50

А НЕЩО ЗА Г.ДИМИТРОВ

преди 4 години

Доста неща не понят май или се премълчават в публикацията (ролята на БКП, Г. Димитров) Ама нали не трябва да лъсват с нацапани *** управляващите сега внучета...Ако кажа още нещо сигурно ще последва бан...

49

Анонимен

преди 4 години

Под прикритието на "соработници с окупатора" се извършва геноцид над мнозинството от населението,което е било българско.Наглостта им стига до там,че да питат как е възможно да се създаде друг народ за толкова кратко време!?Много лесно,чрез убийства заплахи,побои,затвор,изгода,глупост,неграмотност,хули и т.н.Днес никой не отрича македонската нация,но нейните интерпретации и лъжи, никой в България няма да приеме.Особено македонските българи,които са най-непримирими към ФИРОМската лъжа.

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе само извинения,а и осъдени искаме,особено от службата за ремакедонизация до един трябва да са в затвора,всички!

47

Анонимен

преди 4 години

Време е да поискаме официални извинения за геноцида срещу българите в Вардарска Македония.Щом те постоянно искат извинения за Ваташа и други убийства във 2та св. война,значи и ние трябва да подхождаме реципрочно.Ако Г.Делчев е бил жив,вероятно и него са щели да убият като българин от Македония.Българите там са жертвите,не обратното,както искат да го представят.

46

Анонимен

преди 4 години

До 25В грешка си убитите са предимно затова ,че отстояват българщината!Ако не вярваш чети написаното от поета Венко Марковски!Който от 1941год.става македонист ,участва в създаването на македонската азбука,депутат в Скупщината в Белград 4год. ,но се отвръщава от терора и сърбизацията на Макединия и застава на БГ позиции!Хвърлен е в лагера в Голи оток където лежи повече от 5год.!

45

Анонимен

преди 4 години

чета и не вярвам на ушите си... един не го интерсувало, на един му било език на омразата и прочие и прочиеЗначи,тези хора са избити (20 000 души) или подложени на нечовешки мъчения в концентрационни лагери продължили с години (100 000 души), защото са отказали да се пишат македонци и са отстоявали бъларското си самосъзнание. Не смятата ли, че заслужават да бъдат запомени, споменавани всяка Коледа и уважавани ? Или па ако има някой с топки, и някой друг паметник да се направи ?

44

Анонимен

преди 4 години

Искаме всички лица служили и участвали в службата за ремакедонизация да бъдат осъдени до живот,без право на замяна!И до сега съществуват тези сръбски тайни служби за ремакедонизация в Македония,измъчват хора или ги уволняват от работа,мачкат ги,а понякога и убиват хора!

43

Анонимен

преди 4 години

Ами братята американци с англичаните 1941г.какво направиха над София,и колко народ изгина.А Възродителния процес при бай Тошо.Колко бяха избитите.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименС турците всичко е ясно,там нямаме спорове,освен за обезщетение,нито с румънците, които също са ни братя по кръв и просто насилствено са били полатинчени,имало е много бунтове срещу това полатинчване в днешна Румъния,но няма да ви напишат днес истината за тези бунтове,а с Македония,там е друга бира,защото там винаги е било преобладаващо българско население с желание да се бъде част от България,но великите сили и сръбско-гръцките шовинисти решават друго,избивали са ги само защото са

41

Анонимен

преди 4 години

В този форум пишат и прикрити македонисти,преставящи се за българи нихилисти.Няма как да не ги помиришете.Миришат на юговна от километри.Да им ***.

40

Анонимен

преди 4 години

Масово избиване на хора поради политически причини има навсякъде, включително в рамките на България. Както сте почнали да публикувате материали, дайте нещо и за фашисткия терор в България, чиято жертва става и Гео Милев - един от най-големите българи интелектуалци. Гео Милев е роден в началото на годината. Гледайте да подминете рождения му ден, както подминахте Николай Хайтов, например, или от ново време - Блага Димитрова. Нито ред не публикувахте за нея.

39

Анонимен

преди 4 години

България трябва да иска признаването на тези събития в ООН за ГЕНОЦИД и международно заклеймяване на организаторите и изпълнителите убийци.

38

House M.D.

преди 4 години

Калкулаторке, Рождество Христово е на 6-ти януари по НОВ /грегориански/ стил и на 25-ти декември по СТАР /юлиански/ стил.

37

Анонимен

преди 4 години

За това не искат да проведат лустрация в ФИРОМ.Защото ще им лъснат срамотийте и лъжите и големите претенции.Тази страна не може да проведе едно преброяване на населението,но има претенции да влиза в ЕС И НАТО и да се изхвърля ,че отдавна ще е била в ЕС,ако не бил спора за името с Гърция.Аз виждам само тотална неграмотност и югославско самочувствие ,без капка покритие.

36

Анонимен

преди 4 години

На нас всички са ни виновни Турци- поробители Гърци -коварни,Сърби -шовенисти,Румънци-малигали с претенции за Добружа,Руснаци-поробили ни 45г,и ако не беше тази зависимост сега можеше да сме икономически като Германия.Не знам за последните 30 г. кой ни евиновен.Сигурно комунистите,Пурин ,или Тръмп.А може и Меркел.Излиза че все некой ни е виновен.Но май на крива ракета и космоса е крив.Това е истината за нас.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ами великите сърби какви са?Много народи се нароиха от българите ивсе душмани.

34

пиринско маке

преди 4 години

До SDIСамо една книга ти препоръчвам, на АНРИ ПОЗИВОЙНАТА СЕ ЗАВРЪЩА! Да, по-рано от ВСВ, започнало е от 1912-13г."В сърцето на Балканския полуостров, от Охридското езеро, което достига до албанската граница, до Драма на Егейско море, от Солун до Шар планина на обор от Скопие, има една страна с 64 000 км.повърхнина, т.е.два пъти по-голяма от Белгия, обитавана от 2 500 000 души, говорещи един език, с еднаква култура, почти всички с еднаква религия. От този народ 70 % са чисти българи."

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй лъжец,ето ти кадри от обединението на България с българска Македония,виж как македонците посрещат българите,ще си счупят ръцете да се преварват кой пръв да поднесе цветя на братята си българиhttps://youtube/watch?v=HVn3U9cvVoo

32

fyrom

преди 4 години

Всичките Северно Антични Македонойди тряба, да признаят българския си произход,както и българския език, църква и истрория, за да влезнат в ЕУ или било то където и да е другаде.от един бугараш.

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи луд ли си,бе?Или просто така си лъжеш за кеф?Как българите ще убиват и изнасилват собствените си братя и сестри от Македония?!Я виж кадрите как са посрещнати българите в Македония от местното население като освободители с много цветя и радостни викове,има стари кадри колкото искаш от обединението на България през ВСВ.