76

72

преди 4 години

Написаното от мен за немската армия може да се чуе и види свободно в официозен сайт ARD. Mогат да се научат и други показателни прелюбопитни факти.Впрочем, да припомним гинеколожката жон дер Лайен беше министър на отбраната в Германия, сега на същия пост се упражнява партийната наследничка на Меркел.

75

руски трол

преди 4 години

Другари!! С тази тема се провалихме! Няма да можем да всеем смут и страх. Чакаме новите опорни точки Решетников.

74

Анонимен

преди 4 години

72- прав си- ДА СМЕНИМ ЕВРОТО С РУБЛИ И ПАК МИЛИОНЕРИ- ИХАААААААААААА....

73

Име

преди 4 години

А с какъв курс излизаме?

72

Анонимен

преди 4 години

Бай *** не обича Еврата, но ако го питаш:"Как да платя в евро или лева?" Очите му светват и казва.. В Евро, в евро..европейци сме все пак

71

Гербераст

преди 4 години

*** туй 'плаващ курс' хубаво нещо бе! Е бати Боко вика - икономиката цъфти та прецъфтява чак, растеж като за последно (всички ни завиждали даже), лунната пътека дори асфалтирахме (един негов човек), народа се радва на лични асансьори, живее за 'без пари' в луксозни апартаменти дадени от хора с добри души, развързахме кесията - милиарди даваме за ненужни фърчила в бъдещето (щото сме щедри и богати).Щом сме толкова добре - при 'плаващия курс' ще сме "на печалба" - Лев за Евро! А може би дори 2!

70

Анонимен

преди 4 години

Влязохме в НАТО,когато европейските натовски страни имаха армии и с жива сила,и с техника. Като се разпадна Варшавският договор и започна разоръжаване,реално армиите изчезнаха.Не само трудно се намират кандидати за военна служба,но ги агитират и по смешен начин.Свободно в интернет може да се види,как немски войници боядисват дръжка на метла,за да изглежда като бойна ракета.В Германия нямат лиценз за даване на правоспособност да се води танк, ходят до АфганМислете къде влизаме и за паричен съюз!

69

Анонимен

преди 4 години

Горанов, не се мъчи да обясняваш....който е интелегентен е наясно, но на електората на БКП никога няма да им стане ясно :)

68

Анонимен

преди 4 години

Горанов голя гявол излезе, върти Боку на малкия си пръст.

67

Анонимен

преди 4 години

До СредногорецПрав си но го разбери и него, къде да работи.Сега ще кажеш избор много, ама чорбаджиите еднакви.Говоря за съвсем нормални хора, които искат нормална среда и домашен уют.

66

Анонимен

преди 4 години

И как да им вярвам като цялата истерия я предизвикаха именно Горанов у Менда от ГЕРБ?

65

Анонимен

преди 4 години

Като им гледам растежите на икономиките в ЕЗ, трябва да бягаме като дявол от тамят от там.

64

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Мечтайте си за референдум роби на ЕС.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58На Гешев ръчичките му са къси - стигат му само малко под кръста - и само това може да лови...

61

Чиновник

преди 4 години

До избирателНе е добра идея да се оставят хора, които слушат чалга, търкат билетчета, чоплят семки, нискоинтелигентни, примитивни и злобни до посиняване, да решават толкова важни държавни въпроси, с толкова далечен хоризонт. Спокойно, не сме чак толкова изпаднала държава.

60

Анонимен

преди 4 години

Аман от шменди капели и страхуващи се от високото ливади.

59

Samo minavam

преди 4 години

Митоманиак,лъже и си вярва

58

некой

преди 4 години

A сега всички 'правоверни гербери' дето вярват и гласуват за това жалко създание на снимката и ББ - да вземат да си обърнат всички Евра и Долари в нашенски Левове - да докажат колко много голямо доверие имат на Правителството (от Мафиоти и Калинки).А да ви видим сега?

57

Средногорец

преди 4 години

Референдум викате?Ама *** Балкански е толкова брутално некомпетентен и необразован, че кавото и решение да трябва да взима той ще измисли възможно най-голямата глупост.Гледам комшията си сложил във Фейсбука на профилната снимка:Оставка!Искам да живея нормално.Ама бате ти от 10 години работиш на бензиностанцията на местния феодал на БСП.Като искаш да живееш по-добре защо не се хвана на някаква друга работа каквато и да е?Срам ме е да му го кажа, че ще се обиди, а няма да ме разбере.