79

Сашо

преди 4 години

Европейските лидери, които ги решават тези неща да си ге вземат тези престъпцини у дома.Да се грижат за тях.Много е лесно да се правиш на либерал като проблемите са на 2000км от теб.А в твоята държава е полицейска диктатура.

78

Анонимен

преди 4 години

Затворите да се приватизират и да станат частни! В момента държавата плаща по 1300лв на затворник!

77

Анонимен

преди 4 години

Гледайте положително на тази новина. Вземете пример от Брайвик.

76

Анонимен

преди 4 години

А в най-големия Исторически парк в света до Варна в момента се строи Балдуиновата кула, която е била затвор на император Балдуин дьо Фландър

75

БартеК

преди 4 години

Нормално! Какво очаквате?!? Забравихте ли за изнасиления евродепутат,от афтикански мигър?!? Искаха да го екстрадират(мигъра),но изнасилената особа,се оказа мека китка,и се възпротиви,с обосновката ,че в Африка,ще наришът,човешките му права,и може да го убият! Любов ще да е пламнала, още от първото възвратнопостъпателно движение! През цялото време ни обясняват,че непознаването на закона,не ни освобождава от отговорност,а в същото врвме ни подшушват,че ,ако опрашиш правилната китка,минаваш метър!

74

Анонимен

преди 4 години

Ами аз значи ще стана престъпник.. щом няма да има затвор..

73

SS

преди 4 години

Това май е изискване на ЕС в който ни вкараха без референдум,и сега пак без него да ни вкарат в еврозоната.Не съм привърженик на смъртното наказание,но доживотния затвор без замяна трябва да остане.Иначе ще стане страшно ,ако го отменят.Затвора не поправя,просто те прибират за да не си сред обществото.Ако съм на 20год и извърша убийство и ми дадът20год присъда ще излезна на 40,даже по рано.А онзи ще са го изяли червеите.Егати Гаврата.

72

Анонимен

преди 4 години

после се чудете защо *** безчинстват и не ги е страх, е от такава глупост се започва!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Точно така ,не затвор -а трудови лагери с тежка работа и много строг режим. Да се самоиздържат по този начин и вкарват в бюджета пари !

70

ined

преди 4 години

"Доживотния затвор без право на замяна" да може да се заменя с разстрел

69

Анонимен

преди 4 години

Добре, де, нали напоследък залитаме по американците и се водим по техния акъл? В САЩ има смъртно наказание и това може би е единственото добро, което можем да вземем от тях. 'айната му на ЕС и либерастията!!!

68

адвокат Тенев

преди 4 години

Престъпленията с "много ниска обществена опасност" Пускайки брутални убийци и изнасилвачи преждевременно и много други останали не наказани,"съдебната система опорочава Правото...Не затвор където да се излежават и да бъдат хранени на гърба на данъкоплатците а трудови лагери с строг режим...

67

Waffen SS

преди 4 години

Преди много години по време на "тъмният" социализъм,в края на учебната година на една автобусна спирка чакат деца.В този момент двама пияни от полунощен запой,с кола се качват на тротоара и убива 2-3 деца.Тогава нямаше БХК и двата престъпника бяха разстреляни

66

Waffen SS

преди 4 години

До Факт///"В България всяка година има поне десетина престъпления,които са точно за смъртно наказание.А тия искат да отменят и доживотния""Десетина,това не е сериозно ,поне 100-150 е по-реалистична бройка.Хич не е излишно в смъртно наказание да бъдат включени и тежки стопански и финансови престъпления,защото при наличие на такива ,те по индиректен начин са довели до смърт на трети лица

65

БПФ

преди 4 години

Неслучайно тоя "съд" е известен с абсолютно противоправни решения... Баталова воденица помните ли? Е, според решението на "съдът" самонастанилите се на чужда земя не могат да бъдат нито изгонени, нито даже преместени, неприкосновеността на частната собственост може да е гарантирана и от Конституция, и от международно право.... но щом самонастанилите са т.нар. "роми", тази неприкосновеност не важи, а законният собственик на имота да пие една студена вода... разбирате ли колко са прави руснаците?

64

Коце кмета

преди 4 години

А защо въобще да има затвор? Или въобще наказание? Направо да даваме поощрение! Римлянин убива баба на село, даваме му 100 лв награда. И така докато му писне от баби и спре. Или с наградите се напие до смърт. Същото с кражбите - да им се дава двойна плячка, докато им отмалеят ръцете от носене. Хем и от БХК ще ни похвалят... Иначе с тая мярка реално се ликвидира доживотния затвор, ако някой не е разбрал.

63

Един от вътре

преди 4 години

Работи се по изваждане то на Килърите и по-специално Пешо Сумиста.

62

Факт

преди 4 години

В България всяка година има поне десетина престъпления,които са точно за смъртно наказание.А тия искат да отменят и доживотния...

61

до БПФ 56

преди 4 години

Благодетелите ни от Запада опитаха с бежанци - они не щат тук. Пробваха с нищета - ние взехме, че се изнесохме при тях. Поредната им надежда за унищожението ни и секвестиране на територията е в шведската престъпност.

60

БПФ

преди 4 години

...кой мислите, че е избрал нашия представител в "съдът по правата на човека"? Очевидно ние не сме го избрали на референдум... може би парламентът го е избрал - нали те са ни представителите? - Не, и те не са. А може би евродепутатите? - Не са и те... нито президентът естествено. САМИЯТ "СЪД" СИ ГО Е ИЗБРАЛ - по неясни критерии... а освен този, че този е враг на България и българският народ !!! като му изтече мандатът, може да изберат например Аксел (юксел) - убиецът на Андреа да го замести !!!