18

Василев

преди 4 години

А поправка в закона няма ли да има , когато некадърници източват един язовир, след ремонт и после трябва да се прави друг ремонт и пак ремонт за десетки милиони народна пара!????Добър ден селяни простти!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

17

Чукундур

преди 4 години

Пълни глупости.Това няма да стане! Къде отива хуманността и ЕС ценостите?Вие утре и смъртно наказание ще искате!

16

Анонимен

преди 4 години

А кога ще почнат да се натрупват и да се умножават както в Америка?заради предходно събитие в изпитателният срок това щеше да му е автоматично доживотен затвор без право на замяна. Отделно е обир, изнасилване и убийство, всяко поотделно е години > 12, като 12 е максимума който сега му се начислява, ще му лепнат 6 и ще излезе след 4!

15

Сата НАТО

преди 4 години

Трябва да има ОГРОМНИ глоби и наказания за дребните нарушения и престъпления. Тежките престъпления (ако не са планирани), се извършват в състояние, в което човек не мисли за последиците. Този не я е заклал, защото 12 години затвор са му се сторили малко. Заклал я е защото изобщо му е хрумнало да влиза в чужда къща посред нощ. Кражби, хулиганство, нарушения на забраната за пушене, дрога -трябва да ги е страх изобщо да си помислят за такова нещо.

14

Мъдю

преди 4 години

15 годишна американка получи 120г затвор за убийство на майкя си и вторият си баща.

13

Ф.С.В.

преди 4 години

До Гробокопач-- Напълно си прав - всичко е в гените -така се раждат и леките жени - просто им е вродено -идва им "от вътре"

12

www

преди 4 години

А дали ще спрат на майката на Аксел детските надбавки. Знам че няма да ги спрат, ама така още имам надежда....

11

Гробокопач

преди 4 години

Те са възрастни. Родилият се престъпник си остава завинаги престъпник. Престъпникът с еражда, вервайте ми, не се създава, както твърди съвременната наука, той се преражда, идва си с този душевен свят и мислене, като епохата, кяото идва не е случайна, тя е такава, че да способства развръщането и развиването на тези му качества. Говоря за случаите като този с Андрея. И тук нещата не опират до родителско възпитание. Родителите могат да се опитат да култивират, да пренасочат в някаква поз.посока...

10

Ф.С.В.

преди 4 години

До юрист--За съжаление --НЕ Е!!

9

Юрист

преди 4 години

Разбира се, написаното от Ф.С.В. за зъбите е пълна глупост.

8

Ф.С.В.

преди 4 години

До 8--поправям се

7

Ф.С.В.

преди 4 години

До 10 -знаеш ли че при телесна повреда --примерно някой ти е забил едно кроше и са ти паднали два зъба -то трябва да докажеш че зъбите ти са били здрави -а не с кариес или счупени- тогава телесна повреда НЯМА!!?? Законите защитават всички *** на нашето Общество-!!

6

1234

преди 4 години

Очевидно чакате някой да запали автобус с деца, за да въведат смъртното наказание!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

В България има три власти според Конституцията- Законодателна (депутатите които "ковът" законите) Съдебната (съдии които правораздават спрямо написаните закони) и Изпълнителната -(МВР които изпълняват нарежданията на другите две власти)--Така че -трябва да обвиняваме депутатите и управляващата клика -за 12 г ГЕРБ създаде едни *** *** по гета и села -които убиват наред и се смеят на МВР Съд и Държава и народ ! Българският народ е унищожен от индиянци Банки ЧСИта Монополи Бизнесмени и т,н

4

Така е ..

преди 4 години

Това " няма да е задължителна " обезсмисля всичко.

3

Анонимен

преди 4 години

Да продължат и с друга важна поправка - непълнолетните да не раждат деца и да не им се изплащат детски и помощи за деца!

2

Анонимен

преди 4 години

всъщност това няма как да стане защото сме член на гейропа

1

АНТИ

преди 4 години

Сoрoс ще дърпа, непослушни ушички !Не се засилвайте много-много ...