20

-

преди 4 години

Всичко е пари. Ако няма пари да извадят от закътаните в офшорки и др. Те какво искат, да се върне комунизма и пак ненормалниците, които са останали, от зор да направят язовири от кал и слама, докато си нямат друга работа?

19

Ха-ха

преди 4 години

Не са виновни институциите. Виновни са чиновниците (калинките) в тях.

18

Анонимен

преди 4 години

"Калинките са навсякъде, експертите се пенсионират"--------------------------------------Или, ако продължават да работят, търсят истината, справедливостта и не си затварят устата, им повдигат обвинение.

17

?

преди 4 години

ВЕЦ - едно време Вецовете се пускаха в пиковите часове на потребление а нощем качваха обратно водата минала през турбините в язовира с помпи.Просто качването струва пари. А като имаш хора на високи позиции не ти пука

16

селянин

преди 4 години

не бре язе съм виновен

15

Анонимен

преди 4 години

Когато е за одиране кожата на гражданите, институциите работят перфектно!

14

Фалирала държава !

преди 4 години

Усещате ли фалита ?!Ще го усетите !

13

Анонимен

преди 4 години

Никой не ви е крив - два пъти си избирате простия амфетаминов мутро-пожарникар и ето това са резултатите.То остана ли някой министър на Баце, дето да не е станал клиент на Темида, или съдбата да не се изгаври с него?Роско Плевела, *** Московски, Пепи Москов - Шмъркача, Трайчо Трътко, Ушев Цецо - Имотния.Кво викаше Баце - "Аз съм ***, вие сте прости, ей затова се разбираме".А тия, дето не са прости ги прокудиха по чужбините.

12

Анонимен

преди 4 години

Ама чакай малко, Боце е на върха на тази структура. 10 години управлява, искаш да кажеш, че той за нищо не е виновен и нищо не знае, че реално тези институции не вършат никаква работа?

11

Анонимен

преди 4 години

90% искат незабавна оставка на Борисов и съд за виновните!

10

Анонимен

преди 4 години

Институциите са виновни!Но институциите не са сгради и адреси, а ГЕРБави калинки, назначени от Лойко.За всичко е виновен той и ние искаме Оставка!

9

Анонимен

преди 4 години

Българска народна поговорка:Рибата се вмирисва от главата.

8

Анонимен

преди 4 години

Сред анкетираните колко души са от места с режим на водата или това няма значение важното е да се пише.

7

Анонимен

преди 4 години

не институциите, а тия които работят в тях. Масово ги мързи от портиера до върха. Ама по- лесно е директно Бойко да обвиним.

6

Анонимен

преди 4 години

Бойко Тиквата ви открадна водата и чистия въздух. Вържете му един камък за краката и го метнете в някой кладенец.

5

Анонимен

преди 4 години

Значи хем вота за недоверие е справедлив, хем пък не искали избори това може да го каже само мазохист.

4

Корупцията е виновна

преди 4 години

Няма проблем да има частни дружества стига да има реален контрол от създадените държавни дирекции. Обаче какво се получава - Частните дружества са собственост на роднини на назначените в дирекциите. Така че там просто се върти едни документооборот. Произвеждат се тонове хартия и формуляри с отчети и доклади, които са копи-пейст от други доклади и всъщност никой не се интересува от реалността. Документа, наредбата и рушвета - това е водещата сила. Калинките са навсякъде,експертите се пенсионират

3

Анонимен

преди 4 години

Най-общо желание за смяна на правителството преобладава, макар и не с много, но когато стане дума по-конкретно за предсрочни избори, надделява неохотатаХахаха, Калъп и Пънчо Стойчев вече са заели тотално разкрачено положение. Няма как да скрият факта, че на хората вече им е писнало от Боце, ама "неохотата надделявала"... ***.

2

Лична вина

преди 4 години

Борисовчето ДЕМОНСТРИРА и в момента незаинтересованост. Разхожда се до Египет, разхожда се до Давос, все едно там някой го чака или от него нещо зависи, просто и само за да не е тук, където нещата са трагични. Гласуващите за него да се замислят, че все още живеят на тази територия, а с неговите "умения" до 5 години тя ще стане пустиня.

1

Анонимен

преди 4 години

Институциите са пълни с некомпетентни,инертни и корумпирани служители.Те работят не за държавата ,а за себеси.Във всички свери е така.