233

Паскал

преди 4 години

Ще ви повярвам колко хубаво е еврото когато Англия се откаже от стърлинга и приеме еврото, т.е. НИКОГА !!!

232

Таню

преди 4 години

До Българин от ГерманияТова че ти не си се нагодил към новите финансови реалности в Германия, съвсем не значи, че нещата не са станали плавно. Живях в Белгия, когато ефективно приеха еврото 2002-а, да, цените се завишиха нагоре, факт. Но чак двойни, айде, не се уливай!Помня как всички още смятаха в ония измислени франкове (44-48фр=1е) и все бЕха ощетени за тех си. Само дето и социалките се вдигнаха, синдикатите предоговориха минималните ставки, само вие в сивата ик-ка го блоунахте. Ферщеен зи?

231

Вуте

преди 4 години

Ще се откажем от Еврозоната... "обяви финансовият министър Владислав Горанов".Ба! То току тъй се отказва!!!Другарю Горанов, ти не знаеш ли, че когато другарят Станишев подписа документите ни за присъединяване кън ЕС , в тях беше записана изрична клауза, че БЪЛГАРИЯ Е ЗАДЪЛЖЕНА да влезе в Еврозоната и да приеме еврото?Как така ще се откажеш без последствия?

230

Достоевски

преди 4 години

Сега тихомълколм ви прецакват. Защо не се гласува и да питат народа какво иска. Протестирате и правите стачки понякога за глупости, а сега само коментирате. Много скръб и мъка ви чака с Еврото. Успех ви желая.

229

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки на руските ***:1. Повтаряйте хиляди пъти, че заплатите ще останат същите а цените ще се вдигнат2. Плюйте Меда и Горанов3. Давайте "пример" със страни извън еврозоната4. Рисувайте апокалиптични картини след влизане в еврозонаята5. Лъжете, че няма евро по чейндж бюрата6. Създавайте паника и страх в хората7. Ако има смислен коментар който ви оборва не му обръщайте внимание, само слагайте минуси8. Следете за "подкрепата на коментарите" и взимайте мерки.

228

Анонимен

преди 4 години

твърдия курс на лева си е все едно че си в евротои защо трябва да се променя- работата е гнила отвсякъдетия гербавите ако народа не ги закопае те ще го закопаят безостатъчно

227

Анонимен

преди 4 години

някои хора казват че целта е обезценяване на лева от лоби което се е насмукало с милионни кредитит в леваи по този начин за сметка на овчиците дето ще ги изгладуват да си оправят сметките с банкителошото от всичкото е че тия хорица са обвързани с власта и власта ще го направиа българина кучета го ялии от къде изведнъж тая приумица плаващ курсна кого пречи сегашния твърд курс на лева - само на спекулантите и бандититеа в нашето правителство май други няма

226

BENE

преди 4 години

Бенелюкс са модел на ЕС, нямат граници помежду си от много години. Е и ? На евро са. Не са окрякали света.

225

Анонимен

преди 4 години

До Българин от ГерманияТрол гнусен, съзнаваш ли какви щети можеш да нанесеш на България с цялата тази хибридна отврат която пишеш. Гнида рубладжийска.

224

Анонимен

преди 4 години

Владко да прочете много внимателно какво е казал Стив Ханке за еврото и валутния борд , и да не се изказва като слаб ученик.

223

ВЪПРОС

преди 4 години

Като влизахме в ЕС и НАТО не беше ли ясно , че се махат националните граници, губи се суверенитет и България става част от нещо по голямо ? Щат на Еврощати. И щатите си имат една обща валута и ЕС си има такава. ЕС е семейство но в никое семейство всички не са еднакви с еднакви възможности но си помагат и такава е идеята на ЕС. Друг е въпросът , че идеята се опорочава.

222

Анонимен

преди 4 години

Тиквар внимавай да няма народен съд и да сте на стената, и някой пита ли ни дали искаме евро ??????

221

Анонимен

преди 4 години

Badesteto na bulgariata e v zatvorite...tam raste bg naselenieto i nema demografska kriza...:-)

220

89715

преди 4 години

Тази промяна ще ни удари екзистенциално, господин финансов министър, защото Вие овреме се погрижихте в джобовете ни да няма нищо.

219

SS

преди 4 години

Страхувам се ,че няма да има референдум за еврото поради основната причина ,че повечето бг-ри са против еврото.Което автоматично ни превръща в сива робска маса която има задължението само да работи,да плаща данъци,да живее мизерно и от нея нищо не зависи.Така ли е наистина?

218

Голяма лъжа

преди 4 години

герл са доказани лъжци!!

217

Българин от Германия

преди 4 години

Живея и работя от 30 години в Германия. С ДМ бяхме много по-добре, в чужбина тя бе силна валута. Тук една пица струваше 8-9 ДМ, след еврото през първите 6 месеца цените много не се промениха, т.е. първоначално станаха на половина в Евро, така де, както и заплатите, наемите и всичко останало. Но след това започнаха постепенно да се вдигат и след 1-2 години пицата стана 8-9 Евро, а заплатите останаха на половина. ПОМНЯ добре, затова не вярвайте на хора дошли след приемането на еврото в Германия.

216

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че присъединяването към еврозоната ще ни удари финансово. Въпросът е с колко. Отделно, че така се освобождават едни 48 млрд. лева, на които се крепи валутния борд, а всички знаем как милиардите бързо потъват в джобовете на мафията ГЕРБ.

215

Внимание

преди 4 години

Само да напомня, че една Словакия, доста по-бедна от Гърция ПОМОГНА на Гърция с 2 милиарда евро при кризата. Словашкият Премиер не знаеше как да обясни на доста по-бедните си пенсионери, че трябва да са солидарни в еврозоната.

214

българин

преди 4 години

До 213 Абе момче.Не знам дали си бил роден тогава. Но в зората на 1989 г.Дойдоха "господата" "демократи" на власт.И без да ни попитат,Без референдум.Ни набутаха и в ЕС и В Американският военен блок НАТО! Убеден съм че масата българи са За ЕС..Но едва ли са За НАТО! Този военен блок в който сме една гола "членка"! Обслужва само и единствено интересите на Америка! Един военен блок.От друг континент.Дошъл да ни "пази".Ей така без нищото?!Контролират ни! Това е истината! Бавно завземат всички!