74

Анонимен

преди 4 години

Просто се гласува,че еврото ни става валута при този курс и от утре пазаруваме в двете валути лев и евро докато се обмени паричната маса.Какъв е проблема?

73

аха няма няма

преди 4 години

Обръщам всичко, връзвам си козела на здрав кол, после да не съжалявам! По добре да загуба 2-3 стотинки от купуването отколкото 20-30 стотинки впоследствие. Даже да говорят истината пак нещо имам съмнение.

72

Анонимен

преди 4 години

То харно руските *** "съветват" хората да си обръщат парите в евро ама те самите що ще правят???? Зер, няма такъв луд който да ви смени евро за рубли.:))))))

71

Патриот

преди 4 години

лъже като дърт гербераст!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68ГЕРБ никога не са вдигали заплати и пенсии с 20%. И никога няма да го направят, щом 10 год. не са го направили. Три години доходите бяха замразени, а през това време всичко поскъпна драстично. Не сме го забравили.Престанете да ни обсипвате с лъжи! Вече е обидно.

69

До Умен финансист

преди 4 години

Горанката - по собствените му твърдения не може да си позволи сносен апартамент(!) и затова живее на аванта в апартамента на 'кръстник' олигарх.Ако този според теб 'умен финансист' не може да оправи собствените си финанси' - защо си мисли някой че може да оправи финансите на България?

68

До Анонимен 68

преди 4 години

В коя страна това се случи вече? Да ти дам жокер - нито една! Ходи си обърни еврото в левчета (по един съвет по долу) - ще 'забогатеееш'!

67

Анонимен

преди 4 години

Има решение.Гласува се,че преминаваме в евро още сега.Две години ще важи и еврото и лева докато се обменят всичките левчета за евро и готово.Защо не го направят?

66

Държави с Евро

преди 4 години

ГерманияФранцияАвстрияБелгияХоландияДано и България ........

65

Анонимен

преди 4 години

Заплатите и пенсиите ще се вдигнат с 20%, като приемем Еурото от парите които ще се отблокират.Колкото по - бързо приемем Еурото толкова по-добре! Има ли още неразбрали?

64

Анонимен

преди 4 години

Богата Европа използва евро. Точка.

63

Ром"с

преди 4 години

Хм,много от коментиращите тук работят в чужбина и за тех е рай когато си дойда в България -ниски цени по ресторантите,евтини цени по магазините ,евтиния навсякъде ...а ако имаме евро ,то естествено е и че цените ще се покачат и оттам и стандарта на живота на българина живеещ в България и вместо 700 -800 лева,то заплата ще му е 700-800 евро,да и цените ще са по-скъпи,но няма таквоз нещо,заплата да "скача",а цените да си "почиват" .Вдигането на стандарта на живот в България е само в еврозоната !

62

Силен Лев

преди 4 години

И Стив Ханке твърди, че левът е по-сигурен от Еврото ......

61

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на руските ***:1. Повтаряйте хиляди пъти, че заплатите ще останат същите а цените ще се вдигнат2. Плюйте Меда и Горанов3. Давайте "пример" със страни извън еврозоната4. Рисувайте апокалиптични картини след влизане в еврозонаята5. Лъжете, че няма евро по чейндж бюрата6. Създавайте паника и страх в хората7. Ако има смислен коментар който ви оборва не му обръщайте внимание, само слагайте минуси8. Следете за "подкрепата на коментарите" и взимайте мерки.

60

минувач

преди 4 години

Тоя убавец не може да обясни защо живее на аванта в апартамент на Домусчиев (крещящ конфликт на интереси) - а да му вярвам за обясненията за валутния борд и 'минималните загуби' на населението ли?

59

Умен финансист

преди 4 години

Горанов е умен и предвидим финансист !

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Щото от 10год. в Бг не е мизерия, нали?На дъното сме на всички класации на ЕС.70% от хората са на ръба на бедността, а сега с еврото ще ги запратите на дъното на пропастта. Поради каква причина се натискате да приемете евро точно В ТОЗИ МОМЕНТ? Защо точно сега искате да обеднеем още повече?

57

+-

преди 4 години

Латвия и Литва минаха по този път и беше всичко нормалнл,а само у нас няма да е ненормално,тъй ли? И при нас ще мине всичко добре,еврото ни чака -така че стига сте рИвали,а се хванете да работите!

56

Анонимен

преди 4 години

Помните ли че преди да ви вкарат в ЕС имаше големи приказки и обещания. Или сте късопаметни. Това което ви обещаваха стана валидно за тях. Те Станаха богаташи а вие още по големи мизерници. По онова време се изнесох и ги оставих на спокойствие да ви успиват. Е резултата вече 13 години е видим. Направиха ви големи европейски слуги. Тук където живея гледам българи които сменят памперси на възрастни хора за едното ядене и некое кирливо евро. Трето качество европейци ви направиха. Благодарете им.

55

Рубляков

преди 4 години

Мога да бъда вашият дилър. Само днес който поръча два вагона рубли получава трети безплатно.