190

абе не е

преди 4 години

До АнонименАбе не е - Самоков нямат общо , те също си взимат вода от Бели Искър. А и главният приток на вода за София е яз.Искър и тия дето ни баламосват как нямало да взимат от водата за София за Перник са врели некипели. Просто ще усилят налягането и ще си ... мамата.София си плаща за всичко, ние сме богат град , не ни мислете- всеки да си оправя насраното.... Водата в Перник трябва да се направи минимум колкото е в София ако ще се свързват двете системи- винкели не искаме да субсидираме.

189

Анонимен

преди 4 години

До Па Па - Абе все няколко километра от 'водопреносната мрежа' са си на Смоковци - и те може да не им се иска да се 'амортизират' с вода за София? И Като е 'държавна' водата - Държавата да си влезе в ролята на ДЪРЖАВА и реши проблема на Перничани (проблем която сама е забъркала с безхаберието, корупцията, крадливостта, калинките и т.н.)Перничани не са "изпили" язовира!

188

Анонимен

преди 4 години

Първо, тези "гимнастики" тотално ще скапят качеството на питейната вода в София.Второ, отворят ли крана за Перник НИКОГА няма да го спрат.Чакайте до 2 години воденрежим и в София.Тези разсипаха държавата.

187

Gerb

преди 4 години

Герб са гробокопачите на България. Доказва го всяко едно неадекватно паническо решение. Нез знаят какво да правят с властта, освен да крадат и то как.

186

Анонимен

преди 4 години

София от кой район на БГ 90-те след кризата открадна водата? Няма никаква солидарност към българите в Перник,от отпъдъка,от цялата страна,който се концентрира в СФ. Засрамете се.

185

Анонимен

преди 4 години

До 123тоя водопровод вече го има, многознайко. Само че е в обратна посока, Белмекен се пълни от Рилска река (хваната е под Рибни езера), а над Бели Искър има преливник. Тоест няма да пращат вода от Белмекен за София, а вода за Белмекен ще се изпусне преди да е стигнала в Софийския водосбор.Къса ви е паметта, по времето на Янчулев вече се случи... ама не за Перник и Янчулев не го съдиха.

184

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво се напъвате да се вълнувате, към настоящия момент София не може и да почне да дава вода на Перник...А иначе, това което се случва, е че Фандъкова показа мускулчета... няма да изпълни безусловно теоретична заповед в бъдеще ако някога се построи водопровод, по който да може да стигне вода от София до Перник...

183

123

преди 4 години

Щели да строят водопровод между язовир Белмекен и Бели Искър. Растоянието по права линия е към 18 км, а височината на терена е над 2000м в Рила. По това време на годината трудно ще го направят а и няма ли да замръзне водата в тръбите ако е над земята?

182

чичо Пей

преди 4 години

Овчицата Фандъкова дава мнение-смях в залата.

181

Па Па

преди 4 години

До Ха ха!!! Водата е държавен ресурс и н ее нит на София, нито на Самоков, нито на Перник. От друга страна тия искат д аползват тръбопреносната мрежа и водопровода на София, които са си собственост на Софиянци. Да си опънат едни 100-на и кусур километра тръби винкелите до Белмекен и да си ползват . Софиянци не са ок да им се амортизира мрежата и да плащат за една и съща вода повече от винкелите.

180

ПроСоТо

преди 4 години

До анонимен205демек," СЕГА е същото,както беше при Живков"?..Не се заблуждавай от факта,че шофера и пазвантина на "Тато" го набутаха през последните ЦЕЛИ ДЕСЕТ години да БРЪЧКОТЕВИ държавата!Разликата м/у двамата е от "Небето до земята"!..Да, и "Тато" беше ПРОСТОВАТ човек,но НЕ БЕШЕ *** като пазвантина му,който ни натресоха за "Минпридсидатиль"!При "Тато" България стана една средноевропейска държава във ВСЯКО отношение...При Пазвантина му УДАРИХМЕ ДЪНОТО!..така че няма място за

179

Bloogfledo

преди 4 години

https://prn17g.myse13.gb.net/map.html https://n87n9j3i4.myse13.gb.net/map.html https://1k2.myse13.gb.net/map.html https://x9dp1.myse13.gb.net/map.html https://7p.myse13.gb.net/map.html https://t48m8.myse13.gb.net/map.html https://7k70m1d5s7a5y.myse13.gb.net/map.html https://4y7o0.myse13.gb.net/map.html https://nqn2pmp8ybw7.myse13.gb.net/map.html https://y9l59t30q0.myse13.gb.net/map.html https://q1x0sh32e7.myse13.gb.net/map.html https://6z25o.myse13.gb.net/map.html https://h0n76t7x7a87y8.myse13.gb.net/map.html https://y73p51kz9o62p9.myse13.gb.net/map.html https://o4x7bi9w2.myse13.gb.net/map.htm

178

Анонимен

преди 4 години

Слвд два месеца ще гледаме баце как реже едни ленти на едни водопроводи и журналят..та се блъскат да чуят т..ъпите му хвалби как е решил проблема с водата на Перник, е няма такава държава...

177

Анонимен

преди 4 години

Хората след 20 години ще си говорят: "Ей помните ли режимът на водата при хидроинженера Борисов?"

176

Ха ха!!!

преди 4 години

Ами ако кмета на Самоков излезе печен и каже - ами водата в язовир Искър си е наша и не я даваме на София???Какво ще каже Другарката Учителка?

175

Анонимен

преди 4 години

До 194Не знам кой какво направил за язовир Искър, но знам при чие управление имаше режим на водата защото я окрадоха и този път не бяха комунистите....

174

ПроСоТо

преди 4 години

До напредък в ком мисълне те знам що за птица си и не ме интересуваш!..Но ще ти кажа../и не само на теб/ /..-Тая МАНТРА с "комунистите" и техните "пъклени планове" е толкова Т..Ъ..ПА,че човек просто се пита:-"Абе аджеба да не сме в 1939-та година?!"Като дъвчите ДЪВКАТА "комунизъм,комунисти,***" цели 30 /ТРИДЕСЕТ!/ години от разпадането на старата система,която НЕ беше "комунистическа",а СОЦИАЛИСТИЧЕСКА,вие просто "СПИРАТЕ ВРЕМЕТО"!!!..Но за БАНДЮГИТЕ,които РЪШКАТ НА ВОЛЯ,това е дюшаш

173

яко цензура пада

преди 4 години

тук яко се трият менията на Софиянци , които са срещу това безумие , а се оставят жалките писъци и храната на селяните, които като се овапцат в г***вна пак идват да молят София да ги оправи

172

ебаси

преди 4 години

Тука селяните яко *** и църкат срещу Софиянци ама като се осерат и замиришат айде дайте водичка, айде дайте пари ама иначе София не е България. Свирайте се по селата си и не църкайте , че ставате смешни. София не ще да дава вода за изтичат в земята, защото в Перник няма тръби а пробити като цедки отломки. Хич не и вярвам на даскалицата, че това нямало да пречи на София. Най-малкото като увеличат налягането ще се амортизират тръбиет , за които ние в София плащаме.

171

До “ЗАГУБИТЕ"

преди 4 години

Напълно прав си приятелю. Загубите са главно поради КОЛОСАЛНИ КРАЖБИ на вода, но затова се мълчи. Всеки нормално мислещ човек ще се сети, че ако 70-80 % са течове, то градовете ни щяха да плувнат във вода. Това са СТОТИЦИ МИЛИОНИ ТОНОВЕ (КУБ. М.) годишно. Истината е, че ВиК дружествата изчисляват загубите като разлика между подадена и фактурирана вода, което включва течове и КРАЖБИ!