440

Атаман Сирко

преди 4 години

Браво на Путин. Следва моята повеля.

439

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът1-во турската армия е в Сирия и е на добри позиции там, руснаците немогат да изпратят до Сирия в момента абсолютно нищо без благословията на Ердоган, и най-важното за да накажат украйнците, руснаците станаха абсолютно зависими от Ердоган при износа си на газ по южното направление, това е ! просто е, в тая ситуация едва ли Путин ще има смелоста да се изрепчи директно на Ердоган

438

аз-ът

преди 4 години

Долното е по отношение за Кюрдистан. Тъпия редактор....

437

аз-ът

преди 4 години

значи по принцип ми е все тая, какво мислят останалитеЩе има, мили мои последователи на Любителя на малки козлета. И да цъкате и да не цъкате - ще има. Айд, че дойде време за обедното ви наг*зване пред джамията....Айде да не ви преча.

436

Анонимен

преди 4 години

Пишмансултана трябва да разбере,че е един обикновен регионален играч от селските групи.И че ако не си налегне парцаливия дирник ще се чуди къде да се дене.Тоя път няма да има кой да го спасява.

435

аз-ът

преди 4 години

проблема на Путин в момента е че Ердоган е в много по-добра позиция, отколкото през 2015-----------бря !и в какво се състои тази толкова ПО-ДОБРА ПОЗИЦИЯ на Турция, ако благоволите да ни осветлите с мъдростта си ?

434

А Султанят ще врътне

преди 4 години

Кранчето на турецкия патокГуем е Путин , Гуем глупенер

433

аз-ът

преди 4 години

Турция се тресе от страх, че кюрдите ще се обединят и ще се освободят,-----Това е неминуемо според мен. А й след Косово вече Лицемерния Запад няма да има възможности да възрази. Мисля че тепърва ще има отделяне. Испанците много глупаво потушиха силово бунтовете в Барселона. А след Брекзит мисля, че Шотландия и Северна Ирландия въобще не са щастливи. Зависи енглетата, какво ще им предложат да останат... Войводина в Сърбиия също...Но аз лично ще се кефя кюрдите да се дигнатЩе става интересно..

432

Анонимен

преди 4 години

е то въпросс на време беше пак да се скарат, проблема на Путин в момента е че Ердоган е в много по-добра позиция, отколкото през 2015

431

Кремълският педераст

преди 4 години

Досега бомбеше основно сириските деца и болнициАма аскерът е друга бира Турската армия досега *** мамата на тигрите и няколко стотин ихТамНетовци Мдаа

430

Путин си го мести

преди 4 години

Вече окончателно си го премести ОтзадеДосега бомбеше училища и болници - да го видим срещу редовна армия

429

Анонимен

преди 4 години

А дали Путин ще забрави как феновете застреляха руския посланик в турция и как свалиха самолета им ... ? За един приятел питам ...

428

аз-ът

преди 4 години

Вината си е на Ердоганя. До този път му се получаваха нещата и направи много за Турция, но се взе твърде насериозно. Турция не е нито САЩ нито Росия. Преди няколко години Тръмп за 2 седмици направи курса долар-лира космически. Сега Путин го приземи болезнено отново. Хубаво е човек да има самочуствие, но е лошо когато самочуствието в пъти надхвърля реалните възможности. Турция НЕ е световен фактор и никога няма да й бъде позволено да стане !

427

Анонимен

преди 4 години

До Кремълското джуджеЕ, то той превантивно, като се изнесе оттам с кафяви *** да не остава впечатление че бяга. Те и от Афганистан така се изнесоха. Като обявиха пАбеда.

426

???

преди 4 години

Турция се тресе от страх, че кюрдите ще се обединят и ще се освободят, както ние преди 140 години. Кюрдите са достоен народ с право на самоопределение и своя държава. Те също имат право на това, както и всички балкански народи.Време е мераците за нова османска империя да бъдат категорично порязани. Турците да бъдат изритани от Сирия и да престанат да изнудват Европа с т.н. бежанци, които нахлуват в цивилизования свят, за да източват социалните му системи и да го превземат отвътре.

425

Кремълският педерас

преди 4 години

Досега пет шест пъти обявява пАбеда в СирияКолко му е да обяви пак

424

Анонимен

преди 4 години

До ???"Путин ще смаже Ердоган" С какво?"Русия е поканена от официалното сирийско правителство"Там правителство няма, каквото каже Асад това е, а Асад е диктатор, поради което и Путин го подкрепя. "Поканата" на Асад не значи нищо за това кой е там справедливо и кой не."Турция какво прави там"Защитава си териториите от кюрдите, които искат самостоятелност посредством създаване на собствена държава, включително включвайки в бъдещата й територия части от Турция.

423

Анонимен

преди 4 години

Ердоганя от няколко стола седна на онова,как му беше името.От една страна му го бодват сирийците,а от другата либийците.А отстрани му го дървят Иран и колкото и да е сюреалистично саудитците и емиратите.Тоя психопат така се взе насериозно,че е на път да обедини срещу себе си непримирими врагове като Иран и Саудитска Арабия.А на кухоглавото ***,дето бълнува някаква загубена война от Русия ще му кажа,че Путин в момента война не води,а само я направлява.И само ошамарва непослушните-в случая Ердо

422

мнение

преди 4 години

Ердоган да не забравя кой му спаси кожата по време на преврата..... това да не забравя.... да не се повтори само

421

???

преди 4 години

Ако Путин реши - ще размаже Ердоган и няма кой да го спре. Друг е въпросът, че това ще доведе до конфронтация с НАТО и риск от световен конфликт с всички фатални последствия. Надявам се Путин да прояви здрав разум, като по-разумен и по-силен лидер.Русия е поканена в Сирия от официалното сирийско правителство, а Турция какво прави там? Тя е агресор по всички правила на международното право. Като я изритаха от Балканите пред 140 години, сега нахлува на югоизток.