86

Знаещ

преди 4 години

Да тръгнеш срещу Радев в този момент означава само едно - или си л.у.д, или си отчаян. Или комбинация от двете. Нека се замислим за следното: колко е срокът за съхранение на срс, второ - защо точно сега се вади компромата и защо си съхранявал незаконно това срс без ЗМ или следствено дело. Трето - дали записът е автентичен при толкова имитатори? Смешно е като стане произшествие как от прокуратурата казват "сл. тайна", а сега въртят записи по всички канали. Май, май на към военен преврат ... а?

85

Анонимен

преди 4 години

Тоа Близнашки и тои санува нещо аз невиждам нищо в тоя заоис смешен стана единствено Гешев Радев казва това са глупости дръште ме в течение това е тия са мръднали цялата шайка.

84

Анонимен

преди 4 години

Само да сте пипнали президента ни,ще вдигнем истински бунт!Не го докосвайте!

83

Анонимен

преди 4 години

...........Понеже си наясно, че Властниците дори не използват думата Народ какво остава да мислят за него.И трябва да стане Чудо, за да се сетят за него толкова са заети да си прегризват гърлата, един на друг.

82

Анонимен

преди 4 години

Отдавна вече изчезнаха думи като хоризонт, примерно никой Властник не ги използва, защото обикновено хоризонтът му стига до собствената му храносмилателна система.И думата мечта вече е в черния списък невъзможно е да мечтаеш в Недоимъка, в Безводието, в Глупостта, която извира отвсякъде, в Мъглата, която застила всичко.Гледаш да оцелееш някак това е магистралната цел на Прехода.Гледаш да се забаламосаш някак.Понеже си наясно, че Властниците дори не използват думата Народ какво остава да мислят за него.И трябва да стане Чудо, за да се сетят за него толкова са з

81

Идеалист

преди 4 години

Какво може да научиш, когато са те привикали в САЩ да те светнат, че ако не слущаш ще те изметат с някой туит. Президента не трябваше да подписва указа за назначаването на Гешев, който няма нито морални нито професионални качества да бъде такъв, като защитник на законноста. Пускането на тези записи е тежко нарушаване на закона или те са пълен фалшификат.Той е обикновен слуга. От тази история Президента ще спечели. Каво да се прави, толкова им акъла.

80

Идеалист

преди 4 години

Поредната герберска простотия за отвличане на вниманието от кризата с *** и воодата. Тези записи не значат нищо и се побликуват с цел очернене на Президента. Но гражданите да знаят, че за всеки е подготвено нещо подобно. Герберите са много мразени от хората, те печелят изборите със заплахи, всяване на страх изнудване, подкупи. Реалните им подържници са межди 5 - 8 % от населението. Това са хората, които се облажават от държаната политика на тотална корупция.

79

Анонимен

преди 4 години

Преди 9.IX комунистите като чуеха "Гешев" и пълнеха гащите. Сега пак зпочна да става така.

78

ami

преди 4 години

то ще има и паметници на жертвите на демокрацията, ще има в историята, ще има съболезнования всяка година, сега е ред на жертвите на демокрацията.

77

Абе

преди 4 години

Гладен Гербер - президентска оставка сънува!?

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонименчовек, който мачка комунистите е достоен за уважение! Браво Гешев, на 02.02 заведи дело, че не изказал съболезнования на загиналите от престъпния комунистически режим!-------------------------Абе ти не усещаш ли,че вече всички в България ви мразят и не ви понясят,откакто Цецоу влезе в политиката пък запонаха предателства,масово подслушване,терор над населението и тирания!Омразата няма цвят,тя е всенародна.

75

bammm

преди 4 години

те това директно си го каза: "ако той реши да упорства, да предизвика формалните процедури - това ще бъде ходене по мъките."Значи всеки може да те обвини ,ама ако "упорстваш" т.е. не си съгласен с тях и искаш истината ще ти се стъжни, т.е закончето е така направено че да нямаш избор и да приемеш тяхната теза и да не искаш истината.Удобно законче прието от удобното герберско НС по нареждане на бащицата и вероятно с рамо на дпс.не че не знаеме ама ей го директно казано от идеолозите им.

74

Анонимен

преди 4 години

човек, който мачка комунистите е достоен за уважение! Браво Гешев, на 02.02 заведи дело, че не изказал съболезнования на загиналите от престъпния комунистически режим!

73

Анонимен

преди 4 години

Всичко е превзето в България,дори и БСП чрез Нинова,единствено президентската институция е назависима и затова удрят по нея.

72

Един

преди 4 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Явно президента много им пречи.

71

Анонимен

преди 4 години

Не трябваше да питаш с каски или без каски. Той прокурора само това чакаше за да те подхлъзне. Ама той капана така си беше поставен - за самобесванр.

70

Анонимен

преди 4 години

Нинова махни се от ръководния пост на БСП,че да гласуваме за БСП, махни се, за да гласуват хората и да спечелят БСП изборите,че не се трае!Иначе не ни остава нищо друго освен АБВ,Атака и Татяна Дончева.

69

Анонимен

преди 4 години

Фуражката да пали самолета и да бега далеч

68

Бай Коко

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадвца. А от пожарникар само пожари.

67

Десислав

преди 4 години

Дори само за наглото му и неприкрито лобиране за Грипен трябваше отдавна да импийчмънт самозабравилата се фуражка, но и сега е добре, както е казал народа: по-добре късно отколкото никога!