292

Анонимен

преди 4 години

Горанов започна ли да си плаща наема?

291

Анонимен

преди 4 години

Финансист, който "не знаел" за милионите невнесени данъци от Божков, ме убеждава, че ще забогатея с приемане на еврото???

290

Sss

преди 4 години

Ами като си толкова сигурен - не приказвай ами се подпиши под думите си заедно с тиквара и цялата му шайка, че ако нещо стане ще понесете персонална отговорност!

289

Анонимен

преди 4 години

Интересен е въпроса по какъв курс ще се превалутират спестяванията, които сега са в лева? Ако човек реши сега да си обърне левовете в евро, курсът на банките не е 1,95583, а по-висок, примерно 1 евро за 1.963 лева. При малки суми не е съществено, но за 60 милиарда лева спестявания, разликата е съществена над 430 милиона лева.

288

Анонимен

преди 4 години

Прочетете за Румен Гечев , успял да докара държавата до фалит. Той е противник на еврото. Валутен спекулант, довел до просия цял народ за лична изгода. При избор на евро той не може да манипулират курса. Защото няма да зависи от него.

287

Анонимен

преди 4 години

Пак повтарям: Бедна държава с евро няма!

286

Ром"с

преди 4 години

Момчета ,инфлацията е по-добра от стангацията !Това се учи в 1 курс по икономика,а то борда носи само стангация.Моля ,който знаее само какво е инфлация ,а не знае какво е стангаци или стагфлция да не коментира.А валутният борд носи стангация на всяка икономика и е нужен при хиперинфлация само 2-3 години,за да спре галопиращата инфлация,а след това е камък на шията на икономиката-като стангация,безработица,закриване на предприятие .....Време е за Осовбождение от валутното иго на борда!

285

Анонимен

преди 4 години

Тя държавата няма да обеднееХората ще обеднеят

284

Анонимен

преди 4 години

Идва БСП и 1евро става 3000лв. Скоро виновника за това Румен Гечев, има опит, иска пад да управлява.

283

ПРОТИВ ?

преди 4 години

Но заплатите ще станат ли европейски, цените ще станат ли европейски, стандарта на живот ще стане ли европейски? Силно ме съмнява...

282

-

преди 4 години

Нула делено на две пак си е нула!Презерватива струва 1 евро и спасява разходи за 3 милиона евро!

281

Анонимен

преди 4 години

Евро, лева, какво ви интересува? Важното е да има банани и тоалетна хартия - за тях подрипвахте по площадите, а не за нормален живот.

280

Thomas Linke

преди 4 години

ЗНАМ ВАШИЯ СКАПАН ЛЕВ ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА...И КУРСА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ 1=1.95.....ИСТИНСКИЯ КУРС Е 30 ЛЕВА ЗА ЕВРО .И ЗНАМ И ДРУГО - ЗНАМ ЧЕ ВЪВ ВАШИТЕ МАГАЗИНИ ОТ 5 ГОДИНИ --- ЦЕНИТЕ СА ПО-СКЪПИ ОТ ТЕЗИ В МАГАЗИНИТЕ В АНГЛИЯ , ИТАЛИА И ГЕРМАНИЯ ...КУПИХ СИ СКОРО КИЛОГРАМ БЕКОН В ДЮСЕЛДОРФ--ЗА 2.40 ЕВВВРРРО !!!А ТУКА В БУЛГАРИСТАНН КИЛО БЕКОН Е 13 ЛЕВА !!

279

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се стопи, и цените на жилищата са в евро. Еврото е сигурност. Няма да може да се манипулират като през 96-97г. Милионите на кредитни милионери стопиха и не върнаха нищо. И българите останаха без спестявания. При евро нито червени нито сини или ГЕРБ ще могат да манипулират курса за лична изгода.

278

Анонимен

преди 4 години

Бедна държава с евро няма. Точка. Има бедна държава с рубли.

277

???

преди 4 години

Хората в коя държава не обедняха с преминаването към еврото? Няма такива. Държавата не обеднява, обедняват хората.

276

-

преди 4 години

Младежииии, ползвайте презервативи, че скъпо излиза неползането им. Понякога 3 милиона евро!

275

Анонимен

преди 4 години

Боже господи! Какви глупости пишат Герберските *** и те като техния глупав вожд за своята некадърност обвинява Руснаците.

274

За 80 процента

преди 4 години

Това ще бъде последният грабеж. Надминаващ Приватизацията и Деноминацията в едно. След това вече официално ще се закрие и тази бананова република наречена България.

273

Анонимен

преди 4 години

Боже Господи! Какви чудовищни мaлoyмия пишат *** наети от ГЕРБ .....