194

Анонимен

преди 4 години

И в Ирак американците май използват същото ПВО като това в Сауди Арабия - Смях

193

АнонимеН

преди 4 години

ВОЙНА ФАЩ -ИРАН ЩЕ Е ТОТАЛНО БЕЗИНТЕРЕСНА КАТО ЦЯЛО!!!КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ОТКРИТО ДА СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ НА БРАДАТИЯ АЯТОЛАХ ЗА ДА Е ПО-ИНТЕРЕСНО!!!

192

Паци

преди 4 години

А аз съм калиброван експерт. Щом аз ви го казвам значи е вярно. Всичко.

191

Анонимен

преди 4 години

Говедата настъпиха мотика #6. Чак тук се чу тътенът от *** им тикви.

190

Пацu

преди 4 години

Tpoловете лилиПyтинови се заклеха във вярност и на Аятолаха!Колко християнско и някак руско изглежда...

189

АнонимеН

преди 4 години

В ИРАН СЕ ПЛОДЯТ КАТО ЗАЙЦИ!!ЗА 40 ГОДИНИ НАСЕЛЕНИЕТО ИМ СЕ Е УВЕЛИЧИЛО ДВОЙНО!!!МИНИМУМ РЕДУКЦИЯ 70 МИЛИОНА НАДОЛУ СИ ТРЯБВА И ТО САМО ЗА ИРАН!!!

188

Анонимен

преди 4 години

Иран смачка комикс героите, някакви техни смешковци още пищят отдолу.

187

Анонимен

преди 4 години

А Тръмп спомена, че Сюлеймани е отговорен за смъртта на над 600 американци. Но кога са умрели? Някой да е чул нещо?

186

до Патриот

преди 4 години

Ти на кого си патриот? На исляма? На иранския катун?

185

Анонимен

преди 4 години

И как да не е имало ПВО като на самото клипче виждам излитащи ПВО ракети?

184

религия ли

преди 4 години

В руския случай. Рускини се омъжват за българи, за турци, за мъже от всякакви народности. Българите са гола вода. Бракът му с рускиня е като брак между великанка и джудже - психически. Когато един българин разбере какво се е случило, вече е късно. Рускинята има нотариален акт за имота му и прочее. Гледай Османската империя - разпада се след потомството на Хюррем. Командват жени и довършват империята.

183

Комунист

преди 4 години

Другарки и другари, предлагам дружно да приемем исляма!След това cюнeтчията ще ни направи банкет с родопски калмари...

182

Ханс

преди 4 години

80 те убити са злощастната иранска батарея самовзривила се с 65годишни ракети....В най скоро време Путин ша пусне достоверен анимационен филм по случая!?!

181

Анонимен

преди 4 години

Във Виетнам също, до офанзивата Тет 1968 няма убити американци, после се оказало, че били ваче над 20 000, а най-лошото до 58 000 предстояло... Иран говори за 80 убити пли удара над Ал Асад базата, там няма коалиция, коалицията е базирана в Багдад... Значи убитите няма как да са от Марс, нищо, кой умрял пли учение, кой се самоубил, кой загинал в Сирия или авиокатастрофа... Ще ги наместят, само и само да избегнат война с Иран, каквато трябва да обявят ако има убити американски войници

180

DDD

преди 4 години

Обичам да чета новини за кравари в чували!... Довечера - пак! А пък ако отклонят някоя ракетка и за Банкя, та и тиквата да гушне букета - банкет ще направя!...

179

Бенджамин Нетаняху

преди 4 години

Тези две бази в ИРАК са полеви боини болници и са второстепенни за САЩ , за местните иракчани са..Там няма американски персонал, нито има Скъпа наземна техника - танкове, дронове и др .ХАИДЕ ИРАН ДА СТРЕЛЯ С РАКЕТИ ПО КУВЕЙТ (4000), ПО КАТАР (10 000 американци.) , и по ОАЕ (12 000 ДУШИ) , за Саудитска Арабия също--но тя има свои ПВО И ПРО . Пак ''МАДЕ ин Ю ЕС ЕЙ'' .А или да стреля по ИЗРАЕЛ .

178

до 192

преди 4 години

Ако ислямът е тооолкова хубава религия, то защо в ислямските дстрани мъжете преобладават? Защо жените им са по-малко? Защото жените са безправни и задушавани. Затова са и по-малобройни. А в една Русия, която е главно християнска, жените преобладават. Докато всички ми се прехласвате от мъжете руснаци, как се биели и прочее, не забелязвате, че и жените им са също така силни. Тоива дава християнството.

177

Анонимен

преди 4 години

Иранците заплашиха с "втори Виетнам".

176

Ниш е България

преди 4 години

Иран изтеглиха късата клечка.Скоро ще са чао.

175

Радослав

преди 4 години

Последното което ни трябва на фона на разпадащата ни се държава е милиони бежанци да преминат като скакалци през територията ни! А това ще е резултата от меренето на кои бил по голям в този регион! На фона на бедствието в което са толкова градове, изправени пред безводие, на фона на тоталния колапс в здравеопазване и изявяването на Мин. Прецедателя, че той ще е първия които ще избяга при проблем, последното което и трябва на клета България е милиони бежанци да преминат през територията ни!