58

Анонимен

преди 4 години

Боря как бе началниците дава уверение?Ти си кукла на конци на външнополитически интереси.Няма ни потенциал ,ни мозга да е нещо повече.

57

Waffen SS

преди 4 години

"""България има газов хъб"."'България няма газов хъб,За Борисов се отнася поговорката,гладна кокошка просо сънува.Ако беше реализиран ЮП,щеше да има газов хъб,освен ,ако ББ не бърка газов хъб,с газово хранилище,но това него не го притеснява.

56

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** на снимката даже е много висок за да е автентичен. Яко двойници е развъдил.

55

Мутрю пак се нагхъзи

преди 4 години

преди беще Южен Поток, планираните разходи за койдо надхвърляха тройно разходите за 1 km предвидени от други държави на подобен терен, схемата беше да се източи българската държава от мутренската агентура на Русия в България.Сега се почви Турски поток, при който зависим не само от Русия но и от Турция, а това е опасно за националната ни сигурноист. България трябва да отреже всчкакви търговски взаимоотношения с Русия, както и със сателитните им офшорки като Дънди и др. за крадене на златото тук

54

цитат от "Афера

преди 4 години

Вижте потресаващият роден Боко /Бай ***/ пред Путин. Как се усуква фамилиарно около Путин, който не го бере и за слива.А вам сказали? бута се Боко Тиквата около Путин.</strong><br>А Путин ЛЕДЕН!По информация на АФЕРА АМЕРИКАНЦИТЕ СА НАТИСНАЛИ НАШ БОКО ДА СМЕНИ ЕДНА ОТ ФИРМИТЕ, ВЪПРЕКИ ПОДПИСАНИТЕ ДОСЕГА ДОГОВОРИ, С АМЕРИКАНСКА!Стискаме палци довечера на вечерята да не му наложи да яде рукола.

53

Анонимен

преди 4 години

Борисов държи нашата тръба да се нарича Балкански поток, защото американците казаха, че ще наложат санкции срещу Турски поток. Сигурно се мисли за много хитър!

52

Sichtpunkt

преди 4 години

Путин не е много нисък за световен лидер. Висок е колкото е бил Хитлер.И не само по това си приличат!

51

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме , дали Вучич първо е благодарил на Борисов за доставката на руската газ и след това го е напсувал или е било обратното !

50

Анонимен

преди 4 години

Един президент, друг президент, трети президент и накрая ... Бай Муй.

49

Анонимен

преди 4 години

Путин не е много нисък за световен лидер. Висок е колкото е бил Хитлер. По-висок е от Наполеон, Уинстън Чърчил, Никола Саркози, Силвио Берлускони и др. лидери.

48

Анонимен

преди 4 години

Сега по стар анадолски обичай Бойко трябва да се наведе пред 40 породисти пръча.

47

Анонимен

преди 4 години

Само тиквено-прасешките медии продължават да наричат потока БАЛКАНСКИ.За цял свят, включително и за господарите от САЩ потокът си е ТУРСКИ ПОТОК, каквото е и официалното му название.Може би с това БАЛКАНСКИ родната придворна журналистика се опитва да придаде някакво значение на Бай *** Балкански, който отново стана за смях на целия цивилизован свят.

46

Анонимен

преди 4 години

Истината е че Путин няма какво да си говори с американския лакей Боко, а директно с началниците му от държавния департамент.

45

АНТИ

преди 4 години

Каквото и да стане, платежоспособния руски турист избЕга.Мутрата Гaньо го изгони, с хилядите си номера, да му вземе парите !!

44

Соросоид

преди 4 години

Невъзможно, нет! Тръбите са пластмасови, газът е анимационен!

43

Анонимен

преди 4 години

Боко поне руски не говори бе?

42

Анонимен

преди 4 години

вучето какъв е мазен мазен. И с каква завист гледа на снимка 2. Да не говорим, че във вътрешен план е по-зле и от Борисов, което е доста трудно. сърбите са ***

41

: D

преди 4 години

Боко: Ние си обменяме газ във всички посоки.

40

Анонимен

преди 4 години

На 5 снимка Ердоган и Путин са изолирали Борисов встрани, а той се хили като тиква.

39

ХЕРО МУСТАФА

преди 4 години

Боко не говори англииски. говори мутренски бълхгарски..а руски не говори също..Може да срича две думи на руски по селски мазен аакцент , които Путин не му е разбралл какво му казвал дори !...Плондер недодялан--само за ШОУ и СМЯХ .