130

Мен

преди 4 години

Махнаха им визите за САЩ на поляците и те вече взеха, че си повярваха, но не знам дали господина се сеща, че при военен конфликт Полша ще е от първите изгоряли. Докато дойде помоща от "миротворците" , братушките ще изнесат поляците за норматив. Ама нищо де, поне са надъхани.

129

Анонимен

преди 4 години

Президент Плевнелиев: Русия е агресор !

128

Чичо

преди 4 години

Лавров е лъв,а този полски *** е американски г..изец.

127

дърт

преди 4 години

До дърт 154Извинявам се това е до334 115

126

Миткалото

преди 4 години

Вярвам ,че не народа а една група от нездраво мислещи хора унищожават целият си народ.През 80 год с голямото финансиране на католичич. църква и Валенса от американците а като се има предвид ,че селското и стопанство беше почти частно.Всеки знае лесното завербуване.Милиарди излапаха поляците не за инвестиции за ядене.Войчек Ярозелски се оказа в задънена улица.Тази група ,маниаци са от сорта аз да съм добре пък утре ако ще да става потоп или по турски -интереса клати феса.Сатаната ги зове за ада

125

Анонимен

преди 4 години

Помня на морето по време на Соца бяхме на маса младежка компания + поляци. Полякът до мен попита на развален български " Мразиш руснаците?" Казах "не". Той стана и седна далеч от мен..........

124

дърт

преди 4 години

До 334 124По-добре са от нас не защото са приели еврото, а защото са разлика от нашите "гениални демокраДи" не си унищожиха или раздадоха селското си стопанство и промишлеността!

123

Анонимен

преди 4 години

Полша открай-време се "дъ'рви" на Русия и Германия в мирно време и си го получава с десерта по време на война

122

За руския Мордор

преди 4 години

Русия е донесла толкова злини на човечеството, особено на Централна и Източна Европа, че е надминала всички диктаторски режими. Геноцидът на Сталин спрямо собствения му народ няма аналог в историята. По-късно превърнаха половин Европа в концлагер, в който дори за един виц можеше да бъдеш унищожен. Потисничество, принуда, унижение, насилие, терор - това е болшевишката представа за живота. Русия е зло, заразно зло, чиито пипала постоянно търсят кого да удушат. Трябва много зорко да пазим България!

121

ikar

преди 4 години

До DostovskiОткъде България е взела вагони със злато след освобождението? Дотогава земята ни и богатствата й са принадлежали на Османската империя. Да не са ги изкопали на самия 3-ти март?

120

руски подлоги

преди 4 години

Русия е най-тоталитарната държава и най-бедната. Има една шепа много богати хора, приближени на Путин и 99,9% много бедни и наплашени хора. Те нямат права. А опозиция там не може да вирее, веднага убиват лидерите и. Тя е заплаха най-вече за България, защото тука е пълно с руски агенти, а и голяма част от българите са руски агенти, продажно племе. Ако не се вземем в ръце, сме обречени. Руските подлоге в България искат тя да се отклони от ЕС и НАТО и работят усилено за това. Русия им плаща предово

119

четете

преди 4 години

най големия враг на християнството са юдеите и масоните

118

четете

преди 4 години

полските хазари които се определят като евреи изпитват страх от силната християнска страна Русия

117

До160

преди 4 години

Тогава Кърджали да се присъедини към Турция....вие русофилите сте действително готови на всичко и майка си ще продадете само и само Путин да е задоволен.

116

Станински

преди 4 години

До ЗащоКрим , Донецк и Луганск , винаги са били руски !? Населението е почти деветдесет процента руско и руско говорящо ! А даже Крим,отвоюван с кръвта на руски войници от Османската империя , е автономна република , и като такава има правото да определя сама бъдещето си и към кого да се присъединява !?!

115

Анонимен

преди 4 години

Полша е заплаха за България с вноса на умрели пилета със салмонела. Да се обидиним срещу Полша

114

полковник Петров

преди 4 години

Лашкането на Полша ту на Запад,ту на Изток през вековете е било винаги най голямата грешка в политиката им...

113

Никога евела

преди 4 години

*** забравят,че Сталин им увеличи територията с една трета - голяма част от Източна Прусия,излаз на Балтийско море,Силезия. Когато Германия се еманципира ще дойде денят да повръщат немски територии. А и Израел тепърва ще ги съди за компенсации за избити евреи. *** си дават сметка,че сближат ли се Германия и Русия ще дойде неминуемо времето да пъвръщат земя,така както хиените повръщат месо. Русия не им иска нищо,но никога вече нама да им прави евала.

112

истина

преди 4 години

Русия е въоражето до зъби, но руснаците са озъбени от глад.

111

Станински

преди 4 години

До Анонимен Съдейки по слугинската и позиция спрямо Запада ,92324става ясно,че поляците, мразейки Русия , защото винаги са били в сянката и , още не са разбрали , че ако не беше Русия , Полша ,нямаше да я има днес , а , политиците и да бръщолевят глупости !?