24

хм

преди 4 години

Не може и тая в оная, и душата в рая.

23

Българин

преди 4 години

Ако бях журналист, щеше да ме е срам да напиша такава статия. Представя единствено версията на едната страна, пълна с противоречия и безумни твърденуя. А става дума за здравето и живота на бебе. Срам!

22

Анонимен

преди 4 години

Многоо правилно постъпват немските служби , не знам защо нашите се жалават и тук трябва да е така ама надали! Хем заминали (емигрирали) хем се жалват - странно!!!!!

21

540

преди 4 години

е, като ползват техните социални помощи, сега ще им сърбат попарката.

20

Тодор Живков

преди 4 години

Чакайте да дойдат вкъщи да ви вземат децата и после питайте защо е имало Народен съд.За ваше сведение драги българи, Народния съд е разстрелял 2000 две хиляди еничари и народни изедници, а не 50 хиляди както ви лъжат.Преди 9 септември 1944 година ей такива шпиц-команди и кръволоци са ходили по къщите на хората да насилват, палят и убиват и затова са разстреляни.Забравихте що е капитализъм, но сега бързо ще си спомните.

19

от Берлин

преди 4 години

Цялата работа смърди... Имам много приятели лекари-и българи и немци. Знам как мислят и работят. За да извикат социалните, е трябвало нещата да са били доста страшни!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Социализъм по евроджендърски образец.

17

Анонимен

преди 4 години

Социализъм по *** образец.

16

Тодор Живков

преди 4 години

Здравейте българи, добре ли живеете при демокрацията, има ли банани за всички???Някой да е чул и видял при мен да дойдат държавните служби и да вземат детето от родителите му???При капитализма всичко е стока, включително и вашите деца, които ще ги вземат от бедните и ще ги продават на богатите.Чакайте само да влезе в сила ЗСУ след 5 месеца да видите какво ви чака.То затова имаше Народен съд през 1945 г за такива еничари и изедници. Чакайте да дойдат да ви вземат децата и после питайте

15

гражданин

преди 4 години

Борисов да говори с Меркел. Това не може да остане така. Детето трябва да живее при майка си.

14

Бау

преди 4 години

До 132020 сме. Нова обида трябва :D Едва ли ще можеш, но тая надежда!

13

Анонимен

преди 4 години

Ами да са си стояли в България ...Предали държавата и сега реват да ги спасяваме.Много глупави хора.

12

До бау

преди 4 години

Плака ли от умиление днес пред портрета на Тиквата?

11

фейк нюз

преди 4 години

извод ? не емигрирайте в немско , ще ви отнемат децата , а и не останаха балъци да бачкат за минимална :)

10

Невъзвращенец

преди 4 години

Претърпяли катастрофа в Унгария.... С бебе в колата се кара като на шофьорски изпит, с минимална скорост и всички предпазни мерки. Тоя се изсилил и катастрофирал. После детето имало и стар хематом. Хематоми сами не стават. Майката била от Кубрат. За жалист там всички са ***. Извод: правилно са решили да го вземат детето.

9

Бау

преди 4 години

Така се прави ... Нашите *** си мислят, че щом си е тяхно може да си го гледат както си искат.. Нали ще порасне и ще стане психопат бе "хора"?

8

Патриот

преди 4 години

Сега освен Норвежците и Германците почнаха да отвличат Български деца!! Това е доказателство че Българите са виша раса!!

7

Анонимен

преди 4 години

Юни 2020 в България влиза в сила новият Закон за социални услуги, т.нар. ЗСУЕй тия същите еничари от България, Норвегия и целия ЕС идват да ни вземат децата, това чака всички семейства с деца в ЕС вземат ги от нормалните родители

6

Анонимен

преди 4 години

Пак добре, че детето не е заминало за Норвегия. Немците нямат ли си стратегия за отнемане на децата?

5

Анонимен

преди 4 години

За това трябва да се борим срещу безобразията на либералите!