113

Анонимен

преди 4 години

До 117Ми харчи си ги, защо даваш наклон на пикнята на другите и им налаш своите си разбирания?От такива като тебе България загива, а тия от малцинставата се плодят като гризачи.Да твърдиш, че ти трябва заплата от 6000-8000+ лева за да отглеждаш повече от едно дете не е нищо, освен егоизъм.

112

Анонимен

преди 4 години

Всеки има различни приоритети. Напоследък нещата са се сменили. Жените искат да имат собствен живот, както мъжете. Да си изкарват пари, които да им стигат за да живеят нормално. Да ходят по почивки, по ресторантчета на по винце. Има хиляди забавления. А детето си е грижа, 9м. ходиш като плондир, после се почва недоспиване, и постоянни разправии поне 6-7г., и то младостта ти минала. Та до към 35-40г. не ти се занимава, после когато ти писнат купоните и пътуванията, вече става късно и оставаш сам

111

Муйльо

преди 4 години

Леле каква ориенталщина лъха от голяма част от коментарите. Беж лиске да бягаме от тая селяндурия

110

Анонимен

преди 4 години

Българите 80% взимат под 1000, как да правят деца с тези доходи.Не всеки е мениджър, програмист и т.н

109

до 113

преди 4 години

Не съм човекът, с който се заяждаш, но е написал правилно мнение. Не ги знам кои са тия домакинства с доход 1000лв., при условие, че при 2ма работещи минималната заплата е 2х610лв. бруто. Отделно за такива хора има огромни помощи за каквко ли не. Парите кой за какво си ги харчи си е негова работа. На нас всички луксове и кредити са ни не повече от 20-25% от месечния доход. Така сме го наредили. Всяка една стотинка от тия пари е обложена с данък и са от заплати и ще ги харча за каквото си поискам

108

Анонимен

преди 4 години

Парите са факор за българката, няма какво да се лъжем.

107

Анонимен

преди 4 години

Проблемите при мъжете са в голяма степен от това, че вече повечето хора работят по цял ден седнали което е вредно по много причини и една от които е, че намалява качеството на спермата. Освен това се храним със замърсени храни (примерно микропластмаси) които ни удрят точно в репродуктивната система.

106

до 100

преди 4 години

Относно кариерите- с жена ми сме аз на 32, а тя- 29. Имаме бебе на 4 месеца. Аз съм мениджър на средно ниво в американска компания и печеля доста добре за нашите стандарти (повече от добре), а тя е с по-малък трудов стаж, но отново успя да си изгради прилична кариера преди да излезе в майчинсто- HR Manager е в немска компания. Не взима много пари (около 3000лв.), но още е млада и има накъде да се развива. Все пак е само с 5 години трудов стаж, като заплатата е ок за този стаж и тази позиция.

105

Анонимен

преди 4 години

До до 93Има много домакинства с ходод под 1000 лева и пак им стигат за отглеждане на деца.Това, че си пръскаш парите за простотии не за хвлаба - всичко през *** и в клозета....

104

Анонимен

преди 4 години

Не се ли излъже до 26 години, после захитрява и не иска. Я светът е лошо място, я заплатите са малки, я и се живее. Към 40 натиска биологичният часовник, някой се хващат като удавник за сламка - пари по доктори и клиники. Другите философски решават, че щастието е в пари,кучета и екскурзии и така.. А и да срещнеш подходящия човек, става все по непосилно трудно

103

Анонимен

преди 4 години

Явно повечето хора са фокусирани върху това да се разплодят и да оставят безценните си гени в полза на Човечеството с голямо "Ч" !Не е фатално и да не създадете малки противнячета, които после да станат големи такива!

102

Анонимен

преди 4 години

Не е до парите, дайте да не се лъжем, бъдете честни поне веднъж.Тетки на по 35-45 години, не спортуват, пушат много, пият, не спортуват, но чупят стойки по спа курорти и чакат принца с големия портфейл, без да се замислят какво аджеба ще предложат те самите?!Парите не са фактор, иска ли една жена да стане майка.Не иска ли, от 9 дола вода ще докара, за да докаже защо не може.Човек когато иска - намира начи, когато не иска - намира причина - и то основателна.

101

Анонимен

преди 4 години

Философията на феминизма е благородна, но недалновидна. Защото просто за една жена на 25 годишна възраст е много по-лесно да си намери мъж и да има деца отколкото за една жена на 30 или 35. Който иска може да мине на антидепресанти в знак на протест срещу това колко е несправедлив Светът и колко е несправедлива природата. Но това е факт. И да се правим, че природата не съществува е меко казано глупаво.

100

Кочо Честименски

преди 4 години

Така е. На който сърцето му е голямо има място и за кучета и за деца. А тия дето не искат деца и кучета и котки не гледат.

99

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

В Брюксел и без друго Бели деца не искаме - трябва ни АфРопа и ЕвРабия да Бъдат построени иначе шефовете от Йерусалим, ще ни шо кат кан четата!

98

Анонимен

преди 4 години

Този доктор кой е? За пръв път го чувам.Впрочем, докато възрастта на жената е наистина фактор, статистиката показва, че и жените и мъжете наравно имат фактор, допринасящ за стерилитета.Има такова понятие - изчерпан яйчников резерв. Това е когато няма повече годни яйцеклетки за оплождане. Естественият процес на стареене влияе върху яйцеклетките, обаче има и млади жени, по 20 - 30 годишни които също са с изчерпан резерв.Мъжете също са с много проблеми, като много от тях са генетични.

97

до 95

преди 4 години

И като резултат създадоха едно поколение от нещастни жени, незнаещи мястото си. Човекът казва, има голяма заплата, но жена му се бори за кариера и планира до три години да имат дете. Хубаво ама те минават 3-те години. Почват да пробват за бебе - минава още една или две години. Тръгва се по доктори , пробват се лекарства, хормони. Изтъркулва се още една година. Жената през това време вече не е себе си. Психологическият стрес си взема своето. Ревове, нерви. Започва се инвитро. Опит, два..И защо?

96

до 93

преди 4 години

То не е само при ромите тая работа. Имам сума познати, които сумарно имат доход 2000лв. в София и гледат 3 деца. Извинявам се, на мене само ипотека + нови автомобили + кредити са ми 5000лв. месечно и мога да си позволя 3 деца, но за момента имаме едно, защото бихме искали още да се развием кариерно и да имаме по-голям доход и сигурност. А те си обричат децата на пълна мизерия. Постоянно помагам на такива хора, защото ми е жал, но трябва и малко мисъл кога можеш да си позволиш дете.

95

Анонимен

преди 4 години

Не е ли лудост да създаваме нови роби на тази безчовечна система, в която живеем?

94

Анонимен

преди 4 години

До анонимнаНе да плюем по вас, вие самички плюете на себе си, като не се пазите, пушите, пиете, нямате лична хигиена, миришете, само претенциите ви големи.