щяха да ни правят мръсно, но Турция ги респектира и внимават.

52

АНТИ

преди 4 години

Странджата, портиер на имота в Барселона !Айде, на хаирлия да е !!