13

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ке пати.

12

Анонимен

преди 4 години

А техните имигранти и джамии в Европа и САЩ каква работа имат.Айде да си изтеглят първо хората и тогава и ние войските.Ако съм политик щях това да им предложа,мисля ще е честно .

11

Анонимен

преди 4 години

Сащ са ислямска държава ,това вече дори всяко дете го знае. Спец части американски и английски ги обучават и са им тактически командири.

10

Анонимен

преди 4 години

Нямаме работа с войски в Близкия Изток при арабите. Всяка справедлива демокрация след война си прибира и разпуска войските да почиват и са гледа икономиката в собствената държава. Само империите постоянно разместват войски насам-натам. Европейците трябва да се изтеглят от Афганистан, Сирия, Ирак и Либия. Нямаме работа в чужди страни. Да си гледаме нивите, пътищата, заводите и семействата, че повечето са бездетни.

9

Не извратен тип

преди 4 години

Генерал на терористична шайка ,айде сега пак палете посолства и взривявайте автобуси,вече е печен генерал.Да живее САЩ,да живее Израел,да живее ЕС,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

8

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

ПЕЧЕЛИ ИЗРАЕЛ ЧИЙТО ПРЕДСТАВИТЕЛ УПРАЖНЯВА РЕАЛНО ВЛАСТТА В БЕЛИЯ ДОМ. Сивият КАРДИНАЛ който е съветник на президента Тръмп за близкия изток е неговият зет - дясната ръка на НЕТАНЯХУ - ДЖАРЕТ КЪШНАР. НИКАКВО СЪМНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА , ЧЕ УБИЙСТВОТО НА ГЕН. КАСЕМ СУЛЕЙМАНИ НЕ Е БИЛО ОРГАНИЗИРАНО И ОСЪЩЕСТВЕНО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА КЪШНАР. Сещате се за САУДСКИЯ ПРЕВРАТ преминал под ръководството на този 38 годишен евреен събрал за благото на Израел едни 800 мил. долара !!

7

Анонимен

преди 4 години

До ха ха хаНяма разумни обяснения за кое и да е убийство

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Има само едно разумно обяснение за това убийство. САЩ да не са знаели, че и генерал Сюлеймани е в автомобила.Иначе няма никаква логика да правят това американците.Ч

5

Анонимен

преди 4 години

Значи САЩ печели, оправете заглавието

4

Ха-ха

преди 4 години

Че то ИД си е творение на САЩ и Израел...

3

Анонимен

преди 4 години

Русия, Иран и Турция тъкмо унищожиха Ислямска държава... а САЩ, Израел и Саудитска Арабия решиха да възродят Ислямска държава...

2

Анонимен

преди 4 години

E то това беше целта. Израел поръчаха на евреите в САЩ да кажат на Тръмп, че при импийчмънт няма да го махнат, защото ще окажат натиск (включително финансов) върху сенаторите и по този начин да задържат Тръмп на власт, а той в замяна да им изпълни поръчковото убийство на генерала който от толкова много години искат да убият. И като го убият, да може Ислямска държава (която е рожба на Моссад) да може да се възроди отново доколкото може, за да няма мир в региона. Израел има сметка от слаби съседи.

1

Анонимен

преди 4 години

Европейски съюзници ?Те съюзници ли са, питаше Кисинджър през 1973 по повод една война в региона.Същото и днес ми се струва.