136

Анонимен

преди 4 години

Истинските Българи посрещат Трети март гордо изправени на Шипка, с не на колене в Сараите на Ердоган.

135

Анонимен

преди 4 години

Ердоган здраво се е изгаврил с Тиквата.

134

Българин

преди 4 години

Началника на Бойко навръх 3- ти март го извикал в сараите!Евала ,машала ашкулсум бе Бойко!

133

късогледи за БГ

преди 4 години

Страшно късогледа политика е да подкрепяме деспота Ердогат в опитите му да използва мигрантите, за да взриви хаос. Този хаос ще проникне и при нас.

132

Анонимен

преди 4 години

Натириха Борисов с празна кошница от Анкара. Пощенският гълъб не се справи със задачата да организира среща ЕС - Турция. Само дето се опозори с това посещение точно за 3 март.

131

Анонимен

преди 4 години

Радев ако беше до сега всичко да е решено глобално и завинаги.

130

Инсомния

преди 4 години

Така е , спете си спокойно в робския сън те предателите са на власт и не искат вие да се будни изобщо..., така е най-удобно и за Боко и за Ердо...

129

Жалки

преди 4 години

Голяма грешка направи ББ! Никъде не трябваше да ходи. Сега станахме пудела на Ердоган. Защо ли сме в Ес?

128

Хм

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБих предпочел в Турция да няма НИТО една църква,но и в България-НИТО една джамия!

127

Мда

преди 4 години

Когато врагът ти те хвали,работата опира до национално предателство...

126

Анонимен

преди 4 години

Пора идти в пенцию....

125

ТТТТТ

преди 4 години

И все пак Борисов трябваше да е в Атина, а не в Турция! Преди 650 години българите са молели гърците да се обединим срещу напиращите османци, но гърците са смятали, че сами ще се справят! Днес пак се делим този път ние си мислиме, че сами ще се справиме и това е голяма грешка!

124

Анонимен

преди 4 години

Велик си Баце ,знаеш ,че е по-добре да си имаш работа с турците за които обещанието е закон,и ако ги уважаваш те имат за брат.Само стой далеч от лукавите гърци и техните дружки сърбите.Това са най-долните и лицемерни народи на Балканите!

123

Анонимен

преди 4 години

Добре де.Тези нелегални бежанци без документи как са стигнали до еропейската част на Турция,или казано направо кой ги прекарва през босфора?Нещо не ми се връзва.Това като че ли е политически натиск от вън.

122

Анонимус булгарикус

преди 4 години

Първо абсолютно безобразие е български министър председател да е в Турция в навечерието на 3ти март. Второ двама емоционално нестабилни души няма за какво да преговарят.Ако Борисов не иска бежанци нека ги посрещне с 7.62 без предупреждение на границата или тези които не са сирийци да ги екстрадиран обратно до демократичен Афганистан, Ирак или от където идват.

121

Анонимен

преди 4 години

Ердо само ако реши да пренасочи бежанците към България,и сме до там.Явно гърците нещо не са му по сърце,и затова ги извозва с автобуси до гръцката граница.В трудни времена,комшията е повече и от брат.Не че нашите братя са лоши,ама ...историята си го казва ачик.

120

Хм

преди 4 години

Границата на Турция с България се пази добре, но границата на Гърция с България се съмнявам, че ще устои. Гърците са хитри, за да се отърват ще натиснат бежанците към нас. Не за първи път ще ни забият нож в гърба.

119

Анонимен

преди 4 години

5 века турците не унищожиха българският народ!Преди 150год. на Балканите е имало 5млн.хора самоопределящи се като българи.Не е имало македонци и посърбени българи.Продажните и некадърни български политици доведоха до изчезване на българският етнос!Ако и сега бяхме под мъдрото управление на Истанбул ,щяхме да сме поне 20млн.българи живеещи от Охрид до делтата на Дунав ,о щяхме да сме първи етнос по цялото Беломорие,защото нямаше да има изселени гърци от Анадола ,заселени в български села ,бг к

118

Анонимен

преди 4 години

До ХайдрихБойко и бай Ердо са първи приятели, недей да уронваш престижа на бащицата, той толкова много е направил за България с прегръдките си...ха ха ха

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен От Гърция до Германия в момента минават през Македония.Вчера заловиха един камион македонците със 70 бежанци вътре, а ти вярвай, че гърците успяват да си опазят цялата граница.Снимат един пункт как се обгазяват с газ, ама границата не е само пункта а е пълно с гори и храсти