548

Анонимен

преди 4 години

Този се взе за Левски.

547

Анонимен

преди 4 години

Радев има рейтинг 70, докато Бойко едва 25

546

Анонимен

преди 4 години

Аз съм хлебар, вдигнах цените, намалих грамажа и клиентите почнаха да се оплакват....оплакват се че Радев разделял нацията

545

и тъжно и жалко

преди 4 години

Ще се намери ли един Симеон Радев да пише за Новият строител на съвременна България? Какво ли ще напише?Че човекът на върха на държавата е с нисък интелектуален капацитет, слугува на ниски страсти - простития, злоба, мъст, развлат. Жалко че сме се докарали до тук, да слушаме словоблудството на този интелектуално ограничен човек. Истинските строители на съвременна България се червят като го слуша, обръщат се в гроба и страдат занормалния български народ. Защо господ ни наказва така?

544

Анонимен

преди 4 години

А мисирят кога ще напълни язовирите дето ги източи?

543

Кривоглавия

преди 4 години

СВАЛЯМ ДОВЕРИЕТО ОТ КАБИНЕТА ! КАК МОЖЕ ДА ЗАКАЧАТ НАШАТА НАЗНАЧЕНА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ !НИЕ СМЕ НЕДОСЕГАЕМИ , ЗАД НАС Е МОСКВА! НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА , ДА АРЕСТУВАТ БОГАТАШИ , КОИТО СА ИЗДИГНАТИ ОТ НАШАТА ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ ! НЯМА ДА СЕ ОЧУДЯ , АКО УТРЕ ПОДГОНЯТ И НАШАТА СКЪПА ДРУГАРКА КОРНЕЛИЯ ЗАРАДИ НЕЙНАТА ЙОКЛИЙСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ТЕХНОИМПЕКСИЯ !ТРАЕХ СИ ЧЕ ПЕРНИК Е БЕЗ ВОДА , НЕ ПРЕДПРИЕХ НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ ,НО КОГАТО НАПАДНАХА ЛОТАРИЯТА НА АЛ ЧЕРЕПОНЕ И МЕН НЕ ИЗДЪРЖАХ И ЕДИН ДЕН И СВАЛИХ ДОВЕРИЕ!

542

Анонимен

преди 4 години

Държава, която използва прокуратурата за разправа с опозицията и за недокосване до корупцията на управляващите - президента че е свалил доверието си е най-малкото. Освен това президента не е като ГЕРБ които се скъсаха да топят Станишев и Орешерски в Брюксел. Така че *** на ГЕРБ първо чуйте какво е казал президента а не злонамерения преразказ на медиите по които сме на 119 място и тогава бъдете благодарни че не е като вашите вождове не ви топи в Брюксел да ви спрат кранчето.

541

селЯнин

преди 4 години

Значи пред "чужденците" не е казвал лоша дума за правителството,но иначе свалил доверието си ?!Нещо като "исках да гласувам,но нямах желание"

540

Факт

преди 4 години

Ще напълним площадите Румба! С искане да се махнеш ама веднага!!!

539

HeinrichHimmler

преди 4 години

Решението е едно и е радикално - Боеко и свитата му престъпни мутри да бъдат разстреляни на жълтите павета за назидание на всички мишоци, които биха дръзнали отново да ограбват собствения си народ! Или с нас и народа или при черните души!

538

Анонимен

преди 4 години

РАДЕВ Е ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА, КОЯТО ТОЙ НАРЕЧЕ БЛАТО, А УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ- А СЛЕД ТОВА ТРЪГНА НА ЕКСКУРЗИИ ЗЕР НЯКОЙ СЕ ТРОГНЕ ДА ИНВЕСТИРА В РАДЕВОТО БЛАТО- ТАКОВА ИЗДЪНВАНЕ ИСТОРИЯТА НА НИКОЙ НАРОД НЕ ПОМНИ- ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА НАРЕЧЕ УПРАВЛЯВАНАТА ДЪРЖАВА БЛАТО- ТОВА ОТ ПИКЧЕРСА Е ПОЗОР!

537

Анонимен

преди 4 години

На никой нормален човек с нормални битови проблеми няма да му дойде на акъл да каже че президента е необединител на нацията.....Само тролчетата могат да го измислят това и масово си го повтарят.

536

:(

преди 4 години

Едно - две герберски тролчета яко са се напили и са изписали десет страници с тъпизми... Ей, досадник, ракията не е за незрели персони!

535

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно е да познаеш трола...той разбира от разделение на нацията...до вчера за 20ст. се продава, вече знае и му пука за обединемието на мацията

534

Анонимен

преди 4 години

Не от партията на Костов, които управляваме с Герб и се явяваме на избори с тях си искаме Цачева за президент...Радев е разделител на нацията, а ние разбираме от държавност и на първо място сме държали да няма разделение. Не сме ***, не ме интересуват доходите, искаме и най-много и се стремим да няма разделение в нацията...

533

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 556Помня Боко как в Сочи се опита да целува Путин, но онзи е гнуслив и с леко джудистко движение го отклони. Тогава си призна, че е бил под натиск и на а подписал за ЮП, т.е. направил и държавна измяна. Наскоро пак се опита да му се мазни, те го показваха по ТВ как се опитва да се отърка покрай Главния! Наш служител от протокола, който се опита да му каже нещо, грубо бе изгонен отсреща от Безгрешния. Не му върви на Боко с руснаците! Москва слезам не верить! Така и ще си остане шут!

532

мишо бирочето

преди 4 години

той радев не искал да се ежи на порко ами искал да си пази постчето под претекст че е последния мохикан останал да пази народа на българия. смелчага. рамбо. фуражка излез на улицата и поведи хората. един хвърлей е от президенството през парламента и обратно до министерски съвет. пускай утре извънредно предаване по телевизиите и радиата и да се спасим от американската гнет.

531

ай

преди 4 години

До утре с 200 .....................

530

Анонимен

преди 4 години

Единствен достоен Президент на България - Румен Радев!!! Време е Народе!!! Редом до Президента ни!!!

529

Анонимен

преди 4 години

Само Левски, оле!